Shane Kim: عرضه ی Project Natal به بزرگی x360 !!

koorosh

کاربر سایت
سلام

shanekim.jpg

Shane Kim طی مصاحبه ای که با Kotaku داشته گفته است زمانی که Project Natal عرضه میشود جو و شرایط این موضوع به بزرگی عرضه خود X360 خواهد بود و با همان عظمت این دستگاه عرضه خواهد شد. !!
وی در ادامه گفت : دوربین هایی که قبلا در این زمینه عرضه شدن مثل PlayStation Eye یا Xbox Live Vision رو فراموش کنید و سعی کنید تصور کنید تاثیراتی رو که قراره بیل بورد ها و شبکه های تلوزیونی در عرضه و فروش این دستگاه بزارن چگونه خواهد بود !!

"تولد -عرضه- ی Natal بسیار مجلل و با شکوه تر خواهد بود"
وی میگه: "این موضوع به بزرگی عرضه ی x360 خواهد بود و قرار نیست ما فقط هر زمان که احساس کردیم این دستگاه امادست اون رو عرضه کنیم !!"
"ما باید مطمئن بشويم به مقدار کافی محتوا و چیز های خوب برای تجربه کردن در کنار این دستگاه وجود داره"
"این موضوع شبیه سازی اون طرز فکریه که شما در زمان عرضه ی یک کنسول دارید و باید یک line-up خیلی قوی در زمان عرضه وجود داشته باشه !! حالا هم شرایط همون طوره !!"
کیم همچنین اشاره کرد توجه کمپانی فقط بر روی شرایط این نسل از casual gamer ها با این دستگاه نخواهد بود !!
"ما بر روی این نسل از بازی باز های غیر حرفه ای یا حتی افردای که هنوز با PS2 بازی میکنن و اپگرید نشدن تمرکز نکردیم !! موضوع در باره ی 60 درصد از خانواده هاست که هنوز هیچ کنسول بازیی درشون وجود نداره !! مشکل این جاست که کنترل یک سد راه و مشکل بزرگ برای خیلی از افراده و ما با Project Natal کاملا این مشکل رو رفع کردیم !!"

موفق باشید

آخرین ویرایش:
برهان جان ! این میگه ما میخوایم کسایی رو بیاریم تو صنعت بازی که تا حالا بازی نکردند !!! بعد کسی که تا حالا بازی نکرده به نظرت میاد برای بار اول یک کنسول و یک وسیله جانبی رو 500 دلار با هم بخره ؟؟؟ !
خوب ببین میزان ضررش خیلی میره بالا. بعدشم 500 دلار تا کریسمس 1 سال و نیم دیگه پول آن چنان زیادی نیستش که. الان ممکنه به نظر زیاد بیادش. ولی در کل این ها هم گمانه زنی هستش و نظر آخر مسلما با مایکروسافت و سرانش هست. خوب این هم فقط نظر من بود:biggrin1:

اگه 2011 بیاد که خیلی دیره چون ماکروسافت گفته xbox360 رو تا 2015 ساپورت میکنه !!!!!!!
اولا کی گفته دیره؟ چون گفتند که بعد از E3 سال دیگه میادش. پس میشه بعد از ماه 6 یا همون جون خودمون در سال دیگه. بعد از این زمان هم فقط دو زمان معقول برای عرضه هست. 1-کریسمس 2011 2-تعطیلات تابستانی. به نظر من گزینه اول معقول تر هستش. در ضمن من تا حالا نشنیدم مایکرسافت به طور قطع سالی برای اتمام ساپورت Xbox معرفی کنه;)

خوب ببین میزان ضررش خیلی میره بالا. بعدشم 500 دلار تا کریسمس 1 سال و نیم دیگه پول آن چنان زیادی نیستش که. الان ممکنه به نظر زیاد بیادش. ولی در کل این ها هم گمانه زنی هستش و نظر آخر مسلما با مایکروسافت و سرانش هست. خوب این هم فقط نظر من بود:biggrin1:
البته برهان جان اين مساله واسه دوستان خارج از كشور صدق نمي كنه. تورم 1% كجا و 25% كجا! ولي خوب چيزي كه واضحه اينه كه 100 تا 200 دلار هست

البته برهان جان اين مساله واسه دوستان خارج از كشور صدق نمي كنه. تورم 1% كجا و 25% كجا! ولي خوب چيزي كه واضحه اينه كه 100 تا 200 دلار هست
آره به نظر من هم قیمتش به صورت جدا(Accessories) بین 99.99$ تا 149.99$ بیشتر نیست و البته در صورت صحت کنسول XBOX Natal فکر نمی کنم مدل Arcade بیش از 249.99$ قیمت گذاری بشه...و بقیه ی مدل ها هم به همین نحو با افزایش تقریباً بین 49.99$ تا 74.99$ عرضه میشن.
البته این نظر شخصی منه و در حد تئوریه،ولی از اونجایی که استراتژی ضرر دهی روی سخت افزار و در عوض بدست آوردن سود هنگفت از نرم افزار تا حدودی منطقی به نظر میرسه...
وقتی IP های Hardcore مایکروسافت فقط در 24 ساعت با فروش بالای 2 میلیون مواجه میشن که واضحاً دلیلش بازاریابی Ultra بی نظیر MS ه،مسلماً تبلیغات سنگین و گسترده برای بازی های Casual هم در دستور کار همراه با لانچ XBOX Natal قرار داره...
هنوز حدود یکسال دیگه مونده و باید صبر کرد.

سلام دوستان.
به نظر من قیمت بالا 200 نمیره.چرا؟:
1-چون قراره به صورت جدا عرضه بشه
2-نمیشه یه وسیله ی جانبی قیمتش اینقدر نزدیک خود کنسول باشه
بعدش اگه بخواد به صورت باندل عرضه کنه خوب خود مایکرو ضرر زیادی میکنه
بر اساس تاربخ عرضه هم بخواهیم حساب کنیم 200 دلار به صورت قطع ارزشش از الان کمتره.
و پول بزرگی نیست. به احتمال زیاد مایکرو فکر بزرگی در این مورد داره که نه سیخ بسوزه نه کباب.
چون اونا خودشون مخ تجارت و اینجور چیزان.
خوش باشید.

اگه کریسمس 2010 بیاد خیلی عالی میشه.
خوب همون طور که آقا محمد هم امروز یک تاپیک زدند به نظر من رسیدین که گفتم در زمستان 2011 میادش. در مورد 2010 هم که تابلو بود نمیاد. چون گفته بودن تو E3 دیگه براتون یک سورپریز بزرگ در این رابطه داریم:دی
در مورد قیمت هم من با پک آرکید با قیمت 249.99$ موافقم. امکانش هست که بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or