Sign in در اکانت psn در ps app و وبسایت پلی استیشن

arshia00

کاربر سایت
سلام وقت بخیر همه
امروز سعی کردم تو ps app و وبسایت پلی استیشن وارد اکانتم بشم ولی هر دفعه ارور something went wrong مانع از ورودم میشه چجوری باید حلش کنم راهی هست آیا
همچنین رو پلی استیشن ۳ هم خواستم sign in شم میگه your password is no longer valid و باید یه پسورد جدید ست کنم ، هر پسوردی هم ست میگردم خطا میداد و قبول نمی کرد ، اینو کسی تجربه کرده ، میدونید چجوری باید این مشکلاتو حل کرد ؟

سلام وقت بخیر همه
امروز سعی کردم تو ps app و وبسایت پلی استیشن وارد اکانتم بشم ولی هر دفعه ارور something went wrong مانع از ورودم میشه چجوری باید حلش کنم راهی هست آیا
همچنین رو پلی استیشن ۳ هم خواستم sign in شم میگه your password is no longer valid و باید یه پسورد جدید ست کنم ، هر پسوردی هم ست میگردم خطا میداد و قبول نمی کرد ، اینو کسی تجربه کرده ، میدونید چجوری باید این مشکلاتو حل کرد ؟
من زیاد وارد نیستم حالا تا اساتید جواب بدن،با دی ان اس و قند شکن امتحان کردی؟!

• Like
Reactions: mobile1199
سلام وقت بخیر همه
سلام
برای PS3 باید از خود وب‌سایت PlayStation، بخش Account Management و بعد security اول یه device password تعریف کنی و با اون sign in رو انجام بدی. روی کنسول‌هایی مثل PS3 و Vita امکان ورود با پسورد فعلی نیست.
اگه اینکار رو انجام دادی و همچنان مشکل پابرجاست، قطعا از اینترنت ـه ترجیحا با یه اینترنت دیگه امتحان کن و یا قبلش روی خود کنسول از XMB - ستون دوم از سمت چپ، تنظیمات، بعد network settings - یه dns ست کن. ترجیحا هم پسورد زیاد عوض نکن که سونی حساس نشه، برای اپ PlayStation Mobile هم اگر روی اندروید هست ـی یک بار خود اپلیکیشن رو کامل clear data بزن و دوباره وارد شو و روی iOS هم دوباره از طریق app store نصب کن. این ارور معمولا سر اینترنت و یا قندشکن ـی که بهش وصل ـی داده میشه.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
من پی اس تری قدیمیم دیسک درایوش خراب شد، دیگه دلم نیومد بدم بیرون دل و قلوه اش رو در بیارن، رفتم یک با کلییییییی تلاش سوپر اسلیم اسما نو (مطمئن نیستم واقعا نو باشه، ولی تمیزه، بوی نویی زیاد نمیداد ولی تمیزه) خریدم فقط برای این که دیسک درایو داشته باشم و بتونم بازی های فیزیکیم رو پلی کنم، مشکل حالا اینه که هرکاری میکنم نمیتونم وارد اکانت شم رو کنسول به واسطه اینترنت که اصلا کنسول رو ستاپ کنم سیو هارو دانلود کنم بازی ها رو منتقل کنم و.... ستاپ پسورد مخصوص پی اس تری ویتا هم دارم از 3 سال پیش، دیگه باید هر روز امتحان کنم تا ببینیم کی میشه ساین این شد...

گیری کردیم از دست این اینترنت و اینایی که مملکت رو به اینجا کشوندن... اوف بر اول و اخرشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or