سلام.....
***اولش باید بگم از کسایی که می خوان خبر بزارن خواهش می کنم اول سعی کنن خوب متن خبر بخونن بعد خبر رو روی سایت بزارن و برای اون یک تیتر مناسب انتخاب کنن که با عث انحراف افکار نشن و واقع از اعضا و مدیران هم خواهش می کنم اگر می خوان نسبت به یک نوشته یا خبر واکنش نشون بدن حداقل یک سری به منبع خبر بزنن مطلب اون بخونن بعد اقدام به دادن پست یا قفل کردن اون بکنن .***
خوب این خبرو یکی از دوستان خوبمون گذاشتن که در این جا یکم بیشتر توضیح میدم خبر براین اساس که یک گروه به نام StreamMyGame برنامه ای نوشتن به صورت نیم چه رایگان :biggrin1: ( یعنی برای امکان بیشتر باید پول داد ) که دارای چند ویجه گی :biggrin1: خاص هست از جمله قابلیت های اون امکان record بازی هست که انجام میدین ( در ابعاد واقعا بالا
) تماشای بازی دیگران از طریق lan یا network و مهم ترین ویژگی اون که باعث گمراهی دوست عزیزمون هم شده بود امکان share کردن بازی هست . بر این اساس که بازی بر روی یک سیستم نصب هست شما از طریق شبکه ( lan یا network ) اون بازی رو روی یک سیستم دیگه اجرا می کنید ( البته این جوری که از متن بر میاد اکثر پردازش توسط سیستم سرور ( یا همون سیستمی که بازی روش هست ) انجام میشه :biggrin1: ) که خوب این برنامه برای تقریبا تمامی سیستم عامل ها قابل نسب هست حتی linux ps3 :biggrin1: و همین الان هم هرکی بخواد می تونه این برنامه را دانلود کنه و ازش استفاده کنه. برای اطلا عات بیشتر و دانلود برنامه و یا اگاهی از روش نصب می تونین به لینک زیر مراجه کنید :arrowd: .
منبع اصلی : http://www.streammygame.com/smg/modules.php?name=Streamer_How_It_Works#4
.................................................................
اولش بگم که تیتر قبلی واقعا یک خ..... تمام بود که از من سرزد که اون اصلاح کردم و در اینجا جاداره از تمام کسانی که به خاطر این نوشته از دست بنده نارحت شدن معذرت ( نمی دونم درست نوشتم یانه :biggrin1: ) خواهی کنم و باید بگم که هیچ گونه قصد توهین و جسارت نداشتم امید وارم دوستان از دست بنده نارحت نشن تیکه داخل *** هم یه مطلب کلی بود و هیچ فرد و شخص و اشخاص و ارگان و نهاد و ..... :biggrin1: خاصی رو شامل نمی شه و یک چیز کلی هست که همه می دونن فقط جهت یاداوری ذکر کردم .
متن بالا هم اصلاح شد:blushing: .
...................................................................
اینطوری که معلومه یارو از همین روش بازی کرایسیس توی یک pc توپ :biggrin1: نصب کرده و توی linux ps3 با موس و کیبرد ps3 اون بازی کرده کلا این روشو میشه برای تمام بازی ها اجرا کرد.
..................................................................
این طوری که معلومه تیتر نمیشه به همین راحتی ها هم عوض کرد :biggrin1: از مدیران خواهش می کنم اقدام به عوض کردن تیتر کنن تا هرچه بیستر پیش دوستان شرمنده نشیم :blushing: .
***اولش باید بگم از کسایی که می خوان خبر بزارن خواهش می کنم اول سعی کنن خوب متن خبر بخونن بعد خبر رو روی سایت بزارن و برای اون یک تیتر مناسب انتخاب کنن که با عث انحراف افکار نشن و واقع از اعضا و مدیران هم خواهش می کنم اگر می خوان نسبت به یک نوشته یا خبر واکنش نشون بدن حداقل یک سری به منبع خبر بزنن مطلب اون بخونن بعد اقدام به دادن پست یا قفل کردن اون بکنن .***
خوب این خبرو یکی از دوستان خوبمون گذاشتن که در این جا یکم بیشتر توضیح میدم خبر براین اساس که یک گروه به نام StreamMyGame برنامه ای نوشتن به صورت نیم چه رایگان :biggrin1: ( یعنی برای امکان بیشتر باید پول داد ) که دارای چند ویجه گی :biggrin1: خاص هست از جمله قابلیت های اون امکان record بازی هست که انجام میدین ( در ابعاد واقعا بالا
) تماشای بازی دیگران از طریق lan یا network و مهم ترین ویژگی اون که باعث گمراهی دوست عزیزمون هم شده بود امکان share کردن بازی هست . بر این اساس که بازی بر روی یک سیستم نصب هست شما از طریق شبکه ( lan یا network ) اون بازی رو روی یک سیستم دیگه اجرا می کنید ( البته این جوری که از متن بر میاد اکثر پردازش توسط سیستم سرور ( یا همون سیستمی که بازی روش هست ) انجام میشه :biggrin1: ) که خوب این برنامه برای تقریبا تمامی سیستم عامل ها قابل نسب هست حتی linux ps3 :biggrin1: و همین الان هم هرکی بخواد می تونه این برنامه را دانلود کنه و ازش استفاده کنه. برای اطلا عات بیشتر و دانلود برنامه و یا اگاهی از روش نصب می تونین به لینک زیر مراجه کنید :arrowd: .منبع اصلی : http://www.streammygame.com/smg/modules.php?name=Streamer_How_It_Works#4
.................................................................
اولش بگم که تیتر قبلی واقعا یک خ..... تمام بود که از من سرزد که اون اصلاح کردم و در اینجا جاداره از تمام کسانی که به خاطر این نوشته از دست بنده نارحت شدن معذرت ( نمی دونم درست نوشتم یانه :biggrin1: ) خواهی کنم و باید بگم که هیچ گونه قصد توهین و جسارت نداشتم امید وارم دوستان از دست بنده نارحت نشن تیکه داخل *** هم یه مطلب کلی بود و هیچ فرد و شخص و اشخاص و ارگان و نهاد و ..... :biggrin1: خاصی رو شامل نمی شه و یک چیز کلی هست که همه می دونن فقط جهت یاداوری ذکر کردم .
متن بالا هم اصلاح شد:blushing: .
...................................................................
به کرایسیس چه ربطی داره ؟؟؟
اینطوری که معلومه یارو از همین روش بازی کرایسیس توی یک pc توپ :biggrin1: نصب کرده و توی linux ps3 با موس و کیبرد ps3 اون بازی کرده کلا این روشو میشه برای تمام بازی ها اجرا کرد.
..................................................................
این طوری که معلومه تیتر نمیشه به همین راحتی ها هم عوض کرد :biggrin1: از مدیران خواهش می کنم اقدام به عوض کردن تیتر کنن تا هرچه بیستر پیش دوستان شرمنده نشیم :blushing: .
آخرین ویرایش: