Shadow Complex

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان ببخشید من اولین باره که میخوام یه بازی ارکید دانلود کنم و میخواستم بدونم که حجم این بازی چقدره و تو این مدت که دستگاه روشنه و این بازی Shadow Complex رو دانلود میکنم مشکل گرمایی برای دستگاه به وجود نمیاد:confused:

بعد وقتی بازی رو دان کردم تو حالت افلاین میشه بازی کرد و بعد دانلو در کجا باید بازی رو اجرا کرد :blushing:

با تشکر :love:

دوستان ببخشید من اولین باره که میخوام یه بازی ارکید دانلود کنم و میخواستم بدونم که حجم این بازی چقدره و تو این مدت که دستگاه روشنه و این بازی Shadow Complex رو دانلود میکنم مشکل گرمایی برای دستگاه به وجود نمیاد:confused:

بعد وقتی بازی رو دان کردم تو حالت افلاین میشه بازی کرد و بعد دانلو در کجا باید بازی رو اجرا کرد :blushing:

با تشکر :love:
این بازی تا اونجایی که من میدونم پرحجمترین بازی آرکید در لایوه. با حجم 835 مگابایت!
نه مشکل گرمایی چرا؟ دیگه دانلود کردن از بازی که بیشتر به کنسول فشار نمیاره. در ضمن شما میتونی در حین بازی کردن هم بزاری دانلود ادامه پیدا کنه که حوصلت هم سر نره.
همچنین میتونی در چند مرحله بزاری دانلود شه. چون دانلود کردن از لایو قابلیت Resume داره.

بله آفلاین هم میشه.
در قسمت Games Library برید هست. (سومین گزینه از سمت چپ)

آخرین ویرایش:
سلام
این بازی Demo قابل بازی نداره که بشه دانلود کرد ؟ اخه تو صفحه قبل یکی از بچه نوشته بود یک باگ داره بازی که با اون میشه بازی رو تا اخر رفت !

سلام
این بازی Demo قابل بازی نداره که بشه دانلود کرد ؟ اخه تو صفحه قبل یکی از بچه نوشته بود یک باگ داره بازی که با اون میشه بازی رو تا اخر رفت !

دمو نه ولی منظور شما trial هست و trial همون بازیه کامله که شما فقط میتونی مثل یک دمو تا اولای بازی بری و اچیومنت هم برات باز نمیکنه ... :biggrin1:

اون دوستومنم فکر کنم توهم زده بودن ... :biggrin1: چون من از هرکی پرسیدم و تو اینترنتم سرچ کردم خبری نبود . :biggrin1:

نوشته شده توسط StaR
سلام
داستانی داریم ها !!. اقا اون نمایشی که تو E3 از بازی داشتن اخرش یه باگی بود، رفت، تموم شد. بازی اصلی هیچ مشکلی نداره. درضمن دموی قابل بازی هم داره.
یه سوال میگم دانلود از لایو قابلیت resume هم داره؟
بله eblis1378 جان. تمام ایتم های قابل دانلود در Xboxlive این قابلیت رو دارن.

ببخشيد يه سوال ، آيا ميشه با گيم اسكورهايي كه بازيها به ما ميده ، اين بازي رو خريد؟ مثلا الان تو داشبورد ايكس باكس من نوشته 6240G . آيا ميتونم با اونا بخرمش؟

ببخشيد يه سوال ، آيا ميشه با گيم اسكورهايي كه بازيها به ما ميده ، اين بازي رو خريد؟ مثلا الان تو داشبورد ايكس باكس من نوشته 6240G . آيا ميتونم با اونا بخرمش؟
خیر. اون گیمر اسکورتونه و برای رقابت و اینا به کار میره. برای خرید بازی باید پوینت بخرید و تو لایو خرج کنید.

به نظرم بعضی از دوستان این پست منو ندیدن و دوباره دارن سوال می کنن. با این روش می تونین بازی رو تموم کنین و 100% هم کار می کنه. لینک دانلود هم توی هون صفحه که لینکشو گذاشتم هست.

سلام این دوستمون کاملا درست میگن و 100% جواب میده .. البته این لینک به من که کار نداد من از torrent گرفتم.

دوستان من یه سوال دارم که این گزینه resume که میگین یعنی من مثلا 2 ساعت این بازی رو تا قسمتی دانلود کردم بعد وقتیdisconnect شدم و دستگاه رو خاموش کردم فردا که دوباره انلاین
شدم دوباره ادامه اون رو دنبال میکنه:confused:

بعد فریمور من 1.53 هست برای رفتن به xboxlive حتما باید 1.6 باشه تا بن نشم ( بازی انلاین اصلا بازی نمیکنم )

با تشکر

دوستان اینترنت من از نظر حجمی بسيار محدوده و نميتونم دانلودش کنم ، هيچ شرکتی مثل نکست جن نياوردن این بازی رو روی دی وی دی بزنن بدن دست ملت؟!

دوستان اینترنت من از نظر حجمی بسيار محدوده و نميتونم دانلودش کنم ، هيچ شرکتی مثل نکست جن نياوردن این بازی رو روی دی وی دی بزنن بدن دست ملت؟!

دوست عزیز این عنوان بازی Arcade هست که فقط و فقط و فقط باید از طریق شبکه Xboxlive دانلود و خریداری بشه. یا باید خط پرسرعت تهیه کنید یا از فکرش بیاد بیرون.

پ.ن. البته اگر به شبکه ADSL ایران بشه گفت اینترنت پرسرعت :lol:.

یکی از بهترین بازیهای آرکید عمرم هست.
از گیم پلی متفاوت گرفته تا بالا رفتن لِول جیسون:biggrin1: بهترین قسمت بازی دویدن رو سطح دریاچه ست,یک حالی میده.:love:

دوستان من یه سوال دارم که این گزینه resume که میگین یعنی من مثلا 2 ساعت این بازی رو تا قسمتی دانلود کردم بعد وقتیdisconnect شدم و دستگاه رو خاموش کردم فردا که دوباره انلاین
شدم دوباره ادامه اون رو دنبال میکنه:confused:

بعد فریمور من 1.53 هست برای رفتن به xboxlive حتما باید 1.6 باشه تا بن نشم ( بازی انلاین اصلا بازی نمیکنم )

با تشکر

یه بنده خدایی نیست جواب ما رو بده :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or