Shadow Complex

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره میتونی resume کنی ربطی به firmware نداره دانلود کردن بازی
به این شک که شما میگی نیست. این مورد در Xboxlive کاملا خودکار هست. هر زمانی که شخص Offline بشه ( خاموشی کنسول، قعطی اینترنت و ... ) خودبخود Pause میشه و هر زمانی که شما به شبکه وصل بشید مجددا بصورت خودکار ادامه اون رو براتون میگیره که این پروسه رو میشه در Active Download دید. شخص هیچ گونه دخالتی رد این بخش نداره و کلا دکمه ی برای Pause و Resume نداره.

دوستان ممنون

من یه سوال کلی دارم که من اصلا بازی انلاین بازی نمیکنم فقط بعضی مواقع بازی ارکید یا چیزهای دیگه از لایو دانلود میکنم و فریمور من 1.53 هست ایا امکان که بازم در این صورت بن بشم
و میخواستم بدونم که بن رو کسانی میشن که بازی انلاین بازیمیکنن:confused:

فقط شرمنده که این سوال رو اینجا مطرح کردم:blushing:

دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید:blushing:
با تشکر

دوستان ممنون

من یه سوال کلی دارم که من اصلا بازی انلاین بازی نمیکنم فقط بعضی مواقع بازی ارکید یا چیزهای دیگه از لایو دانلود میکنم و فریمور من 1.53 هست ایا امکان که بازم در این صورت بن بشم
و میخواستم بدونم که بن رو کسانی میشن که بازی انلاین بازیمیکنن:confused:

فقط شرمنده که این سوال رو اینجا مطرح کردم:blushing:

دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید:blushing:
با تشکر
شما در صورتی بن میشی که برای اونها ثابت بشه Pirate هستید. و در مورد بازی های Arcade این مسئله وجود نداره چون به هیچ وجه نمیشه بصورت غیر قانونی از این بازی ها تهیه کرد. پس با خیال راحت ازشون در محیط لایو لذت ببرید.
راستی هیچ دخلی به FW کنسول نداره.

شما در صورتی بن میشی که برای اونها ثابت بشه Pirate هستید. و در مورد بازی های Arcade این مسئله وجود نداره چون به هیچ وجه نمیشه بصورت غیر قانونی از این بازی ها تهیه کرد. پس با خیال راحت ازشون در محیط لایو لذت ببرید.
راستی هیچ دخلی به FW کنسول نداره.

خیلی خیلی ممنون برای پاسختون:love:

به یک مشکل جدید برخوردم. دوستانی که 100% قصد خریدن بازی رو دارن سعی کنن یک ضرب همون لحظه بازی Full رو بخرن که بعد دانلود بشه. ممکنه Demo رو بگیرید بعد که Unlock کردید دوباره بخواد کل بازی رو بگیره. البته این مشکل اولین بار دیده شده تا همین لحظه... ولی خُ حواستون جم باشه بیتره :دی.

اقا این بازی چند ساعته من 5 ساعت یه ضرب بازی کردم که دیگه کم آوردم (LEVEL15) .

حالا مجبورم از اول برم.:(
فکر میکنم حداقل 10 ساعت باشه. من 7-8 ساعت رفتم ولی داستان همچنان ادامه داره!
1. بازیش حجمش چقدر هستش؟
2.مینی گیم های LIVE رو میشه تو فلشی چیزی ریخت یا حتما باید دانلود بشه
1. 835 مگ.
2. مینی گیم خودتی.:biggrin1: Arcade .
نه نمیشه. حتما باید از خود لایو خریداری و دانلود بشه.

من شنیدم میشه با نسخه دمو بازی رو تموم کرد راسته؟

بله اون اوایل بازی یه باگی داشت که میشد یه ضرب بازی رو تاآخرش بری فقط سیو نمیشد که فکر کنم الان بخوای دانلود کنی باگه برطرف شده.
درضمن میگن ماکروسافت گفته اگه از باگه استفاده کنید اول G تون رو صفر میکنه بعد بن نتون میکنه.... حالا نمی دونم راسته یا دروغه!

اگه نسخه قدیمی رو قبلا دانلود کرده باشی و از LIVE پچش رو نگیری, آره میشه ولی از 6-7 ساعت بیشتره !

بله اون اوایل بازی یه باگی داشت که میشد یه ضرب بازی رو تاآخرش بری فقط سیو نمیشد که فکر کنم الان بخوای دانلود کنی باگه برطرف شده.
درضمن میگن ماکروسافت گفته اگه از باگه استفاده کنید اول G تون رو صفر میکنه بعد بن نتون میکنه.... حالا نمی دونم راسته یا دروغه!
می دونستم از این ماکروسافت چیزی به ما نمی ماسه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or