Share کردن بازی های PlayStation Network

اره من انلاینشو خردیم که افلاین هم داره اما اگه افلاینشو بخری انلاین نداره(تا چند وقت پیش که اینجوری بود)انلاین 4.49 دلار از افلاین گرون تر بود.
البته یه پکیج هست که جفتشو با هم داره که فکر کنم 20$ و خورده ای بود ( خوردش رو یادم نیست فکر کنم 22$ بود).
پسوردتم نفهمیدم منظورت چیه؟
فکر میکنم منظورش اینه که
Remember the Password رو تیک زدن ایشون که الان دیگه یادشون نیست.

من tekken5 online رو می خوام.کسی share می کنه؟من 7 تومن واسه share میدم.با توجه به اینکه قیمتش 20 تومنه خوب به نظر میاد این قیمت
crash team racing هم اگه کسی داره 2 تومن share می کنم.

سلام
دوستان حیفه این تاپیک اینجوری خوابیده میتونیم راحت با هم Share کنیم و بیشتر بازی های PSN رو بازی کنیم .
واسه اینکار مثل اینکه باید ID هامون رو بدیم به هم بعد طرف مقابل بره تو Download History از اونجا Download کنه .
واسه اینکار اول باید PSN Card داشته باشیم یا Master Card . خوب اونایی که ئستر کارد دارن که راحتن .
الان سایت BC هم داره PSN Card میفروشه .
بچه ها بایاید جمع بشید خیلی خوب میشه .
تو همه فروم های برتر بازی همیشه یه تاپیکی با اسم PSN Games Sharing هست .

من نمی دونم مشگل چیه ولی مستر کارتم رو نمی پذیره می گه اطلاعاتی که میدی درست نیست حالا دیگه مجبوریم پی اس ان کارت بخریم راستی بازی سنتر فقط به کاربر های پریمیوم می فروشه ولی یکی پریمیوم نباشه بعید می دونم بشه اگر شد به من خبر بدین من از هرکی می تونست جور کنه می خرم.

سلام
دوستان حیفه این تاپیک اینجوری خوابیده میتونیم راحت با هم Share کنیم و بیشتر بازی های PSN رو بازی کنیم .
واسه اینکار مثل اینکه باید ID هامون رو بدیم به هم بعد طرف مقابل بره تو Download History از اونجا Download کنه .
واسه اینکار اول باید PSN Card داشته باشیم یا Master Card . خوب اونایی که ئستر کارد دارن که راحتن .
الان سایت BC هم داره PSN Card میفروشه .
بچه ها بایاید جمع بشید خیلی خوب میشه .
تو همه فروم های برتر بازی همیشه یه تاپیکی با اسم PSN Games Sharing هست .
بهتره یک آیدیه مخصوص شیر بخریم.
قبلش باید دقیقا بدونیم چند نفر میتونن یک فایل رو دانلود کنن.
من نمی دونم مشگل چیه ولی مستر کارتم رو نمی پذیره می گه اطلاعاتی که میدی درست نیست حالا دیگه مجبوریم پی اس ان کارت بخریم راستی بازی سنتر فقط به کاربر های پریمیوم می فروشه ولی یکی پریمیوم نباشه بعید می دونم بشه اگر شد به من خبر بدین من از هرکی می تونست جور کنه می خرم.
این تاپیکه شیر هست دیگه.یکی که پرمیومه میخره خوب:-"

بهتره یک آیدیه مخصوص شیر بخریم.
قبلش باید دقیقا بدونیم چند نفر میتونن یک فایل رو دانلود کنن.

این تاپیکه شیر هست دیگه.یکی که پرمیومه میخره خوب:-"

5 نفر می تونن یک فایل رو با یک بار خرید دانلود کنند.همونجا وقتی می خواید خرید رو انجام بدید نوشته

من بازی های FLOWER و Echochrome رو دارم.
با Flow و Pain یا بازی های پیشنهادیتان

share می کنم.
برای این که منصفانه باشه سعی کنید تو اکانتتون فقط اون 2 بازی مورد نظر باشه.
PM بدید.

آخرین ویرایش:
بهتره اکانتتون رو با کسی که میشناسید یا با دوستتون share کنید که بعدا مشکلی پیش نیاد :smile:
اینجوری بعدا خین و خین ریزی را میافته خدایی نکرده :دی

بهتره اکانتتون رو با کسی که میشناسید یا با دوستتون share کنید که بعدا مشکلی پیش نیاد :smile:
اینجوری بعدا خین و خین ریزی را میافته خدایی نکرده :دی

اگر دقت کنید می توانید Billing information تونو پاک کنید.
اما وارد کردن آن 1000 مکافات داره.
البته سونی فکر این جاش رو هم کرده.
8 عدد بین 16 عدد credit card تون به صورت XXXXXXXXXX نمایش داده می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or