shadow complex فول مجانی !

مایکروسافت هم از خجالت کسایی که از این باگ استفاده کنن در میاد.
باور کنید الکیه و خواستن تهدید کنن !
خوب از یه پروفایل دیگه استفاده کنید که ریست شه مشکلی پیش نیاد!

بازی های ارکید که وقتی رایت کنی قابل اجرا نیستند!!!هستند؟؟؟؟(هیچ رقمه فکر نمیکنم اجرا بشه)ولی باز هم
اگر که هست- لینک رو بدید ما با دستگاههای دیگه تست میکنیم-M$هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه!
آره میشه من که 2 ساله بن شدم الان آرکیدها رو تریالشون رو از تورنت اینا! میگیرم راحت هم تو 360 اجرا میشه
فقط کافیه فولدر content رو به صورت دیتا رایت کرد تو dvd

هچی خلاصش اینکه تمام Gamerscore هاتونو Reset میکنن و بعد بن.
بن نمیکنن اگه میخواستن بن کنن دیگه gamerscore رو ریست نمیکردن

فریدون البته مال مفت که زیاده تو تورنت
نه ولی جدا تو PSN هم بن میشن بچه ها ، همین نیما مدیر انجمن یه بار ID اصلیش بن شد ، اونجا میشه به 4 نفر داد اونم باید یه User داشته باشی که بن شد دلت نسوزه
اونم سونی به یه علت گذاشته که اگر شما به هر علتی خواستید بازی رو دوباره Download کنید نرید دوباره پول بازی بدید مثلا 2 3 بار شده من بازی خریدم موقع Download فایل کراش شده یا موقع نصب ارور داده ، سونی خودش میدونسته سیستمش ایراد داره اینو گذاشته داد ملت نره هوا
اون بن نیست! پروفایل رو ساسپند میکنن!
موقع دانلود فایل کراش بشه میتونی 5000بار دیگه هم دانلودش کنی
هیچ ایرادی سونی نداره ایراد این اینترنت ما ایرانیاست (ولی برای من تا حالا مشکل نداشته!)

اینم لینک بازی برای افرادی که یا دستگاه بن شده دارن یا پروفایل ساسپند شده دارن یا میفهمن که میتونن با یه پروفایل دیگه این بازی رو انجام بدن:

Code:
http://www.megaupload.com/?d=NO39ZTKM
یا:
Code:
http://www.megaupload.com/?d=429ZICD1
یا:
Code:
http://www.mininova.org/tor/2891583
Code:
How to play full game :

burn it as any other game , when u playing when u get to the metal spider after u pick up the grenades , press start and skip scenecut , then press start again and reload last checkpoint , then ull apear with the spider destroyed and the grenades and u can keep playing.
یه کم مودبانه تر هم حرف بزنین مشکلی پیش نمیاد. جالبه خودتون با بدترین لحن ممکن صحبت میکنین و بعد طلبکار هم میشین ...

Last edited by a moderator:
بن نمیکنن اگه میخواستن بن کنن دیگه gamerscore رو ریست نمیکردن
درسته من Brand رو Ban دیدم.:biggrin1:
تو عمرت دادی یه shadow حتماً از مارکت خریدی حالا میبینی یکی میتونه با 0 پوینت این بازی رو انجام بده داری میسوزی!
شما به جای اینکه زود قضاوت کنی برو لیست بازیهاشو نگاه کن ببین چند تا بازی آرکید داره و اتفاقا Shadow هم نداره.
آها ، خوب بابک بگو دیگه . اینجا امکانات نیست ما 360 نداریم .
کلا باز یه چیزی هست ما دلمون رو خوش کنیم ، اینم نبود که بیچاره میشدیم
خوب این به اون در دیگه.:biggrin1:

اونم سونی به یه علت گذاشته که اگر شما به هر علتی خواستید بازی رو دوباره Download کنید نرید دوباره پول بازی بدید :دی مثلا 2 3 بار شده من بازی خریدم موقع Download فایل کراش شده یا موقع نصب ارور داده ، سونی خودش میدونسته سیستمش ایراد داره اینو گذاشته داد ملت نره هوا :دی
این هم از اون ژانگولر بازی های سونی ـه. خُ الان تو XBL شما هر چند تا که بازی داشته باشی و به هر علتی از دست بدیش ( خودت پاک کنی، نا خواسته پاک بشه، فایلش ایراد پیدا کنه، هاردت خراب بشه ) مجددا میتونی دانلود کنی اونم به تعداد نامحدود. جون اون بازی در لیست خرید Gamertag شما ثبت میشه. حالا کسی سرعتش خوبه میتونه امتحان کنه.

پ.ن. سرعتم خوبه ولی خُ اینترنت محدود دارم :cheesygri.

Last edited by a moderator:
یه سوال میپرسم که هم از دعوا جلو گیری کنم هم به اطلاعاتم اضافه بشه.دوستان اگه بن بشیم فقط از لایو محروم میشیم یا کلا کنسول بر فناست؟

چشمشون کور میخواستن باگ تو بازی نگزارن.. وقتی دستگاهاشون فرتی سه چراغ میشه کسی میاد بداد ما برسه..! حالا چهار تا بازی دانلود کردیم برای ما قانون وضع میکنن..

میگه مالتو قرص بگیر هماسیه رو دزد نکنه.

تجربه نشون داده این صحبتهای که درمورد بن و محرومیت هست همش چرتی بیش نیست..

آخر ما نفهمیدیم اگه این کار رو رو یه پروفایل دیگه کنیم خطری پروفایل اصلی رو تهدید میکنه یا نه(بن شدن پریدن اچیومنت و...) این چیزا
اگه این طور که خودشون گفتن فقط گیمر اسکور ریست کنن میشه با یه پروفایل دیگه بازی کرد. هرچند فکر کنم دیگه اون نسخه باگ دار از لایو برداشته شده باشه.
ولی باز هیچی معلوم نیست. شایدم بن کنه.
بعد یه نکته :
این بازی اونقدر هم کوتاه نیست که شما بخوایید یه ضرب تا آخرش برید. من الان حدود 5-6 ساعت بازی کردم هنوز تموم نشده و فکر نمیکنم حالا حالاها هم تموم بشه.:biggrin1:

ببخشید نمیشه دموش رو با کامپیوتر از http://marketplace.xbox.com/en-US/ga...08f6?cid=SLink دانلود کرد بعد ریخت تو دیویدی؟؟

کلاً از تورنت بگیری بهتره (اون لینکی که گذاشتی کار نمیکنه)

تجربه نشون داده این صحبتهای که درمورد بن و محرومیت هست همش چرتی بیش نیست..

اگه قرار بود ریست کنن تو فروم های خارجی share بازی بالاخره یکی پیدا میشد میگفت این بلا سرم اومده
اصلاً از کجا میخوان بفهمن که trialرو تا آخر رفتی؟!

آخر ما نفهمیدیم اگه این کار رو رو یه پروفایل دیگه کنیم خطری پروفایل اصلی رو تهدید میکنه یا نه(بن شدن پریدن اچیومنت و...) این چیزا

یه پروفایل بساز که باهاش تو لایو ثبت نام نکن! عمراً مشکلی پیش بیاد
این بازی اونقدر هم کوتاه نیست که شما بخوایید یه ضرب تا آخرش برید. من الان حدود 5-6 ساعت بازی کردم هنوز تموم نشده و فکر نمیکنم حالا حالاها هم تموم بشه.

خیلی طولانیتر از ایناست! من خودم بیخیال شدم وسطاش! فکر کنم یه 7 8 ساعتی شد! ممکن بود چراغای 360 3تا شه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or