Serious Sam 3: BFE | PC

به نظر می رسد بالاخره انتظارها به پایان رسیده و تابستان امسال ملاقاتی دوباره با محبوب خواهیم داشت !

امروز شرکت Croteam در سایت رسمی خودش از انتشار شماره ی سوم از سری محبوب سام ماجراجو با نام BFE ( که هنوز مشخص نیست مخفف چه عبارتی است !) خبر داد .

طبق اعلام این شرکت SS3 از نسخه ی بهینه ی شده ی SS 3 Engine که پیش از این در دو بازسازی HD دو نسخه ی اول بازی شاهد گوشه ای از قابلیت های آن بودیم استفاده خواهد کرد.

بنابر اعلام Roman Ribaric مدیر ارشد اجرایی این شرکت اولین اطلاعات از این بازی بزودی منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
کاملا تایید شده مگه ایشالا ؟! :دی

خداییش سام ماجراجو یه چیز دیگست !

ویرایش: به به کاملا تایید شده هست انگار ! :دی فقط کاش حتما دنباله باشه ! یهویی میزنن همون 2ش رو remake میکنن اعصاب نداریم ! :دی

این هم کامنتی که CEO شرکت روی سایت گذاشته !:d

Summer Sam is closing in!

Just a quick note to let all Serious Sam fans know that Serious Sam 3: BFE is coming this summer 2011.

Official annoncement will be released soon.

Roman Ribaric
CEO
Croteam

این تصویرم فکر کنم دو سال پیش شایع شده بود ماله بازیه ! حالا باید دید آینده چی انونس میشه:d

002d81.jpg

ای خدا یعنی میشه امسال منتشر بشه ؟ I Can't Waiting For Sam
به امید انتشار بازی توی همین امسال , من سال 2008 خبرش رو خوندم که بازی داره واسه PS3 , X360 و PC ساخته میشه نمیدونم دیگه چی بود که تا الان خبری ازش نبود :d

درسته First encounter , second هر دوشون میومدن طرف ما اما اینکی توی خاور میانه ی مدرنه !

از نظر من عمرا تابستون منتشر بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or