Shepard متفاوت تر از نسخه های قبلی خواهد بود

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
فقط 2 ماه فرصت باقی مانده تا با یکی از بهترین فرانچایز های دنیا ، دومین بازی برتر بازی سنتر و بدون شک نامزد بهترین بازی سال یعنی Mass Effect 3 رو به رو شویم.هر روز خبر های زیادی در مورد این بازی بر روی خبرگزاری ها قرار می گیرد و انگار EA دست از هایپ کردن این عنوان تا عرضه ی بازی بر نخواهد داشت.

بدون شک یکی از نقاط قوت این عنوان شخصیت اصلی بازی یعنی Shepard است که انتظار می رود در این نسخه با یک شخصیت جدی تر ، خشن تر و عمیق تر رو به رو شویم که برای طرفداران این بازی جای بسی خوشحالی است.سرپرست نویسندگان این نسخه از بازی آقای Mac Walters در اظهار نظری که امروز انجام داده گفته است:"ما می خواهیم روایت داستان را به مرحله ی بعدی ببریم.جنگ شروع شده و روبوت های غول پیکر پیش روی شما قرار دارند ولی همچنان داستانی از دید انسان ها وجود دارد.شما نقش آفرینی خواهید کرد و این نقش آفرینی را به عنوان یک انسان به نمایش می گذارید.چرا نباید انسان ها نتوانند احساسات خود را به نمایش بگذارند؟"

Mac Walters در ادامه ی صحبت خود عنوان کرد که در این نسخه با یک دنیای بسیار بزرگتر نسبت به بقیه ی سری مواجه هستید و می توانید این دنیای بزرگ را که توسط نویسندگان بازی خلق شده کاملا احساس کنید.

ایشان به عنوان جمله ی پایانی گفت:"وقتی در یک بازی ویدیویی علاوه بر لذتی که می برید چیزی نیز احساس می کنید(یاد می گیرید) دقیقا زمانی است که من فکر می کنم کارمان را (منظور نویسندگان) به درستی انجام داده ایم."

shepardcommander.jpg

آخرین ویرایش:
الان میان میگن به اصالت بازی صدمه زدن.تغییر ندن که بازی تکراری میشه تغییر بدن هم به اصالتش ضربه وارد میشه.سازنده ها دقیقا چی کار کنن؟
احتمالا دیگه پست اول بلاگ ها رو نمیده:d
با SHePArd خودمون بودم:d

الان میان میگن به اصالت بازی صدمه زدن.تغییر ندن که بازی تکراری میشه تغییر بدن هم به اصالتش ضربه وارد میشه.سازنده ها دقیقا چی کار کنن؟
احتمالا دیگه پست اول بلاگ ها رو نمیده:d
با SHePArd خودمون بودم:d

رفتار شپرد به اصالت بازی صدمه میزنه ؟ گیم پلی نیست که بخواد تکراری بشه یا نه . این تغییرات جوری هست که شاید خیلی ها اصلا به چشمشون نیاد .

با اینکه خیلی به شخصیت خود Shepard و گذشتش در بازی توضیح و پرداخته نشده اما در بین شخصیتهای بازیهای کامپیوتری Shepard حداقل برای من خیلی دوست داشتنیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or