SEV با ماسک Helghast ها در اوّلين تيزر رسمی KILLZONE 3 !!!!!!!!!!!!!!

SaDrA-HhH

Loyal Member
killzone361.jpg

SEV با ماسک Helghast ها در اوّلين تيزر رسمی KILLZONE 3 !!!!!!!!!!!!!!

sony تيزر آوليه اين بازی را منتشر کرد که از منبع ميتوانيد ببينيد!

امّا نکته جالب حضور SEV با ماسک هلگاست هاست!

يک صحنه مخفی کاری؟ خيانت؟ يا پی بردن به حقيقت؟

به شدت منتظر E3

منبع و لینک تیزر

• Like
Reactions: test84
HOLY BEARD of Big Boss
Epic!!

تیزر جالبی بود، میتونه اشاره ای باشه به مبارزات hand to hand... اون ماسک Helghast هم دو حالت داره: یا به دلیل موندن زیاد تو Helghan نیاز دارن از ماسک استفاده کنن (کسانی که backstory رو خوندن میدونن) یا اینکه برای مراحل مخفی کاریه :دی

پی به بردن حقیقت و این خز بازیا ربطی نداره :دی
با قسمت اول حرفت موافق هستم کیوان. اما به نظرم می تونه برای پی بردن به حقیقت باشه:biggrin1: بالاخره برای یک کاری و هدفی داره توشون نفوذ میکنه دیگه(البته اگه قرار بر نفوذ و جاسوسی باشه)؟ هدفی که داره رو اگه حقیقت در نظر بگیریم میشه رسیدن به حقیقت دیگه:biggrin1:

آثار زیاد موندن تو سیاره قشنگه تو چهرش معلومه...
دقیقا مثل گودی دور چشمهای sev واسهی من 2011 و روز انتشار killzone3 قیامت حساب میشه نه 2012 !!!!
بشینین بینین چی میشه اما اگه sev بره جزو هلگاستها واقعا خدا میشه داستان به بعدش .
من اصلا به اینکه داستان میتونه اینجوری تغییر کنه فکر نکرده بودم تا اینکه تو سایت خوندم :دی ولی تیزرش خیلی کوتاه بود هی درم میبینمش منتظرم 720p گیر بیارم دانلود کنم

OMFG o.O
AWESOME!!!! AMAZING!!!! holy crap/shiiit, thats really epic, FPS goty in the bag.
از برترین عناوین E3! بشدت منتظر نمایشش هستیم!
So, stealth missions confirmed for KZ3 ?Cool...

Wow
بسیار جذاب و حماسی :biggrin1:.
Sev شبیه این معتاد ها شده . فکر کنم باید با یه Single Player بسیار جذاب و حماسی طرف باشیم .
موهاش هم که کم کم داره میریزه .
فونت 3 اش هم بسیار زیبا :biggrin1:

• Like
Reactions: 浪人
با قسمت اول حرفت موافق هستم کیوان. اما به نظرم می تونه برای پی بردن به حقیقت باشه:biggrin1: بالاخره برای یک کاری و هدفی داره توشون نفوذ میکنه دیگه(البته اگه قرار بر نفوذ و جاسوسی باشه)؟ هدفی که داره رو اگه حقیقت در نظر بگیریم میشه رسیدن به حقیقت دیگه:biggrin1:

فیلم هندیه مگه برهان :دی تو تیزر نشون میده Sev چقدر عصبانی ـه، حالا مشخص نیست چه اتفاقی افتاده که انقدر قاطی کرده... بیشترین احتمال همون مربوط به موندن طولانی مدت تو Helghan ـه که باید از این ماسک ها استفاده کنند، همون طور که امیر هم گفت تاثیرات تو چهرش هم کملاً مشخصه.

یک نکته بسیار جالب هم اینه که تمامی انیمیشن هایی که تو تریلر بود in-game هستند، یعنی Sev این حرکات رو انجام میده :دی

Yes, we do have a new Close Combat system in game. That’s why we were able to make this teaser with in-game animations

Yep, that’s Sev. And yes he is having some hard times. What do you think being stranded on an alien planet with hostile environment does to a man?

Story is a big focus point for Killzone 3. we are concentrating more on the Helghan side of the conflict. We will be supplying you with more info on that in the upcoming months.
http://blog.eu.playstation.com/2010/06/03/presenting-the-first-killzone-3-trailer/#comment-77851

آخرین ویرایش:
فیلم هندیه مگه برهان :دی تو تیزر نشون میده Sev چقدر عصبانی ـه، حالا مشخص نیست چه اتفاقی افتاده که انقدر قاطی کرده... بیشترین احتمال همون مربوط به موندن طولانی مدت تو Helghan ـه که باید از این ماسک ها استفاده کنند، همون طور که امیر هم گفت تاثیرات تو چهرش هم کملاً مشخصه.

یک نکته بسیار جالب هم اینه که تمامی انیمیشن هایی که تو تریلر بود in-game هستند، یعنی Sev این حرکات رو انجام میده :دی

http://blog.eu.playstation.com/2010/06/03/presenting-the-first-killzone-3-trailer/#comment-77851
نه بابا فیلم هندی کجا بود:biggrin1: آره خشونت رو که به شکل واضحی تو چهره و ضربه زدن هاش و تعداد عظیمی از جنازه های زیر پاش میشد فهمید و حس کرد. ولی به نظرم یک دلیل خاصی و برای پی برد به یک چیزی(حالا حقیقت نه:biggrin1:) داره به داخل اونا نفوذ میکنه. تا E3 باید صبر کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or