ShadPS4 | PS4 Emulator

m.d.makan

کاربر فعال
cropped-SPS4_Logol.png

تا به حال تعداد نه چندادن کمی شبیه ساز پلی استیشن 4 معرفی شده بود ، بعضی ها دارای پتانسیل خوب و بعضی ها هم فقط معرفی شده بودن.
تا قبل این بیشترین موفقیتی که حاصل شده بود اجرای چند عدد بازی دو بعدی نهایت موفقیت اون شبیه سازها بود.

ولی این وسط ShadPS4 امیدوارکننده ترین اونهاست که با سرعت خوبی داره مراحل توسعه رو پیش میبره و حتی تونسته بازیهای سه بعدی رو هم تا حد گیم پلی و اینگیم رندر کنه و خروجی خوبی بده.
این شد که گفتم اگه تاپیک جدا داشته باشیم خیلی راحت تره.

ShadPS4 همزمان روی لینوکس و ویندوز در حال توسعه و انتشار نسخه های به روزه.
قابل ذکره که با ++C نوشته شده. (خیلی دیگه تخصصی و سطح بالا صحبت کردم و فسفر سوزوندم ، راضی باشید:D)

از بازیهایی که با این شبیه ساز به طور امیدوار کننده ای اجرا میشن میشه از Persona 5 Royal ، Shenmu II ، Tomb Raider 123 Remaster و چندین بازی دیگه نام برد.

Screenshot 2024-07-31 003300.jpg
بازیهای دیگه مثل بلادبورن یا دارک سولز ریمستر رو هم تا مرحله منوی بازی یا پرولوگ سینمایی بازی اجرا میکنه.

Persona 5 Royal

Tomb Raider 123 Remaster

Shenmu II

================
روش نصب برنامه و اجرای بیلد ویژه برای بلادبورن (فعلا تا منوی اول بازی اجرا میشه)
لینکهای مورد نیاز در جزئیات ویدئو موجوده

این چندتا برای نمونه بود و کلی بازی دیگه قابلیت اجرا شدن رو دارن (بعضا به ingame نمیرسن).

آدرس دانلود از Github
GitHub - shadps4-emu/shadPS4: PS4 emulator for Windows and Linux

=====================

برای دیدن روش نصب و اجرای بلادبورن این پست رو ببینین.

آخرین ویرایش:
اگه این روند با همین سرعت ادامه داشته باشه میشه حدس زد از سال بعد یا بعدتر کلی بازی به مرور قابل بازی بشن.
امیدوارم مابقی تیمها هم به این پروژه اضافه بشن تا سرعت کار بیشتر بشه و از موازی کاری و اتلاف وقت دست بر دارن.

مثل اینکه دارک سولز ریمستر رو هم تونسته تا اینگیم اجرا کنه:
View attachment 345387

================
فکر کنم باید خیلی زودتر از اونی که فکر میکردم منتظر خبر اینگیم شدن بلادبورن باشم.
توقع داشتم شبیه سازهای برپایه Compatibility Layer دست بالا رو داشته باشن اما انگار سیستم سنتی زودتر داره به جواب میرسه.

توقع داشتم شبیه سازهای برپایه Compatibility Layer دست بالا رو داشته باشن اما انگار سیستم سنتی زودتر داره به جواب میرسه.
واقعا همینطور انتظار هم میرفت.
مثلا FPPS4 کلی بازی رو اجرا میکنه ولی دقیق که میشی میبینی که عملا فقط بازیهای 2D هستن که با یونیتی و گیم میکر و... ساخته شدن.
یه دونه بازی سه بعدی رو هنوز نتونستن اجرا کنن که هیچ تا منوی بازی هم رسیدن براشون آرزو شده.

ولی shadps4 تو همین نسخهای ابتداییش مثل بولدوزر داره بازیها رو اجرا میکنه و خیلی امیدوار کننده ظاهر شده.

تمام این کارها برای بلاد برن هست حتی اجرا نشده دارن براش مد گرافیکی هم می سازن

احتمالا 3 4 سال اینده بشه بدون مشکل 120 فریم رفتش بالاخره فقط لطفا براش چیت هم بسازن حوصله هزار بار مردن دیگه نداریم

• Wow
  • Like
Reactions: drak and amin200200
پیشرفت بلادبورن.
الان تا بخشی از پرولوگ هم استیبله.
View attachment 346431
با تشکر از پوشش عالی شما دوست عزیز :D
داشتم گیت هاب اعضای تیمشونو نگاه میکردم دیدم یکی دو نفر از اعضای اصلی تو ai هم یه دستایی دارن انگار.. اگه بتونن تو یه قسمتایی ازش استفاده کنن فک کنم خیلی تاثیر مثبتی پیدا کنه تو این پروژه..(با فرض اینکه تا الان هنوز نرفته باشن تو کارش :دی)

• Like
Reactions: m.d.makan
با تشکر از پوشش عالی شما دوست عزیز :D
داشتم گیت هاب اعضای تیمشونو نگاه میکردم دیدم یکی دو نفر از اعضای اصلی تو ai هم یه دستایی دارن انگار.. اگه بتونن تو یه قسمتایی ازش استفاده کنن فک کنم خیلی تاثیر مثبتی پیدا کنه تو این پروژه..(با فرض اینکه تا الان هنوز نرفته باشن تو کارش :دی)
نمیدونم از AI چطور میتونن استفاده کنن.

ولی من دارم آرشیو بازیهام رو جور میکنم کم کم:D
Screenshot 2024-08-15 195932.png

نمیدونم از AI چطور میتونن استفاده کنن.
حس میکنم روند برنامه نویسی و دیباگ کد رو خیلی سریع تر بکنه اگه به toolset های درست حسابی دسترسی داشته باشن ولی منم نمیدونم دقیقا :D
ولی من دارم آرشیو بازیهام رو جور میکنم کم کم:D

View attachment 346562
آخ آخ اگه بتونن یه چیزی مثل RPCN روی این پیاده کنن که بشه GT7 اینارو پلی کرد کامل خیلی خوب میشه، PS4 من جیلبریک بود جز آرکید هیچی نداشت خیلی تو ذوقم خورد سرش :D

آخ آخ اگه بتونن یه چیزی مثل RPCN روی این پیاده کنن که بشه GT7 اینارو پلی کرد کامل خیلی خوب میشه، PS4 من جیلبریک بود جز آرکید هیچی نداشت خیلی تو ذوقم خورد سرش :D
دلت روشن باشه که احتمالا تا یه 4-3 سال دیگه اونهم میاد.

• Like
Reactions: drak
جای last guardian هم خالیه
فک کنم gt7 بیاد :D
GT7 برای PC رو که من چشم انتظارم .
ولی خب بکاپ پلن هم باید داشت:D

================
این امولاتور روزانه که خوبه ساعتی پیشرفت میکنه.
نسخه ShadPS4 v 0.2.1 که امروز منتشر شد میتونه کاملا بدون مشکل تصویر و صدا اینتروی بازی رو نمایش بده.
تا دیروز صدا تو اینترو به هم میریخت.

View attachment Bloodborne progress part 4 - Shadps4 v0.2.1 WIP.mp4

چندتا تصویر اینگیم هم تونستن ازش بگیرن.

GT7 برای PC رو که من چشم انتظارم .
ولی خب بکاپ پلن هم باید داشت:D

================
این امولاتور روزانه که خوبه ساعتی پیشرفت میکنه.
نسخه ShadPS4 v 0.2.1 که امروز منتشر شد میتونه کاملا بدون مشکل تصویر و صدا اینتروی بازی رو نمایش بده.
تا دیروز صدا تو اینترو به هم میریخت.

View attachment 346640

چندتا تصویر اینگیم هم تونستن ازش بگیرن.
این ویدو رو یکی از اعضای تیمشون ریکورد کرده یا یه نفر دیگه همینطوری رو یوتوب میزاره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or