Serious Sam 3: BFE | PC

به نظر می رسد بالاخره انتظارها به پایان رسیده و تابستان امسال ملاقاتی دوباره با محبوب خواهیم داشت !

امروز شرکت Croteam در سایت رسمی خودش از انتشار شماره ی سوم از سری محبوب سام ماجراجو با نام BFE ( که هنوز مشخص نیست مخفف چه عبارتی است !) خبر داد .

طبق اعلام این شرکت SS3 از نسخه ی بهینه ی شده ی SS 3 Engine که پیش از این در دو بازسازی HD دو نسخه ی اول بازی شاهد گوشه ای از قابلیت های آن بودیم استفاده خواهد کرد.

بنابر اعلام Roman Ribaric مدیر ارشد اجرایی این شرکت اولین اطلاعات از این بازی بزودی منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
نه هنوز کرک نشده. من سطح توقعم پایینه, با هر بازی حال میکنم. حالا بگم قشنگه شما بری بازی کنی ممکنه از نظر شما مزخرف باشه.
فکر کنم بزودی یک دمو بدن بیرون.

پس چطوری بازی می کنی؟ خریدیش؟

اگه مثل شماره ی قبلی نباشه حال می کنم همون که سال 2004 اومد

کرک شده اما بازی بعد از چند دقیقه فریز می کنه یه سری مشکلات دیگه ای هم از جمله ضد ضربه شدن غول های بازی هم شنیده می شه

چند عکس در بالاترین تنظیمات بالاتر از ultra:

احتمالا مشکلات از کرک هست ... من Orig رو دارم میرم بدون مشکل هست ... فقط بعضی مواقغ با SLI سارگاری نداره و افت فریم پیش میاد .... بازی بسیار باحالی هست ... علاوه بر زنده کردن دوران فدیم ادم رو باده Old School شوترها میندازه که چه قد باحال بودن ! به هر حال دمشون گرم....بازی عالی هست و با قیمت پایین

79328.jpg

کم کم دارم به 6 که گیم اسپات بهش داده یقین پیدا می کنم

تغییرات بازی در حد یه dlc هم نیست دشمنا که همونه تفنگ ها همونه لوکیشن ها که بدترم شده تنوع چندانی هم نداره تازه روانی نسخه های قبل هم نداره حتی در فریم 90 هم کنترل بازی جالب نیست

این ایده ی reload اسلحه هم انتقلابی در تنوع هست که فقط گند زده به گیم پلی:d

کسایی هم که sli دارن درایور 290 بریزن تا 98 درصد استفاده می کنه یعنی اخرش علت افت فریم فقط cpu هست

دوستان قبل از عرضه میگفتن بازی تو کامپیوتر co-op افلاین یا همون split screen داره الان دوستانی بازی کردند بگن بازی این قابلیت داره یا نه یا فقط co-op انلاینه ؟

کم کم دارم به 6 که گیم اسپات بهش داده یقین پیدا می کنم

تغییرات بازی در حد یه dlc هم نیست دشمنا که همونه تفنگ ها همونه لوکیشن ها که بدترم شده تنوع چندانی هم نداره تازه روانی نسخه های قبل هم نداره حتی در فریم 90 هم کنترل بازی جالب نیست

این ایده ی reload اسلحه هم انتقلابی در تنوع هست که فقط گند زده به گیم پلی:d

کسایی هم که sli دارن درایور 290 بریزن تا 98 درصد استفاده می کنه یعنی اخرش علت افت فریم فقط cpu هست
با جمله تغییر نکردن لوکیشنهاش کاملا موافقم...
5 مرحله از بازی رفتم ولی تغییری ندیدم

دوستان قبل از عرضه میگفتن بازی تو کامپیوتر co-op افلاین یا همون split screen داره الان دوستانی بازی کردند بگن بازی این قابلیت داره یا نه یا فقط co-op انلاینه ؟
split screen داره ولی یک کامپیوتر خفن هم میخواد چون هر فریمی که میگیری تو split screen نصف میشه. :d

نه عزیز من، بسته مکمل کجا بود دیگه، اینهمه بازی سر و صدا کرد و ملت خودشونو خفه کردن بعدش شما اومدی میگی بسته مکمله یا شماره جدید :-o این بازی قسمت سوم سام مصممه => Serious Sam 3: BFE

بروز و پیروز باشید :d

ای بابا...باورم نمیشد شماره 3 اینقدر نمرات بد بگیره...کلی خاطره دارم با این بازی

تو حالت split-screen نفر دوم با joystick بازی میکنه ؟ بازی همه نوع joystick قبول میکنه ؟
بله نفر دوم با joystick بازی میکنه, تا 4 نفر هم جا داره که 3 تای دیگه با دسته بازی میکنند. من دسته xbox دارم. دسته متفرقه ندارم که امتحان کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or