Shinji Mikami's Vanquish ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هنوز هم این بازی مسخره رو بازی میکنید ؟ :d ول کنید اقا ، اخرتِ چرت و پرت :d

چش نیست ، گوشه :d
کلا همش اشکاله ، یه بازی بی سر و ته ، بدون داستان و با شخصیت پردازی در حد حسنی و لوبیای سحر آمیز :d با گیم پلی فوق معمولی ( همش تکرار ، تکرار ، تکرار )

کلا همش اشکاله ، یه بازی بی سر و ته ، بدون داستان و با شخصیت پردازی در حد حسنی و لوبیای سحر آمیز :d با گیم پلی فوق معمولی ( همش تکرار ، تکرار ، تکرار )
آره آره :دی! به میکامی حتما گوشزد میکنم این نکات رو :دی! از کی یه شوتر فوق سریع داستان و شخصیت پردازی میخواد خدا میدونه :دی...

خاک تو سر همون میکامی که از RE رسید به یه بازی چیپ و داغونی مثل Vanquish :|
چی میگی شهاب ، چشمت رو بستی رو همه چی !! :d بازی کلا داستان میخواد ، ربطی به سریع بودن یا کند بودنش نداره ، بابا برا اون NFS Carbon داغان هم یه داستان یلخی درست کردن ، این که کلا ... هیچی بیخیال باو :d

خاک تو سر همون میکامی که از RE رسید به یه بازی چیپ و داغونی مثل Vanquish :|
چی میگی شهاب ، چشمت رو بستی رو همه چی !! :d بازی کلا داستان میخواد ، ربطی به سریع بودن یا کند بودنش نداره ، بابا برا اون NFS Carbon داغان هم یه داستان یلخی درست کردن ، این که کلا ... هیچی بیخیال باو :d
پکمن که هنوزم ملت بازی میکنن اصلا داستان داره :دی؟ الان مثلا شوترهای این نسل داستان خیلی خفی دارن :دی؟ نه آقا خودت رو گول نزن :دی! منم میگم این بازی جزو تاپ 5 این نسل من بود انقدری که من سره این بازی هیجان و حس سرعت داشتم سره هیچ بازی نداشتم :دی!

گیم پلی این بازی خیلی پر هیجان بود. یکی از بزرگترین ایراداتش این بود که زود تموم شد.

منم از این بازی خوشم نیومد:دی قبلا هم بهش امتیاز 5 داده بودم فکر کنم:دی
داستان و ایناش که هیچی، Presentation افتضاحی داشت. یعنی از همون منوی بازی که شروع میشد تا خود خود بازی، ترکیب صوت و تصویر چیزی نبود که حال بده!! بزرگترین مشکل من باهاش این بود که رو اعصاب کار میکرد. آخه یعنی چی وسط یه بازی فوق سریع واسه بازگشت سلامتی باید کاور بگیری؟ فکر کنین وسط بیونتا هی مجبور شی وایسی. بعد این رنگ آمیزی سفیدشم رو مخ بود. بخصوص که من بعد از Enslaved رفتم سراغش که رنگ آمیزی داشت در حد Uncharted 2. خلاصه خوشم نیومد دیگه:دی

چي بگم به خدااا ...
من خوشم اومد ... :d
بعد از بولت استورم كه سبكش سريع و بي سرو ته بود اين به دلم نشست :d

آره آره :دی! به میکامی حتما گوشزد میکنم این نکات رو :دی! از کی یه شوتر فوق سریع داستان و شخصیت پردازی میخواد خدا میدونه :دی...

شرمنده در بحث دونفره شما می دخالتم:d ولی شهاب جون داستان خو چه ربطی به شوتر سریع بودن داره
پس هرکی یه شوتر سریع ساخت دیگه داستانُ ول کنه بره؟:d
هر بازی شخصیت پردازی و یه داستان خوب میخواد حالا . حالا بازی ای که این همه ادعاش هم میشد باید یه داستان خوب میداشت که نداشت کلا!

در کل بازی مزخرفی بود در حد 6 و اینا!! اخرش هم که دیگه فیلم هالیوودی که کارگردانش بالیوودی
هندی
باشه!!شاهکار بود :دی
واسه 400 تا اچیومنت میارزید 1 دفعه تا اخرش بریم!!!

نه بابا....!
خداییش بازی خوبی بود
گیم پلی خوبی داشت
گرافیکش خوب بود (اتفاقا من عاشق رنگ سفیدش شدم... توی کمتر بازی دیده بودم}
داستان رو هم که اصلا دنبال نکردم
لذت بخش بود
من اگه بخوام بهش نمره بدم میدم 7.75 تا 8 {برداشت بد نکنید یعنی خیلی خوب}

• Like
Reactions: Farh@d
تمومش كردم !!
بازي بي سر و ته شروع شد و متاسفانه بي سر و ته هم تموم شد !! #:-s
-------------
گرافيك خوب
اكشن خوب (گيم پلي)
فيزيك خوبي هم داشت باشي خداييش !!!! در حد خودش و ساير بازي ها !
زمانش خيلي كم بود ..
تنوع بازي بالا نبود !!
دقيقا حسي كه توي لاست پلنت داشتم توي اين هم داشتم از نظر خسته كنندگي !!
--------------
در نهايت ..
2500 ميرزيد :d

کوروش جان نگو اینطوری...یه جور میگی ۲۵۰۰ تومن میارزید شاید کسی بازی نکرده باشه فکر کنه معمولیه
خداییش بازی خوبی بود....
اکشنش که واقعا عالی بود
باس هاش هم که تنوع خاصی نداشت ولی واقعا لذت بخش و جالب بود
گرافیکش بی نقص بود
به قول بچه ها انقدر هم پولیش شده بود رنگ و روش رفته بود
روی آخرین درجه سختی هم واقعا لذت بخش بود نه مثل یه سری از بازی ها که روی بالاترین درجه سختی خونت کم و خون دشمن زیاد میشه
کلا به هر کسی بازی نکرده به شدت پیشنهاد میکنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or