share کردن اینترنت لپ تاپ با ps4

Pourya_h

کاربر سایت
سلام دوستان این تایپیک رو زدم تا ازتون کمک بگیرم بابت این موضوع من از این سیستم های کاهش پینگ استفاده میکنم

با هیچ کدوم از اموزش های اونها که نتونستم این سیستم رو با ps4 شیر کنم

من خودم با لپتاپ یه hotspot ساختم و از راه ویرلس شیر کردم نت با پینگ پایین رو با ps

ولی میخوام ببینم راهی هست که این کار رو با کابل بکنم یعنی اینترنت رو از مودم با wifi بگیرم و با کابل شیر کنم لطفا اساتید راهنماییم کنید

این دقیقا به همین شکل مشکله من هم هست بالای ۴ ۵ بار هم این مشکلو مطرح کردم اما متاسفانه هیچکدوم از اساتید نه جواب پخخ میدن نه جواب پست تو انجمن....البته من این آموزش در ارتباط با xbox one می‌خوام بجایps4 از آموزش خود سایت‌ها هم که استفاده می‌کنم نمی‌شه

سلام...

بنده این تاپیک رو اولین بار بود دیدم و الا زودتر جواب میدادم.... برای استفاده از سرور کاهش پینگ باید شما تنضیمات رو در کنترل پنل مودم خودتون انجام بدید نیازی هم به شیر و این چیزا نیست....

سلام...

بنده این تاپیک رو اولین بار بود دیدم و الا زودتر جواب میدادم.... برای استفاده از سرور کاهش پینگ باید شما تنضیمات رو در کنترل پنل مودم خودتون انجام بدید نیازی هم به شیر و این چیزا نیست....
می‌شه یمقدار بیشتر توضیح بدین این آموزشو یکی‌ از سایت‌ها گذاشته که جواب گوی هم نیست
http://pingbaz.ir/آموزش-کاهش-پینگ/آموزش-استفاده-در-اکس-باکس/

می‌شه یمقدار بیشتر توضیح بدین این آموزشو یکی‌ از سایت‌ها گذاشته که جواب گوی هم نیست
http://pingbaz.ir/آموزش-کاهش-پینگ/آموزش-استفاده-در-اکس-باکس/

این چیزی که من میبینم خیلی واضح توضیح داده.دیگه باید چهجور توضیح بده که متوجه بشید!!!!!!!!!!!/:)

یکی‌ از دوستان برای حل اون مشکل که تو عکس گذاشتم این جوابو داده بودن فقط یه سوال دارم اون هم اینکه تو مرحله شماره ۶ که دوستمون گفتن اون فایل‌ها رو پاک کنید اگه پاک کنم مشکلی‌ پیش نمیاد برای سیستم ؟

Click the Start button (Windows XP users should then click Run).
Type services.msc and press Enter.
In the new window, locate and then right click on “Windows Management Instrumentation”.
Click Stop.
Click the Start button (Windows XP users should then click Run).
Type “%SystemRoot%\System32\Wbem\Repository” without quotes and press Enter.
A folder will open. Delete all of the files and folders in that folder.
Restart the computer.

سلام...

این کاهش پینگ با dns نیست که توی مودم ست کنم یه کانکشن pptp که کانکت میشه و من میخوام که بعد از وصل شدن حالا نت لپ تاپ رو با ps4 شیر کنم

- - -ویرایش - - -

به این مشکل بر میخورم

من این مشکل رو البته فقط روی یکی از سرور ها حل کردم

برو به firewall&advance security

اونجا هم توی inbound rule و هم outbound rule تمامwindows managemet instumantion ها روenable کن

یکی‌ از دوستان برای حل اون مشکل که تو عکس گذاشتم این جوابو داده بودن فقط یه سوال دارم اون هم اینکه تو مرحله شماره ۶ که دوستمون گفتن اون فایل‌ها رو پاک کنید اگه پاک کنم مشکلی‌ پیش نمیاد برای سیستم ؟

1-Click the Start button (Windows XP users should then click Run).
2-Type services.msc and press Enter.
3-In the new window, locate and then right click on “Windows Management Instrumentation”.
4-Click Stop.
5-Click the Start button (Windows XP users should then click Run).
6-Type “%SystemRoot%\System32\Wbem\Repository” without quotes and press Enter.
7-A folder will open. Delete all of the files and folders in that folder.
8-Restart the computer.
با اینکار مثل اینکه مشکل حل می‌شه اگه مشکله شما هم همونی هست که تو عکس گذاشتم ! حالا من هنوز خودم تست نکردم که ببینم اینترنت share می‌شه یا نه

این کاهش پینگ با dns نیست که توی مودم ست کنم یه کانکشن pptp که کانکت میشه و من میخوام که بعد از وصل شدن حالا نت لپ تاپ رو با ps4 شیر کنم

- - -ویرایش - - -

من این مشکل رو البته فقط روی یکی از سرور ها حل کردم

برو به firewall&advance security

اونجا هم توی inbound rule و هم outbound rule تمامwindows managemet instumantion ها روenable کن

شما از این قسمت مودم به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید...

94d9011e2f0933e05cba8e68753409eddd5dc511.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or