Shank 2

20110928shank2.jpg

خوب شماره 2 بازی هم معرفی شد شماره قبل یکی از بهترین ها در حالت 2 بعدی بود
امروز eaساخت شماره 2 بازی را رسما تایید کرد
بازی یک پلتفورم 2 بعدی هست با ظاهر و تم کارتونی

ظاهرا تاریخ انتشار اوایل سال 2012 اعلام شده

اولین تصاویر منتشر شده از بازی

تریلر باز ی

Shank 2 - Primeiro trailer [0

]

---------- نوشته در 10:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 AM ارسال شده بود ----------

[h=1]تصاویر جدید[/h]
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][TABLE="class: cms_table"]
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[TD="class: cms_table_font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
[/TD]
[TD="class: cms_table_font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: cms_table_font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
قابل توجه دوستان اورجینال باز. با اینکه EA ناشر عنوان Shank 2 هست امروز در شبکه ی Steam عرضه شد. امیدوارم سایر عناوین EA هم این رویه رو ادامه بدن.;)

Shank 2 Reloaded هم اومده! پیشنهاد می کنم ماله این گروه رو بگیرین تا ماله Thetaو RG Catalyst اینا! اولا اون نسخه فول ریپک تتا حالت Portable داره و نصب نداره! همینکه اکسترکتش کنی ریخته میشه که من خوشم نمیاد.

خب دیشب بازیو دان کردم امروز عصر تموم شد.خیلی کوتاه بود.حتی کوتاهتر از نسخه ی قبلش.
یه سوال:
بازیو که تموم کردم آخرش نوشت که میتونی دونفره بازی کنی.ولی من گزینه ای برای دونفره پیدا نکردم.help???

از دوستانی که بازی رو تموم کردن مشکلی در رابطه با نشانگر موس داخل بازی نداشتن ؟؟؟ من داخل تاپیک مشکلات این بازی پست دادم ولی فعلا هیچ جوابی نگرفتم میخواستم ببینم دوستانی که دارن بازی رو انجام میدن هم این مشکل رو دارن؟؟؟
داخل لینک زیر کاملا توضیح دادم
http://forum.bazicenter.com/thread56785/#post1850894

خب دیشب بازیو دان کردم امروز عصر تموم شد.خیلی کوتاه بود.حتی کوتاهتر از نسخه ی قبلش.
یه سوال:
بازیو که تموم کردم آخرش نوشت که میتونی دونفره بازی کنی.ولی من گزینه ای برای دونفره پیدا نکردم.help???
اگر می خوای دو نفره بازی کنی برو تو سوروایل مود بعد local mod روانتخاب کن تا چهار نفر هم میشه بازی کرد(گیم پد یادت نره) اگر هم اوریج داری گزینه ی دوم رو انتخاب کن می ره تحت شبکه:d

---------- نوشته در 10:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 AM ارسال شده بود ----------

از دوستانی که بازی رو تموم کردن مشکلی در رابطه با نشانگر موس داخل بازی نداشتن ؟؟؟ من داخل تاپیک مشکلات این بازی پست دادم ولی فعلا هیچ جوابی نگرفتم میخواستم ببینم دوستانی که دارن بازی رو انجام میدن هم این مشکل رو دارن؟؟؟
نه من که نداشتم
بازی رو تموم کردم عالیه از گرافیک تا گیم پلی از موسیقی تا طراحی مخصوصا حالت دو نفره اش که فوق العاده است

چرا منم همش موسو تو مانیتور میبینم.میرفت رو اعصاب با گیم پد بازیش کردم

اگر می خوای دو نفره بازی کنی برو تو سوروایل مود بعد local mod روانتخاب کن تا چهار نفر هم میشه بازی کرد(گیم پد یادت نره) اگر هم اوریج داری گزینه ی دوم رو انتخاب کن می ره تحت شبکه:d

---------- نوشته در 10:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 AM ارسال شده بود ----------

دونفره نکنه منظورت همونیه که هی باید بمب خنثی کنیم و از این حرفا؟؟؟همونی که محیطش ثابته و هی میریم بالا پایین؟
دونفره منظورم این بود که مثل نسخه اولش دونفره با مراحل مختلف بریم جلو آدم بکشیم و غول.یعنی خط داستانی داشته باشه ها

چرا منم همش موسو تو مانیتور میبینم.میرفت رو اعصاب با گیم پد بازیش کردم

دونفره نکنه منظورت همونیه که هی باید بمب خنثی کنیم و از این حرفا؟؟؟همونی که محیطش ثابته و هی میریم بالا پایین؟
دونفره منظورم این بود که مثل نسخه اولش دونفره با مراحل مختلف بریم جلو آدم بکشیم و غول.یعنی خط داستانی داشته باشه ها
من که همچین چیزی ندیدم#:-s

اخر ما نفهمیدیم که نسخه Reloaded دانلود کنم یا نسخه Theta؟:-/

یکی میگه نسخه Reloaded بهتره بعد یکی میگه نشونموس تو نسخه Reloaded میاد تو بازی

اخر کدددددددددددددددددام نسخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه یکی بگه کدوم نسخه کاملتر و سالمتره و حجمش چقدر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or