Shannon Justison در حال کار بر روی Resident Evil 6.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
86650871508205538664.jpg

با مراجعه به پروفایل LinkedIn یک CG آرتیست به نام Shannon Justison میتوان نام Resident Evil 6 را در میان یکی از پروژه هایی که بر روی آن کار میکند دید.

طبق اطلاعاتی که پروفایل این CG آرتیست نشان میدهد، او کار بر روی این پروژه را از June 2009 آغاز کرده و به نظر میرسد که مدت زیادی در دست ساخت بوده، زیرا همچنان نیز کار این پروژه به پایان نرسیده است.

Shannon Justison برای یک کمپانی فیلم به نام The Third Floor Inc کار میکند و در فیلم های اخیر این کمپانی نیز نقش داشته.

به هر حال باید صبر کرد و دید که آیا در GamesCom توسط Capcom اطلاعاتی در مورد بازی داده میشود یا خیر.

اینا فقط بازی رو مثل نسخه سوم کنن دیگه عالیه حداقل یکم ترس احساس بشه نسخه پنجم نمیگم بود اتفاقا خیلی هم خوب بود ولیهمونطور که دوستمون گفت همه چیز داشت جزء ترس

برای راضی کردن طرفدارای RE یک گیم پلی خیلی عالی یا گرافیک وحشتناک خیلی لازم نیست بلکه از همه چیز مهم تر عنصر ترس جون شماره ی چهارم با وجود داشتن یک گیم نو و عالی گرافیک فوق العاده قدرتمند و خلاصه هر چیزی که یک بازی خوب لازم داره بین طرفدارای RE اولیه چندان محبوب نبود اون هم فقط به دلیل نداشتن عنصری که برای این بازیا از همه چیز مهم تره یعنی ترس نسخه های اولیه ی RE و SH به هیچ وجه گیم پلی خوبی نداشتن و خیلی عذاب آور بودن شاید یکی از دلایل محبوبیتشون همین بود

اینا فقط بازی رو مثل نسخه سوم کنن دیگه عالیه حداقل یکم ترس احساس بشه نسخه پنجم نمیگم بود اتفاقا خیلی هم خوب بود ولیهمونطور که دوستمون گفت همه چیز داشت جزء ترس
يعني به نظرت همجين هنري دارن :))
من فقط خواهان بازگشت سبك قديم بازي و زامبي هاي بي شعور گذشته و معماهاي كلاسيك رزيدنت ايول هستم ...
خداروشكر داستان پردازي توي رزيدنت ايول اصولا هميشه قوي بوده !!
فقط حس گيم پلي سابق .... :(

يعني به نظرت همجين هنري دارن :))
من فقط خواهان بازگشت سبك قديم بازي و زامبي هاي بي شعور گذشته و معماهاي كلاسيك رزيدنت ايول هستم ...
خداروشكر داستان پردازي توي رزيدنت ايول اصولا هميشه قوي بوده !!
فقط حس گيم پلي سابق .... :(
حالا چقدر رو گیم پلی تاکید داری .... :دی فقط ترس :دی

پس هنوز رسما تایید نشده.
البته فکر کنم چند ماه پیش خبری زده بودن تو بخش شایعات که Capcom گفته بود، RE6 رو داره میسازه. شاید هم جای دیگه خوندم، دقیق یادم نیست.

حالا چقدر رو گیم پلی تاکید داری .... :دی فقط ترس :دی
خب گيم پلي و زاويه بندي دوربينش اون ترس رو ايجاد ميكنه ديگه ..
محدوديت در ديد
صداهايي كه خارج از كادر مياد و تو بايد بري جلو تا زاويه دوربين عوض بشه
زاويه هاي كور و بدون ديد از نظر شخص بازي كننده !!
اينا همش حس ترسه !!

خب گيم پلي و زاويه بندي دوربينش اون ترس رو ايجاد ميكنه ديگه ..
محدوديت در ديد
صداهايي كه خارج از كادر مياد و تو بايد بري جلو تا زاويه دوربين عوض بشه
زاويه هاي كور و بدون ديد از نظر شخص بازي كننده !!
اينا همش حس ترسه !!
همچین زاویه ی دوربینی واسه این نسل نمیکشه ، اینطوری خیلی ایرادها بهش وارد هست به عنوان بازی ای که مثلا سال 2012 عرضه میشه ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or