Shift 2 بهتر از GT , Forza!!!

به نظر شما کدام بهتر است؟

• Forza Motorspor3

رای‌ها: 103 42.4%
  • 5 Gran turismo

رای‌ها: 96 39.5%
  • NFS:Hot Pursuit

رای‌ها: 29 11.9%
  • NFS:Shift

رای‌ها: 15 6.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    243

$Dante$

کاربر سایت
به روز رسانی سالانه شرکت EA چیز جدیدی نیست ولی در این سال انتشار دو need for speed
آن هم فقط به فاصله 4 ماه یک رکورد جدید برای این شرکت محسوب می شود.
جالب اینجاست که شیفت 2 اصلا مشابه تعقیب داغ نیست و در زمینه شبیه سازی مانند شیفت 1 ساخته شده و به گفته سازنگان در این بازی حتا بیشتر از شیفت 1 به شبیه سازی سعی شده.
سازنگان همچنین ادعا کرده اند که قصد دارند که دو بازی بزرگ این سبک یعنی Gran tourismo , Forza Motorsport را از میان بردارند.:))
به گفته ی EA ناشر بازی ، بازی آخرین مراحل ساخت و توسعه خودش رو پشت سر می زاره.
این بازی در ماه مارس امسال به بازار خواهد آمد.;)
منبع:
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedshift2/news.html?sid=6287024&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1&mode=previews

• Like
Reactions: Mr.Death
دیگه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم ! تمام حرفهای ایشون درسته و نمیشه منکرش شد.
از هوش مصنوعی و تیونینگ گرفته تا آنلاین و تعداد Event ها Forza 3 جلوتر از GT5 بود. در مورد گرافیک GT5 به دو بخش تقسیم میشه که توی بخشی که برای این نسل هست از Forza 3 جلوتره ولی خب نصف GT5 هم برای نسل قبل هست که مسلمآ عقب تره ! در زمینه گیم پلی هم بیشتر سلیقه ای هست و خودم سری GT رو بهترین گیم پلی کنسولی میدونم و حتی اوائل بازی به خاطر همین گیم پلی مشکلی با ماشینهای استاندارد نداشتم ولی خب تعداد کم Event های بازی باعث شد یه مدت ولش کنم.
در مجموع رقابت در این زمینه ها خیلی خوبه. الآن PD میدونه که دیگه باید یه دستی به سر و روی GT بکشه و تغییراتی توی این سری بده تا بتونه با رقبای خودش مقابله کنه. شرکتی که در طول این مدت زمان طولانی ساخت GT5 نمیتونه برنامه ریزی صحیحی داشته باشه و دو هفته بعد از انتشار بازی یه پچ برای دمیج مکانیکی (اونم فقط برای بخش آنلاین) میده , توی این نسل (و نسل های بعد) نمیتونه به اندازه قبل موفق باشه و باید زودتر دست به کار بشه تا تعداد رقبای درست و حسابیش بیشتر از یکی نشن !

آقای آریا شما دارید چی رو به چی ربط میدید ؟ هوش مصنوعی GT5 چه مشکلی داره واقعاً ؟ اگر مشکلی هم به چشم اومده مشکل حاد نوبده حالا من نمیفهمم شما چرا اینطور داری از هوش مصنوعی Forza خوب میگید ؟ مگر هوش مصنوعی GT5 مشکلی داره ؟

یا مثلا جذابیت رو شما با چی می خواهید در Forza حس کنید ؟ تنوع Event های GT رو دارید با Forza مقایسه میکنید ؟ درست هست که کمتر هستن ولی یکی از دلایل کمتر به نظر آدنشان همان تنوعی است که در آنها قرار داده شده که باعث میشود مخاطب از انجام بازی آنقدر لذت ببرد که گذر زمان و حتی تکرار مکرر یک event را هم حس نکنه

در آخر هم باید بگم که اشکالات موجود در پروسه ساخت یک محصول الزاماً ربطی به کیفیت نهایی آن محصول ندارد و شما می تونید این بخش از بحث را بدون اینکه به بحث اصلی خدشه ای وارد بشود و به حساب نقص عملکرد شرکت سازنده بگذارید نه GT5 . شما منکر حرفهای ایشون نشوید من میشوم .

برادریتان هم ثابت نشد /:)

عزیزم شما اگر آریا رو نمیشناسی مشکل کسی نیست.همه ایشون رو میشناسن و میدونن چقدر عاشق gt هستن.

هوش مصنوعی gt5 مشکل نداشت،بلکه فاجعه بود.شما هم تکذیب بکنی یا نکنی در حقیقت ماجرا فرقی نمیکنه.اینها تماما حقیقت هست و کسانی این اشکالات رو میگن که از فنهای درجه یکش هستن.

من دیگه بحثی نمیکنم تا یه عده سر به سرم بذارن شما اونطوری فکر کنید من اینطوری فکر میکنم .

آخرین ویرایش:
آقای آریا شما دارید چی رو به چی ربط میدید ؟ هوش مصنوعی GT5 چه مشکلی داره واقعاً ؟ اگر مشکلی هم به چشم اومده مشکل حاد نوبده حالا من نمیفهمم شما چرا اینطور داری از هوش مصنوعی Forza خوب میگید ؟ مگر هوش مصنوعی GT5 مشکلی داره ؟

یا مثلا جذابیت رو شما با چی می خواهید در Forza حس کنید ؟ تنوع Event های GT رو دارید با Forza مقایسه میکنید ؟ درست هست که کمتر هستن ولی یکی از دلایل کمتر به نظر آدنشان همان تنوعی است که در آنها قرار داده شده که باعث میشود مخاطب از انجام بازی آنقدر لذت ببرد که گذر زمان و حتی تکرار مکرر یک event را هم حس نکنه

در آخر هم باید بگم که اشکالات موجود در پروسه ساخت یک محصول الزاماً ربطی به کیفیت نهایی آن محصول ندارد و شما می تونید این بخش از بحث را بدون اینکه به بحث اصلی خدشه ای وارد بشود و به حساب نقص عملکرد شرکت سازنده بگذارید نه GT5 . شما منکر حرفهای ایشون نشوید من میشوم .

برادریتان هم ثابت نشد /:)
عزیزم شما اگر آریا رو نمیشناسی مشکل کسی نیست.همه ایشون رو میشناسن و میدونن چقدر عاشق gt هستن.

هوش مصنوعی gt5 مشکل نداشت،بلکه فاجعه بود.شما هم تکذیب بکنی یا نکنی در حقیقت ماجرا فرقی نمیکنه.اینها تماما حقیقت هست و کسانی این اشکالات رو میگن که از فنهای درجه یکش هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or