Serious Sam HD تاييد شد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
1245990591.jpg

شركت Majesco اعلام كرد بازسازي اثر فوق العاده Serious Sam در اواخر تابستان امسال در Xbox Live قرار خواهد گرفت. اين بازي با قيمت 1200 Microsoft Points ( حدود 15 يورو ) قابل تهيه خواهد بود.

اين بازسازي به صورت HD و توسط تيم سازنده اصلي يعني Croteam ساخته خواهد شد. اين اثر بازسازي قسمت اول يعني The First Encounter خواهد بود.

Serious Sam HD داراي 12 مرحله خواهد بود. همچنين قابليت co-op انلاين به بازي اضافه شده است.

Croteam علاوه بر اين در حال ساخت قسمت سوم Serious Sam توسط Serious Engine 3 است. اولين عكس ها

خبر بدی بود..
آخه 1200 MP .!!!
من اگه سرعتم در حد Live بود حاضر بودم بيشتر از اين براش پول بدم. بعدشم اين بازي Xbox Original نيست. بازسازي كامل هست.
اگه كسي اين كاره برام بكنه از خجالتش در ميام :biggrin1:

من اگه سرعتم در حد Live بود حاضر بودم بيشتر از اين براش پول بدم. بعدشم اين بازي Xbox Original نيست. بازسازي كامل هست.
یعنی سری جدید هست یا یه باز سازی از بازی قبلی
یا فقط یه جوری توی 360 پورت شده:confused:

کسری جان خدا خیرت بده:biggrin1:
خیلی خبر خوبی بود...
یادمه این بازی رو با یه کارت گرافیک Radeon 8500 به صورت باندل بهم دادن...خیلی خاطرات خوبی ازش دارم...
و ماه هم به همچنین...

ما با این بازی یک عمر زندگی کردیم اما خدایش 1200MP خیلی زیاده.. میدنید چندتا MAP تو GOW میشه با این MP دانلود کرد..

حالا مگه چقدر حجم داره که نمیتونید دانلودش کنید..؟ من اگر دستگاهم خراب نبود برای همتون دانلود میکردم..

یکی از پر خونترین گیمهای عمرم بود:biggrin1: اون باس آخری نفسمو در آورد , خیلی سخت بود. غولهای ریستِنس جلوش باید لنگ بندازن.
از همه بهتر اسلحه هاش بود. تنوع زیاد در اسلحه ها
سر همین بازی یکی از چشمهام داغون شد.

بازی برای PC هم تایید شد .
Serious Sam HD also coming to PC
از این بهتر نمیشه.:biggrin1:
بازی خیلی جالبی بوده و هست اما فکر نکنم گرافیکش خیلی خوب بشه(اینطوری که از عکس ها معلومه)
به نظر من که خیلی خوب هست و حتی عالیه.
در ضمن لازم به ذکر هست که موتور این بازی هم Serious Engine 3هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or