ShadPS4 | PS4 Emulator

من اخرین نسخه رو نصب کردم همه چیز عالی رو 4k بالای ۱۰۰ فریم هم میده فقط ۲ تا نکته اول اینکه تکسچرا هنوزم تو ذوق میزنه یه ماد تو نکسوس بود که گویا حذفش کردن
Mod unavailable
الان‌چه مادهایی رو توصیه میکنید ، بعد اینکه نهایت ۱۰۰ وات از گرافیکو مصرف میکنه من تنظیماتو همرو بالا گزاشتم راهی هست بهتر بشه ویژوال بازی اگه مادی هست بگید ، کلا چه مادهایی رو نصب کنم که بصری بازی رو بهتر کنه ممنون

آخرین ویرایش:
من اخرین نسخه رو نصب کردم همه چیز عالی رو 4k بالای ۱۰۰ فریم هم میده فقط ۲ تا نکته اول اینکه تکسچرا هنوزم تو ذوق میزنه یه ماد تو نکسوس بود که گویا حذفش کردن
Mod unavailable
الان‌چه مادهایی رو توصیه میکنید ، بعد اینکه نهایت ۱۰۰ وات از گرافیکو مصرف میکنه من تنظیماتو همرو بالا گزاشتم راهی هست بهتر بشه ویژوال بازی اگه مادی هست بگید ، کلا چه مادهایی رو نصب کنم که بصری بازی رو بترکونه و بهتر کنه ممنون
PC Remaster Project
Bloodborne PC Remaster Project

اون رو حدف نکرده ، آوردتش جزو همین پروژه.

=============
هر ورژنی میگیری از تو تنظیمات و بخش آپدیت بزار روی این حالت که بیلدهای تخصصی بلادبورن رو داشته باشی:
1737547703965.png

تو امولاتور پچهای بازی رو هم دانلود کن و اونجا Chromatic Aberration و Motion Blur رو هم غیر فعال کن.
تیک 60 فریم رو فعال کن.
یه همچین چیزی:
shad.jpg

از تو تنظیمات امولاتور Vblank رو بزار روی 4.
============
به نظرم بیلد رسمی رو هم تو فولدر دیگه داشته باش و با اون هم تست کن.
هر کدوم مزیتها و معایب خودشون رو هم داره.

مورد بعدی اینکه اگه حین بازی باگ/گلیچ گرافیکی گرفت فقط برگرد به منوی بازی و دوباره ادامه رو بزنی از همونجا میاد و مشکلت حل میشه.

آخرین ویرایش:
این کانال fromsoftserve رو ساب کنین.
سازنده همین مادهای بازیهای فرام سافتوره.
من بهش میگم کنترادی بگیر فرام سافتور ، چندتا پروژه از دیمن سولز بگیر تا دارک سولزها ، بلادبورن ، سکیرو و... رو داره همزمان توسعه میده.

این جدیدترین نسخه از پروژه ریمستر بلادبورنه که دیروز منتشر کرده:

حداقل ماهی یکی دو بار برای پروژه هاش آپدیت میده.
اینطوری ازشون باخبر میمونید.

PC Remaster Project
Bloodborne PC Remaster Project

اون رو حدف نکرده ، آوردتش جزو همین پروژه.

=============
هر ورژنی میگیری از تو تنظیمات و بخش آپدیت بزار روی این حالت که بیلدهای تخصصی بلادبورن رو داشته باشی:
View attachment 364641

تو امولاتور پچهای بازی رو هم دانلود کن و اونجا Chromatic Aberration و Motion Blur رو هم غیر فعال کن.
تیک 60 فریم رو فعال کن.
یه همچین چیزی:
View attachment 364643

از تو تنظیمات امولاتور Vblank رو بزار روی 4.
============
به نظرم بیلد رسمی رو هم تو فولدر دیگه داشته باش و با اون هم تست کن.
هر کدوم مزیتها و معایب خودشون رو هم داره.

مورد بعدی اینکه اگه حین بازی باگ/گلیچ گرافیکی گرفت فقط برگرد به منوی بازی و دوباره ادامه رو بزنی از همونجا میاد و مشکلت حل میشه.
عالی اتفاقا تو یوتوب نگا میکردم تنظیمات و بیلدای بازی رو چقدر پیشرفت کردن خدایی تو چن ماه ترکوندن فقط وضعیت باقی گیما روهم اوکی کنن خوب میشه، و یه نکته دیگه چقدر مصرف منابعش کم هم تو وی رم هم کلا مصرفه کارت .
میشه لینک اون بیلد رسمی رو هم لطف کنی بفرستی رو اونم یه تست بزنم

• Like
Reactions: m.d.makan
عالی اتفاقا تو یوتوب نگا میکردم تنظیمات و بیلدای بازی رو چقدر پیشرفت کردن خدایی تو چن ماه ترکوندن فقط وضعیت باقی گیما روهم اوکی کنن خوب میشه، و یه نکته دیگه چقدر مصرف منابعش کم هم تو وی رم هم کلا مصرفه کارت .
میشه لینک اون بیلد رسمی رو هم لطف کنی بفرستی رو اونم یه تست بزنم
برای ورژن اصلی از اون لیست داخل Update channel فقط کافیه که بزاری روی Nightly.
اونها ورژنهای رسمی و بتای امولاتوره.

از فولدر امولاتور کپی بگیر و اسمش رو بزار Main که هر دفعه نیاز نباشه دوباره کاری کنی.

این هم دانلود مستقیم این نسخه ها:
Releases · shadps4-emu/shadPS4

==========
حق میدم ، بعد از RPCS3 آدم همچین انتظاری نداره.
دقیقا امولاتور خیلی خیلی سبکه.
از لحاظ سبک بودن و منابع زیادی نخواستن خیلی شبیه به امولاتورهای کنسولهای نینتندو میمونه.

==================

13Sentinels: Aegis Rim​

به خوبی داره اجرا میشه.
میشه گفت دیگه برای بازی کردنش فقط نیاز به امولاتورهای سوییچ نیست.

آخرین ویرایش:
برای ورژن اصلی از اون لیست داخل Update channel فقط کافیه که بزاری روی Nightly.
اونها ورژنهای رسمی و بتای امولاتوره.

از فولدر امولاتور کپی بگیر و اسمش رو بزار Main که هر دفعه نیاز نباشه دوباره کاری کنی.

این هم دانلود مستقیم این نسخه ها:
Releases · shadps4-emu/shadPS4

==========
حق میدم ، بعد از RPCS3 آدم همچین انتظاری نداره.
دقیقا امولاتور خیلی خیلی سبکه.
از لحاظ سبک بودن و منابع زیادی نخواستن خیلی شبیه به امولاتورهای کنسولهای نینتندو میمونه.

==================

13Sentinels: Aegis Rim​

به خوبی داره اجرا میشه.
میشه گفت دیگه برای بازی کردنش فقط نیاز به امولاتورهای سوییچ نیست.

سپاس الان همه چیز تقریبا اوکی شده حتی تکسچرا هم عالی شد خیلی با تنظیمات و پچا ور رفتم اما به یه مشکل عجیب خوردم همون اول بازی به اولین انمی که پایین پله ها میرسی چه ضربه بزنی چه بخوری قبل لمس کردن کرش میکنه بازی ، دقیقا سر اولین ضربه ۱۶ گیگ وی رم دارم فکر نمیکنم مشکل وی رم باشه دلیلش چیه؟

سپاس الان همه چیز تقریبا اوکی شده حتی تکسچرا هم عالی شد خیلی با تنظیمات و پچا ور رفتم اما به یه مشکل عجیب خوردم همون اول بازی به اولین انمی که پایین پله ها میرسی چه ضربه بزنی چه بخوری قبل لمس کردن کرش میکنه بازی ، دقیقا سر اولین ضربه ۱۶ گیگ وی رم دارم فکر نمیکنم مشکل وی رم باشه دلیلش چیه؟
به دلیل افکت خونه که نمیتونه به خوبی نمایش بده.
تو بعضی از بیلدها این مشکل پیش میاد.

این رو بریز فیکس میشه
Bloodborne SFXR Visual FX RESTORATION 3.9 for Intel Crashless (aka Intel Fix) - 60fps Cutscene Fix

فقط از فولدر اصلی بکاپ بگیر.
اگه از مادمنیجر استفاده میکنی که خب هیچی پس.

• Like
Reactions: Nike-90
به دلیل افکت خونه که نمیتونه به خوبی نمایش بده.
تو بعضی از بیلدها این مشکل پیش میاد.

این رو بریز فیکس میشه
Bloodborne SFXR Visual FX RESTORATION 3.9 for Intel Crashless (aka Intel Fix) - 60fps Cutscene Fix

فقط از فولدر اصلی بکاپ بگیر.
اگه از مادمنیجر استفاده میکنی که خب هیچی پس.
مرسی ماکان جان گاهی هم رفلکشنا یا رو زمین ابجکتا خاموش روشن میشه حالته رنگ رنگ میشه اون رو هم میشه حل کرد؟

مرسی ماکان جان گاهی هم رفلکشنا یا رو زمین ابجکتا خاموش روشن میشه حالته رنگ رنگ میشه اون رو هم میشه حل کرد؟
کدوم بیلد رو داری استفاده میکنی ، PRTBB یا Nightly ؟

بیلد اصلی فکر نکنم مشکل تکسچر فلیکرینگ داشته باشه و نه کرش بعد از ضربه.
اما خب بیلدهای خود بلادبورن خیلی روونتر و استیبل تر هستن.

برای تکسچر فلیکرینگ یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونهم اگه رزولوشن رو بالای 1080 بزاری اینطور میشه.
مخصوصا 1440p و همینطور بالاتر.
اول این رو تست کن.

• Like
کدوم بیلد رو داری استفاده میکنی ، PRTBB یا Nightly ؟

بیلد اصلی فکر نکنم مشکل تکسچر فلیکرینگ داشته باشه و نه کرش بعد از ضربه.
اما خب بیلدهای خود بلادبورن خیلی روونتر و استیبل تر هستن.

برای تکسچر فلیکرینگ یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونهم اگه رزولوشن رو بالای 1080 بزاری اینطور میشه.
مخصوصا 1440p و همینطور بالاتر.
اول این رو تست کن.
همون رو بیلده nightly ام و رزولوشن رو 4k گزاشتم چون خوب فریم میداد

همون رو بیلده nightly ام و رزولوشن رو 4k گزاشتم چون خوب فریم میداد
خب فکر کنم پس مشکل همونه .
بیار روی 1080.
با ماد ریمستری که داری کار رو به خوبی در میاره.

حالا تا بیلدهای جدیدتر هم بیاد و همچین مشکلاتی هم رفع بشه.

• Like
خب فکر کنم پس مشکل همونه .
بیار روی 1080.
با ماد ریمستری که داری کار رو به خوبی در میاره.

حالا تا بیلدهای جدیدتر هم بیاد و همچین مشکلاتی هم رفع بشه.
اره امشب اون ماده ریمسترو دانلود میکنم همون ۱۰ گیگه ورژن ۸ تو پست اولش که گزاشته کامله یا باقیشم بگیرم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or