Shift 2 بهتر از GT , Forza!!!

به نظر شما کدام بهتر است؟

• Forza Motorspor3

رای‌ها: 103 42.4%
  • 5 Gran turismo

رای‌ها: 96 39.5%
  • NFS:Hot Pursuit

رای‌ها: 29 11.9%
  • NFS:Shift

رای‌ها: 15 6.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    243

$Dante$

کاربر سایت
به روز رسانی سالانه شرکت EA چیز جدیدی نیست ولی در این سال انتشار دو need for speed
آن هم فقط به فاصله 4 ماه یک رکورد جدید برای این شرکت محسوب می شود.
جالب اینجاست که شیفت 2 اصلا مشابه تعقیب داغ نیست و در زمینه شبیه سازی مانند شیفت 1 ساخته شده و به گفته سازنگان در این بازی حتا بیشتر از شیفت 1 به شبیه سازی سعی شده.
سازنگان همچنین ادعا کرده اند که قصد دارند که دو بازی بزرگ این سبک یعنی Gran tourismo , Forza Motorsport را از میان بردارند.:))
به گفته ی EA ناشر بازی ، بازی آخرین مراحل ساخت و توسعه خودش رو پشت سر می زاره.
این بازی در ماه مارس امسال به بازار خواهد آمد.;)
منبع:
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedshift2/news.html?sid=6287024&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1&mode=previews

• Like
Reactions: Mr.Death
:d:dای خدااااااااااااااا FORZA3 بیشترین رای رو اورده :d وای عجب جکی شده این نظر سنجی من قول میدم اکثر اینا که رای دادن به FORZA اصلا GT بازی نکردن:d:d
خیلی هم مطمئن نباش. من خودم هر دو رو بازی کردم و به فورزا رای دادم. معلومه که شما فورزا رو بازی نکردین. البته هر دو بازی خوبین ولی در نهایت به نظرم فورزا بهتره.

الان شما پر سن و سال هستین؟
Feb 2011
بحث رو تموم کنید الان مهد کودک میشه اینجا
ما که دیگه حرفی نداریم

به Turn 10 میگیم FM4 رو با رنگهای مرده بسازه تا شمای بزرگسال رو بتونن جذب کنن :d

من قصد جسارت نداشتم دوستان چرا به خودتون میگیرید ؟ خب بازی با رنگهای شاد هست دیگه تقصیر من نیست که ممکنه با دست زدن به رنگ بندی بازی از تعداد مخاطبهاش کم بشه من هم کوچیک همه شما ها هستم قربون همتون برم من که انقدر گلین و منطقی :x

سازنگان همچنین ادعا کرده اند که قصد دارند که دو بازی بزرگ این سبک یعنی Gran tourismo , Forza Motorsport را از میان بردارند.
شما به این میگی رقابت؟؟؟!!:)

پس چي بايد بگم!
نكنه ميخواي واست flatout رو شكست بدن:| خب اگه EA ميخواد تو اين سبك موفق باشه بايد با اين دو عنوان رقابت كنه ديگه و يك بازي با كيفيت تر نسبت به اين دو تا ارائه بده.

در اینکه forza 3 انگشت کوچکه gt5 نیست شک نکن . اینا بازی نکردن نمیدونن به حرف این سایتها گوش میدن فقط و الا Forza هیچی نداره واقعاً فقط گرافیکش یکم رنگ های شادتری داره برای کم سن و سالها جذاب تر باشه و بتونه مخاطب های کم سن و سال رو به خودش جذاب کنه ! یه حقه قدیمیه و تو این جا هم جواب داده
طبق چه فرمولی؟

کسانی که منو میشناسن میدونن فن اعظم gt هستم و از روزی هم که gt5 اومده خودم رو خفه کردم باهاش-اما این حرف شما اصلا منطقی نیست.فورتزا 3 شاهکاری در سبک ریسینگ بود.

بازی ایی که بعد از این همه سال سلطه محض gt بتونه یه رقیب جدی براش بشه،یعنی کارش درست بوده.بنده به شخصه gt5 رو بهتر میدونم،اما دیگه نمیگم فورتزا 3 انگشت کوچیکش نمیشه.

برتری اصلی gt هم فقط و فقط گیم پلی دیوانه کنندش هست.وگرنه از لحاظ tune کردن،فورتزا در بالاترین سطح قرار داره،از لحاظ تاثیر این tune بازهم فوق العاده عمل کرده.از لحاظ event هم که چیزی کم نگذاشته و تا مدتها گیمر رو سرگرم میکنه.برعکس gt5 که با اون event های کمش رسما همه فنهاش رو دیوونه کرد.از لحاظ هوش مصنوعی هم که فورتزا 3 شاهکار بود و بسیار برتر از gt5.

بخش آنلاین gt5 هم که افتضاحی هست که در تاریخ باید ثبت بشه.

عدم توازن گرافیکی،ماشینهای استاندارد،استفاده نکردن از پتانسیل وحشتناک بالای بازی،هوش مصنوعی فاجعه،event های کم ،نبود دمیج مکانیکی در بخش gt life که واقعا مضحک هست،اینها اشکالات gt5 هستند که در فورتزا 3 هیچکدوم رو شاهد نیستید.

در نهایت باید به عنوان یه طرفدار درجه یک سیمولیشن عرض کنم gt5 رو شدیدا بیشتر از فورتزا 3 دوست دارم،اما این باعث نمیشه بیام شایستگی های فورتزا 3 رو انکار کنم.

طبق چه فرمولی؟

کسانی که منو میشناسن میدونن فن اعظم gt هستم و از روزی هم که gt5 اومده خودم رو خفه کردم باهاش-اما این حرف شما اصلا منطقی نیست.فورتزا 3 شاهکاری در سبک ریسینگ بود.

بازی ایی که بعد از این همه سال سلطه محض gt بتونه یه رقیب جدی براش بشه،یعنی کارش درست بوده.بنده به شخصه gt5 رو بهتر میدونم،اما دیگه نمیگم فورتزا 3 انگشت کوچیکش نمیشه.

برتری اصلی gt هم فقط و فقط گیم پلی دیوانه کنندش هست.وگرنه از لحاظ tune کردن،فورتزا در بالاترین سطح قرار داره،از لحاظ تاثیر این tune بازهم فوق العاده عمل کرده.از لحاظ event هم که چیزی کم نگذاشته و تا مدتها گیمر رو سرگرم میکنه.برعکس gt5 که با اون event های کمش رسما همه فنهاش رو دیوونه کرد.از لحاظ هوش مصنوعی هم که فورتزا 3 شاهکار بود و بسیار برتر از gt5.

بخش آنلاین gt5 هم که افتضاحی هست که در تاریخ باید ثبت بشه.

عدم توازن گرافیکی،ماشینهای استاندارد،استفاده نکردن از پتانسیل وحشتناک بالای بازی،هوش مصنوعی فاجعه،event های کم ،نبود دمیج مکانیکی در بخش gt life که واقعا مضحک هست،اینها اشکالات gt5 هستند که در فورتزا 3 هیچکدوم رو شاهد نیستید.

در نهایت باید به عنوان یه طرفدار درجه یک سیمولیشن عرض کنم gt5 رو شدیدا بیشتر از فورتزا 3 دوست دارم،اما این باعث نمیشه بیام شایستگی های فورتزا 3 رو انکار کنم.

شما مطمعن هستید فن اعظم GT هستید و یا اینکه افرادی که شما رو میشناسن چنین نظری در موردتون دارن ؟ :-o/:)

شما مطمعن هستید فن اعظم GT هستید و یا اینکه افرادی که شما رو میشناسن چنین نظری در موردتون دارن ؟ :-o/:)
متاسفانه در این سایت باب شده که کسی که فن چیزی هست باید به صورت مطلق ازش طرفداری کنه،و چشمش رو بروی تمام حقایق ببنده.شما آریا رو میشناسی؟ایشون از بنده هم بیشتر ایرادات gt5 رو گفتن.در حالی که ایشون هم مثل من عاشق gt هستن.

خوشبختانه یا متاسفانه بنده عادت ندارم کورکورانه از چیزی دفاع کنم.فورتزا 3 از لحاظ کلی و فنی بازی قویتری بود،اما برای فنهای قدیمی gt5-gt بازی بهتر و دلچسب تری هست.

• Like
Reactions: Pythonistas

متاسفانه در این سایت باب شده که کسی که فن چیزی هست باید به صورت مطلق ازش طرفداری کنه،و چشمش رو بروی تمام حقایق ببنده.شما آریا رو میشناسی؟ایشون از بنده هم بیشتر ایرادات gt5 رو گفتن.در حالی که ایشون هم مثل من عاشق gt هستن.

خوشبختانه یا متاسفانه بنده عادت ندارم کورکورانه از چیزی دفاع کنم.فورتزا 3 از لحاظ کلی و فنی بازی قویتری بود،اما برای فنهای قدیمی gt5-gt بازی بهتر و دلچسب تری هست.

متاسفانه در این سایت باب شده که کسی که فن چیزی هست باید به صورت مطلق ازش طرفداری کنه،و چشمش رو بروی تمام حقایق ببنده

این کار بسیار بدی هست ولی شما تو پست قبلتون معلوم نبود که دارین Forza 3 رو برای من وصف میکنین ( خوبیهاش رو میگین ) یا GT5 رو میکوبین تا بگین Forza 3 خوبه .

آقای آریا رو هم اگر ببینمش حتماً باهاش صحبت میکنم تا ببینم واقعاً این چیزهایی که شما میگین رو قبول داره یا نه ( پست قبلتون رو ) ولی بهتره اول برادریش رو ثابت بکنه به ما ! ;)

این کار بسیار بدی هست ولی شما تو پست قبلتون معلوم نبود که دارین Forza 3 رو برای من وصف میکنین ( خوبیهاش رو میگین ) یا GT5 رو میکوبین تا بگین Forza 3 خوبه .

آقای آریا رو هم اگر ببینمش حتماً باهاش صحبت میکنم تا ببینم واقعاً این چیزهایی که شما میگین رو قبول داره یا نه ( پست قبلتون رو ) ولی بهتره اول برادریش رو ثابت بکنه به ما ! ;)
این نقد بنده در مورد gt5.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1254040&postcount=4

من فقط خواستم به شما یاد آور بشم که حرفی که شما زدید کاملا اشتباه هست.

این هم مکالمه من و دوست گلم آریا که در پاسخ به سوال من در مورد فورتزا 3 اینو گفته:
Forza 3 با اینکه عالی بود و خیلی روتوش شده تر و بی اشکال تر از GT5 بود ولی گیم پلیش برام تکراری شده بود !

این حقیقت محضی هست که فورتزا 3 از لحاظ فنی قویتر از gt5 بود،اما همونطور که گفتم فنهای قدیمی gt5 رو بخاطر گیم پلی جادوئیش بیشتر دوست دارن.

دیگه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم ! تمام حرفهای ایشون درسته و نمیشه منکرش شد.
از هوش مصنوعی و تیونینگ گرفته تا آنلاین و تعداد Event ها Forza 3 جلوتر از GT5 بود. در مورد گرافیک GT5 به دو بخش تقسیم میشه که توی بخشی که برای این نسل هست از Forza 3 جلوتره ولی خب نصف GT5 هم برای نسل قبل هست که مسلمآ عقب تره ! در زمینه گیم پلی هم بیشتر سلیقه ای هست و خودم سری GT رو بهترین گیم پلی کنسولی میدونم و حتی اوائل بازی به خاطر همین گیم پلی مشکلی با ماشینهای استاندارد نداشتم ولی خب تعداد کم Event های بازی باعث شد یه مدت ولش کنم.
در مجموع رقابت در این زمینه ها خیلی خوبه. الآن PD میدونه که دیگه باید یه دستی به سر و روی GT بکشه و تغییراتی توی این سری بده تا بتونه با رقبای خودش مقابله کنه. شرکتی که در طول این مدت زمان طولانی ساخت GT5 نمیتونه برنامه ریزی صحیحی داشته باشه و دو هفته بعد از انتشار بازی یه پچ برای دمیج مکانیکی (اونم فقط برای بخش آنلاین) میده , توی این نسل (و نسل های بعد) نمیتونه به اندازه قبل موفق باشه و باید زودتر دست به کار بشه تا تعداد رقبای درست و حسابیش بیشتر از یکی نشن !

• Like
Reactions: u.s.a and Wander
به عنوان سرکرده PC بازان جهان به NFS:Hot Pursuit رای دادم از همه لحاظ برتری بسیاری نسبت به اون دو تا اساب بازی داره :d

.

نظرات بچه ها خیلی جالب و منتقدانه بود ولی خب من ازتون خواهش می کنم که به کنسول و بازی رقیب احترام بزارین!
در مورد این که فورزا 3 بهتره یا GT هم نمی شه اینجوری گفت چون اکثر دوستان طرفدار کنسول خودشون هستند و حتی اگر بازی بد هم باشه باز هم می گن خوبه ولی خب در هر حال من خودم به فورزا رأی دادم دلایل فنی رو آقای u.s.a (که ازش به خاطر نظر بسیار خوبش هم متشکرم)گفتند.
دلیل من این هست که GT یکسال دیرتر اومده ولی باز هم نتونست مثل فورزا باشه!;)

به عنوان سرکرده PC بازان جهان به NFS:Hot Pursuit رای دادم از همه لحاظ برتری بسیاری نسبت به اون دو تا اساب بازی داره :d
فرهاد داداش من که حساب ویژه ای رو shiftباز کردم این تریلر اخرشو که دییدم واقعا عالی بود این سیستم دوربین جدید هم که از زاویه دید در داخل کلاه ایمنی راننده هست بی نظیر هست واقعا می تونه یک رقیب جدی به حساب بیاد ;)

• Like
Reactions: Farh@d and Daedalus
مقایسه بیخودیه ! آخه یعنی چی !؟ معلومه ........ بهترینه.دیگه ببینید چیه که علاوه بر شبکه های خارجی اخباره خودمونم ازش به عنوانه با گرافیکترین بازی یاد کرد !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or