منتظر بودن از شما رخصت بگیرن. شما ها جز ایراد گرفتن کار دیگه هم بلد هستین ؟من که تصاویری ندیدم تو سایت های معتبر باشه
سايت معتبر كيلو چند وقتي عكس به اين واضحي جلوتهچه عکسای نیاز به منبع نداره؟ همه عکسا منبع میخواد این تصاویر از بازی رسمی نیستن و مورد تایید نیست حالا اگه میخوای خودتو توجیح کنی اون قضیش فرق میکنه حالا شما چه کاری بلدین من که حداقل چندتا تصویر رسمی میزارم از بازیها بعدشم گفتم تو سایت معتبر نزدن بد که نگفتم که این طوری جواب میدی
چه عکسای نیاز به منبع نداره؟ همه عکسا منبع میخواد این تصاویر از بازی رسمی نیستن و مورد تایید نیست حالا اگه میخوای خودتو توجیح کنی اون قضیش فرق میکنه حالا شما چه کاری بلدین من که حداقل چندتا تصویر رسمی میزارم از بازیها بعدشم گفتم تو سایت معتبر نزدن بد که نگفتم که این طوری جواب میدی
دوست عزيز اين تصاوير مربوط به پيش نمايش اختصاصي Play Magazine ماه اول سال 2008 مي باشد.من که تصاویری ندیدم تو سایت های معتبر باشه
میدونم چی نوشته میخوام بگم از این منبع معتبرتر نبود حالا تو چی میای جواب میدی کی با تو هستarmin_next که خودتو میندازی جلو

تو Play Magazine نوشته TBA 2008 .حالا تاريخ انتشار اين بازي كي هست؟
وقتي تو تاپيك پست ميدي يعني با همه هستي اگه با شخص خاصي كار داري ميتوني از پيام خصوصي استفاده كنيمیدونم چی نوشته میخوام بگم از این منبع معتبرتر نبود حالا تو چی میای جواب میدی کی با تو هستarmin_next که خودتو میندازی جلو با همون عکسا خوش باش