Serious Sam 3: BFE برای PS3 دیرتر به بازار خواهد آمد... بخاطر مشخصات حافظه ای PS3

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

Sam3_Capsule_Main.jpg

همانطور که میدانید بازی Serious Sam 3: BFE برای PC در تاریخ 22 نوامبر 2011 منتشر شد و جدا از اینکه یک بازی متوسط بود ، انتقادات زیادی هم ازش شد .
از اونجا که قرار بود این نسخه برای ps3 و X360 هم پورت شود ، حالا استودیوی سازنده ی بازی یعنی Croteam صحبتهایی در این باره کرده که امروز در سایتها
منتشر شد ...

Croteam تایید کرده که پورت نسخه ی X360 بازی حدود 4 ماه آینده به بازار خواهد آمد در حالی که لانچ نسخه ی PS3 بازی بعد از این تاریخ خواهد بود ...
این شرکت همچنین اضافه کرد که کار ساخت نسخه ی PS3 بازی هنوز آغاز نشده و دلیل این تاخیر هم مشخصات حافظه ای 256MB+256MB کنسول PS3 هست
که این خود نیازمند بهینه سازی و برنامه نویسی بیشتر برای ساخت این بازیست ...

حال باید دید پورت این بازی در PS3 و X360 چگونه ظاهر میشه ...
موفق باشید
منبع

آخرین ویرایش:
نه من این جمله رو قبول ندارم:

هنوز هیچ اطلاعات درست وحسابی از ps4در دست نیست وهر چی هست شایعه های غیر منطقی هست مثل استفاده از cpuبرند amd 3850.

.

سونی به طور یقین برای کنسول نسل بعدش از تراشه گرافیکی amd استفاده خواهد کرد(به احتمال فراوان بر پایه تکنولوژی tahiti ) به همین دلیل amd هم این شرطو گذاشته که باید از پردازشگر اصلی همین شرکت هم استفاده کنه,در واقع سونی هم از این شرط استقبال کرده با توجه به همون مشکل بسیار زمانبر کد نویسی developerها برای cell
خیلیا هم از همین الان پیش بینی میکنن که ps4 به همین دلیل ,به طور قطع از جانب بازیها, backward compatible نخواهد بود.

این رو من نگفتم,چندینو چند سایت معتبر خبری این خبرو تایید کردند من از گیم اسپات نقل میکنم:
PlayStation 4 not using Sony Cell processor - Report - GameSpot.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or