shot های بازی Tomb Raider Underworld

Allurea

کاربر سایت
img1.jpg

img2.jpg

img3.jpg

img4.jpg

img5.jpg

img9.jpg

img7.jpg

img8.jpg

مثل اینکه انجین رو عوض کردن :biggrin1:
خیلی بهتر شده.
من که تصاویری ندیدم تو سایت های معتبر باشه
منتظر بودن از شما رخصت بگیرن. شما ها جز ایراد گرفتن کار دیگه هم بلد هستین ؟:sick:
یه سری عکس هست که نیاز به هیچ منبعی چه در ِ پیت چه معتبر نداره...استنباط این موضوع چیز سختی نیست.

پ.ن:بعد تو اون یکی تاپیک میگن چرا بچه های که تو کار خبر هستن چرا کم پیدا هستن.؟ for this Reason !!

چه عکسای نیاز به منبع نداره؟ همه عکسا منبع میخواد این تصاویر از بازی رسمی نیستن و مورد تایید نیست حالا اگه میخوای خودتو توجیح کنی اون قضیش فرق میکنه حالا شما چه کاری بلدین من که حداقل چندتا تصویر رسمی میزارم از بازیها بعدشم گفتم تو سایت معتبر نزدن بد که نگفتم که این طوری جواب میدی

چه عکسای نیاز به منبع نداره؟ همه عکسا منبع میخواد این تصاویر از بازی رسمی نیستن و مورد تایید نیست حالا اگه میخوای خودتو توجیح کنی اون قضیش فرق میکنه حالا شما چه کاری بلدین من که حداقل چندتا تصویر رسمی میزارم از بازیها بعدشم گفتم تو سایت معتبر نزدن بد که نگفتم که این طوری جواب میدی
سايت معتبر كيلو چند وقتي عكس به اين واضحي جلوته
حالا شما انقدر سخت نگير خودتو ازار نده .....شما چي كار به اين كارا داري
.
.
.
.
چه عجب بلخره گرافيكش تغيير كرد
چي بود اون قبلي ها گرافيكش از ps1 تا xbox360 تغيير نكرده بود

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
میخوای بگم به چی میخندم تو هم بخندی به عکسها نگاه کن منبع میفهمی چیه .:laughing::laughing::laughing::laughing:

میدونم چی نوشته میخوام بگم از این منبع معتبرتر نبود حالا تو چی میای جواب میدی کی با تو هستarmin_next که خودتو میندازی جلو با همون عکسا خوش باش

میدونم چی نوشته میخوام بگم از این منبع معتبرتر نبود حالا تو چی میای جواب میدی کی با تو هستarmin_next که خودتو میندازی جلو با همون عکسا خوش باش
وقتي تو تاپيك پست ميدي يعني با همه هستي اگه با شخص خاصي كار داري ميتوني از پيام خصوصي استفاده كني;)
ولي بازم حرفامو جدي نگير

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or