Shannon Justison در حال کار بر روی Resident Evil 6.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
86650871508205538664.jpg

با مراجعه به پروفایل LinkedIn یک CG آرتیست به نام Shannon Justison میتوان نام Resident Evil 6 را در میان یکی از پروژه هایی که بر روی آن کار میکند دید.

طبق اطلاعاتی که پروفایل این CG آرتیست نشان میدهد، او کار بر روی این پروژه را از June 2009 آغاز کرده و به نظر میرسد که مدت زیادی در دست ساخت بوده، زیرا همچنان نیز کار این پروژه به پایان نرسیده است.

Shannon Justison برای یک کمپانی فیلم به نام The Third Floor Inc کار میکند و در فیلم های اخیر این کمپانی نیز نقش داشته.

به هر حال باید صبر کرد و دید که آیا در GamesCom توسط Capcom اطلاعاتی در مورد بازی داده میشود یا خیر.

قبول دارید هر چی گرافیک بالا تر میره ترس هم کمتر میشه؟؟
ربطی به گرافیک نداره بلکه برعکس چون با یه گرافیک بالا میشه محیط های چندین برابر ترسناک درست کرد. بازی ساز های کپکام یادشون رفته که چطور یه بازی ترسناک بسازن از بس توی این چند سال خلاقیت ازینا تراوش کرده.
اگه توجه کنن به ویژگی های قدیمی این سری دوباره می تونن چیزی شبیه Zero بسازن. به شخصه علاقه دارم که دوربین ثابت و کارگردانی شده برگرده و نشونه گیری هم به همون شکل قدیمی باشه ولی به جای نشونه گرفتن در 3 جهت بالا و پایین و مستقیم راحت در همه جهات بشه نشونه گیری کرد که اونم میشه با یه لیزر رد نشون اسلحه رو گرفت و زامبی هدشات کرد ولی میدونم که نمی کنن!:|

ربطی به گرافیک نداره بلکه برعکس چون با یه گرافیک بالا میشه محیط های چندین برابر ترسناک درست کرد. بازی ساز های کپکام یادشون رفته که چطور یه بازی ترسناک بسازن از بس توی این چند سال خلاقیت ازینا تراوش کرده.
اگه توجه کنن به ویژگی های قدیمی این سری دوباره می تونن چیزی شبیه Zero بسازن. به شخصه علاقه دارم که دوربین ثابت و کارگردانی شده برگرده و نشونه گیری هم به همون شکل قدیمی باشه ولی به جای نشونه گرفتن در 3 جهت بالا و پایین و مستقیم راحت در همه جهات بشه نشونه گیری کرد که اونم میشه با یه لیزر رد نشون اسلحه رو گرفت و زامبی هدشات کرد ولی میدونم که نمی کنن!:|

خوب معلومه که اینکار رو نمی کنند!
در نسخه های اولیه هم به خاطر محدود بودن سخت افزار کنسول های اون زمان دوربین بازی به شکل ثابت بود.
به نظرم اگه آلان این کارو بکنن و از دوربین ثابت استفاده کنند دیگه مثل قبل لذت بخش نیست.به هر حال این خاص همون دوران بود.

من فقط دوست دارم که دشمن ها این ماجینی های احمق نباشند.ماجینی ها با اینکه از زامبی ها سریعتر و باهوش تر هستند
ولی اصلا به ترسناکیه زامبیها نیستند!

به هر حال باید صبر کرد و دید که آیا در GamesCom توسط Capcom اطلاعاتی در مورد بازی داده میشود یا خیر.

معلومه که خبری نمیشه چون کپکام line- up خودشو مشخص کرده و اسمی از رزیدنت اویل 6 توش نیست فقط resident evil : revelations تو لیست هست.

Asura’s Wrath
Dragon’s Dogma
Resident Evil Revelations
Street Fighter X Tekken

رزیدنت 4 بازی جالبی بود ترس خاص خودشم داشت من با شماره 4 خیلی حال کردم :x
خواهشا بعضیا توقع اون کنترل زاویه دوربین 3 شماره اول رو نداشته باشن چون واقعا دورش گذشت !:-*
شماره 5 اومد بازی رو اکشن خالص کرد کار به کاور گیریو زامبی های آرپیجی به دستو اینا کشید کلا شوت شد رفت :))
کلا این بازی ضعف کار گردانی داره الان بازی dead space
مگه چه جور زاویه دوربینی داره؟/:)
مهم اینه که چطوری با چه طرز فکری بخوای بازیرو درس کنی سازنده باید اینکاره باشه نه اینکه به زنه تو کاره زامبی کشی فقط
;)

من به خاطر این شخصیت تو RE4 یکی از بهترین (شایدم بهترین) و ترسناک ترین بازی عمرم رو بازی کردم. یادش بخیر چه هیجان و ترسی بهم می داد این کاراکتر! صفایی داشت هی در می رفتم!(اون موقع طفلی بیش نبودم:d) ولی حالی می دادا! خداییش بزرگترین ضد حالی که من از 5 خوردم خراب کردن این شخصیت بود که واقعا بد شده بود!=((=((

کاپکام کلا می خواد خاطرات مارو نابود کنه! اون از RE4 که داستان سری رو به فنا داد اونم از 5 که تنها پل ارتباطی 4بار ترس رو هم به فنا داد!(منظورم همین اره برقی هست)=((
امیدوارم هر REیی که ساخته می شه اگه قراره تو حال و هوای 4و5 باشه به این شخصیت اره برقی حسابی برسن ما یه خورده بترسیم!:d

اولین کاری که باید انجام بدن اینکه این بخش دو نفره رو بردارن:|دوم اینکه این ماجینی ها خیلی ضایع و نوب تشریف دارن ادم به جای اینکه بترسه خندش میگیره:|سوم این اتمسفر بازی رو که کلا نابود شده رو درست کنن(نسخه ی 2 و 5 رو مقایسه کن):|امیدوارم این capcom به عقل بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or