Shadow Complex

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
بله بازي اي كه مورد عنايت قرار گرفت !:biggrin1: پروژه ي واقعا زيباي EPIC .
البته واقعا حق ميدم چون اون قدر سوپرايز زياد بود با وجود ALAN WAKE و NATAL ديگه كسي به يك بازي Arcade فكر نكرد !

ولي بهتر از تعريف و اول از همه اين تريلر را ببينيد و حتي با زغالي ترين اينترنت :
http://www.youtube.com/watch?v=E1dTcERPloE

يه بازي 2 بعدي و گاها 3 بعدي براي راحتي كار با يه گرافيك عالي و گيم پلي كه ميتونه ساعت ها براتون لذت بخش بشه مخصوصا به صورت 2 نفره به نظرم جذابيتش فوق العاده زياد خواهد بود . كساني كه نديدند حتما تريلر را ببينند .

من که خیلی خوشم اومد.
محیط جالبی داشت. رنگبندی زیبا استفاده از محیط ,...... ولی آخرش یه باگ ضایعی داشت بعد از کشتن باس بازی. حالا کی ریلیز میشه.؟

من که خیلی خوشم اومد.
محیط جالبی داشت. رنگبندی زیبا استفاده از محیط ,...... ولی آخرش یه باگ ضایعی داشت بعد از کشتن باس بازی. حالا کی ریلیز میشه.؟

بابا كلي به تاريخ عرضه بازي مونده و ميشه خيلي راحت باگ ها را بر طرف كرد . شما تو تريلر هم انتظار باگ نداريد خدا به خود بازيش كه اومد رحم كنه :biggrin1:

دستت درد نكنه فرخ براي تاپيك.
كلا اين بازي مظلوم واقع شد.:biggrin1: انقدر سورپرايز داشت كه اصلا اين يادمون رفته بود.
بابت ويديو هم ممنون چون اين يه تيكش من فقط صدا داشتم.:biggrin1:
شايد بهترين بازي Arcade بشه. (البته يه كم از آركيد اونورتره.:biggrin1:) من كه عاشق بازيهاي Side Scrolling هستم.

بازي با UE3.0 ساخته ميشه كه بدون شك بهترين گرافيك رو در بين بازيهاي 2D داره.

با اين حساب فكر كنم يكي دو گيگ حجمش باشه.:biggrin1:
راستي به نظرتون قيمتش چقدر ميشه؟:biggrin1:

قیمتش زیر 1200 پوینت بود جایزه دارید :دی.
حجمش احتمالا بالای 300 مگ میره با این جلوه های صوتی تصویری شاخی که داره. کلا یه چیزه غولی ـه !!.
اولین بازی ارکید UE 3 که رنگ و لعابی داره!.

واقعا این بازی میتونه دلیل خوبی باشه تا برم Point بگیرم :biggrin1:

البته اون Bionic رو هم دوست میداشتم ! ولی این یه چیز دیگس ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or