Shaun White Snowboarding

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با نام او
سرانجام این بازی هم منتشر شد.منظورم نسخه پی سی بود.دزدی یا غیر دزدی بودن این نسخه مهم نیست و اطلاعات خاصی هم فکر نمی کنم بخواد چون همه میدونن بازی در سبک ورزشی و به ورزش اسنوبرد می پردازه.
موتور بازی همون انویل موتور بازی معروف مونتریال یوبی سافت یعنی Assassin's Creed هست که همه باهاش اشنا هستن و میدونن این موتور چه کیفیتی داره.
ولی بحث سره اینه که بازی در چه کیفیتی هست.نمراتی که به بازی داده شده کمی مبهمه.برای همین دوستانی که بازی رو بازی کردن بگن که بازی در چه کیفیتی و ارزشه وقت گذاشتن داره.و اینکه با موس کیبرد قابل بازی کردن هست یا باید از گیم پد استفاده کرد.

من اون رو بازی کردم
واقعا گرافیک خوبی داره محیط های خیلی وسیع
حیجان بازی هم بالاست - حرکات آکروباتیک!!
کلا بازی خوبی هست - سبکش هم فقط مسابقه نیست! باید بروید دنبال مسابقه....... با هلیکوپتر یا با پای پیاده که اسکیت هم می تونید در بیارید......... دوست داشتم بیشتر توضیح بدم

این بازی 2-3 روز پیش دانلود کردم
به تمام علاقه مندان به سبک اسکیت توصیه می شود

بازی احتمالا تا 2-3 روز دیگه دسته همه میاد.
من اون رو بازی کردم
واقعا گرافیک خوبی داره محیط های خیلی وسیع
حیجان بازی هم بالاست - حرکات آکروباتیک!!
کلا بازی خوبی هست - سبکش هم فقط مسابقه نیست! باید بروید دنبال مسابقه....... با هلیکوپتر یا با پای پیاده که اسکیت هم می تونید در بیارید......... دوست داشتم بیشتر توضیح بدم
شما نسخه پی سی رو بازی کردی؟با موس کیبرد قابل بازی کردن هست یا نه؟مثله پیور که بیستا دکمه داشت وقتی ادم می خواست جهش کنه گیج میشد کدوم دکمه رو بزنه

بازی احتمالا تا 2-3 روز دیگه دسته همه میاد.

شما نسخه پی سی رو بازی کردی؟با موس کیبرد قابل بازی کردن هست یا نه؟مثله پیور که بیستا دکمه داشت وقتی ادم می خواست جهش کنه گیج میشد کدوم دکمه رو بزنه

نسخه پی سی را بازی کردم
با موس و کیبورد خوبه ولی با دسته خیلی راحتری!
تازه اگر اسکیتهارو دربیاری می تونی باهاش گیتار بزنی!!!:eek:

بازی رو گرفتم اما اصلاً اون چیزی که ازش انتظار داشتم نبود !
بازی خیلی باگ داره...
گیم پلیش هم کمی رو اعصابه !
==============================-
پ.ن : حوصله هم سر می بره !

من هنگام اجرای بازی این ارور میده unable to load [local.dll] invalid access to memory location
دوست عزیز تا اومدم بگم:"اینجا می پرسیدی بهتر بود:مشکلات در هر بازی" رفتم دیدم اونجا هم پست زدید.
قانون شماره 9) از نوشتن یک سؤال و یا یک خبر در انجمن‌ های مختلف خودداری کنید. طبق قانون شماره 4 انجمن مناسب و مرتبط با پیام خود را انتخاب و فقط در آن انجمن پیام خود را ارسال کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or