تا به حال تعداد نه چندادن کمی شبیه ساز پلی استیشن 4 معرفی شده بود ، بعضی ها دارای پتانسیل خوب و بعضی ها هم فقط معرفی شده بودن.
تا قبل این بیشترین موفقیتی که حاصل شده بود اجرای چند عدد بازی دو بعدی نهایت موفقیت اون شبیه سازها بود.
ولی این وسط ShadPS4 امیدوارکننده ترین اونهاست که با سرعت خوبی داره مراحل توسعه رو پیش میبره و حتی تونسته بازیهای سه بعدی رو هم تا حد گیم پلی و اینگیم رندر کنه و خروجی خوبی بده.
این شد که گفتم اگه تاپیک جدا داشته باشیم خیلی راحت تره.
ShadPS4 همزمان روی لینوکس و ویندوز در حال توسعه و انتشار نسخه های به روزه.
قابل ذکره که با ++C نوشته شده. (خیلی دیگه تخصصی و سطح بالا صحبت کردم و فسفر سوزوندم ، راضی باشید)
از بازیهایی که با این شبیه ساز به طور امیدوار کننده ای اجرا میشن میشه از Persona 5 Royal ، Shenmu II ، Tomb Raider 123 Remaster و چندین بازی دیگه نام برد.
بازیهای دیگه مثل بلادبورن یا دارک سولز ریمستر رو هم تا مرحله منوی بازی یا پرولوگ سینمایی بازی اجرا میکنه.
Persona 5 Royal
Tomb Raider 123 Remaster
Shenmu II
================
روش نصب برنامه و اجرای بیلد ویژه برای بلادبورن (فعلا تا منوی اول بازی اجرا میشه)
لینکهای مورد نیاز در جزئیات ویدئو موجوده
این چندتا برای نمونه بود و کلی بازی دیگه قابلیت اجرا شدن رو دارن (بعضا به ingame نمیرسن).
آدرس دانلود از Github
GitHub - shadps4-emu/shadPS4: PS4 emulator for Windows and Linux
=====================
برای دیدن روش نصب و اجرای بلادبورن این پست رو ببینین.
تا قبل این بیشترین موفقیتی که حاصل شده بود اجرای چند عدد بازی دو بعدی نهایت موفقیت اون شبیه سازها بود.
ولی این وسط ShadPS4 امیدوارکننده ترین اونهاست که با سرعت خوبی داره مراحل توسعه رو پیش میبره و حتی تونسته بازیهای سه بعدی رو هم تا حد گیم پلی و اینگیم رندر کنه و خروجی خوبی بده.
این شد که گفتم اگه تاپیک جدا داشته باشیم خیلی راحت تره.
ShadPS4 همزمان روی لینوکس و ویندوز در حال توسعه و انتشار نسخه های به روزه.
قابل ذکره که با ++C نوشته شده. (خیلی دیگه تخصصی و سطح بالا صحبت کردم و فسفر سوزوندم ، راضی باشید)
از بازیهایی که با این شبیه ساز به طور امیدوار کننده ای اجرا میشن میشه از Persona 5 Royal ، Shenmu II ، Tomb Raider 123 Remaster و چندین بازی دیگه نام برد.
بازیهای دیگه مثل بلادبورن یا دارک سولز ریمستر رو هم تا مرحله منوی بازی یا پرولوگ سینمایی بازی اجرا میکنه.
Persona 5 Royal
Tomb Raider 123 Remaster
Shenmu II
================
روش نصب برنامه و اجرای بیلد ویژه برای بلادبورن (فعلا تا منوی اول بازی اجرا میشه)
لینکهای مورد نیاز در جزئیات ویدئو موجوده
این چندتا برای نمونه بود و کلی بازی دیگه قابلیت اجرا شدن رو دارن (بعضا به ingame نمیرسن).
آدرس دانلود از Github
GitHub - shadps4-emu/shadPS4: PS4 emulator for Windows and Linux
=====================
برای دیدن روش نصب و اجرای بلادبورن این پست رو ببینین.
آخرین ویرایش: