Xbox Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
ولی من شنیده بودم مایکروسافت زیر ۱۰ میلیون فروش رو قبول نداره و نینجا تئوری در شُرُف تعطیلیه:-? من نمیگم، دلواپسانی که این بازی رو پلتفرمشون منتشر نمیشه اینو میگفتن:-s:D
Ninja Theory, as a "smaller" team within the Microsoft pantheon, may be targeted by Microsoft cost-cutters in the financial suite. However, we can confirm via our trusted sources that, in addition to Project Mara, Ninja Theory's next game has already been greenlit. There are no plans whatsoever to close the studio any time soon.
"Making video games is difficult." Ninja Theory studio head talks at the fore of Senua's Saga: Hellblade 2's Xbox and PC launch

ولی من شنیده بودم مایکروسافت زیر ۱۰ میلیون فروش رو قبول نداره و نینجا تئوری در شُرُف تعطیلیه:-? من نمیگم، دلواپسانی که این بازی رو پلتفرمشون منتشر نمیشه اینو میگفتن:-s:D
اولش بگم کاری نداریم که این شخص قبلا خزعبل زیاد گفته معروف ترینش ;))

images (2).jpeg

ولی اصلا گیریم از یه سورسی اینو فهمیده.
منبع جز کوردن کیه؟

اعضای استودیو که تقریبا آخرین افرادی هستند که می‌فهمند بیکار شدند. مثال همین قضیه تنگو.

خود اکس‌باکس هم نمیتونه سورس قابل اعتمادی باشه . رییسش تا یکماه قبل از بستن استودیو تنگو بشدت مشتاق پروژه های بعدی استودیو بوده‌ :-"

IMG_20240521_000416_281.jpg

از طرفی هم تنگو و هم آرکین آستین، چراغ سبز که هیچ حتی کار روی پروژه بعدی رو شروع کرده بودن پس چراغ سبز نشون دادن به NT نمیتونه ملاک درستی باشه که استودیو صددرصد در خطر نیست.

تنها سورس قابل اعتمادی که میشه ازش خبر گرفته باشه شخص ساتیا نادلا و امی هود هست چون همه کاره اینان :D

بازی نیازی به بوق و کرنا کردن نداره. شما نسخه اول رو بازی کرده باشی(که مشخصه نکردی چون داری با اون زباله قیاسش میکنی) میدونی که نیاز به تبلیغ نداره و البته از بازی 8 ساعته نمیشه چیزی از داستانش هم نشون داد!
اتفاقا همین که ایشون تو ذهنش اینه که هلبلید شییه رایز یا اوردره یعنی تو مارکتینگ بازی گند زدن وگرنه باید جوری عمل میکردن که حتی کسایی که نسخه اولو بازی نکردن ترغیب شن که تجربش کنن.

• Like
  • Smile
Reactions: all4u and Taha75
اولش بگم کاری نداریم که این شخص قبلا خزعبل زیاد گفته معروف ترینش ;))

View attachment 337886

ولی اصلا گیریم از یه سورسی اینو فهمیده.
منبع جز کوردن کیه؟

اعضای استودیو که تقریبا آخرین افرادی هستند که می‌فهمند بیکار شدند. مثال همین قضیه تنگو.

خود اکس‌باکس هم نمیتونه سورس قابل اعتمادی باشه . رییسش تا یکماه قبل از بستن استودیو تنگو بشدت مشتاق پروژه های بعدی استودیو بوده‌ :-"

View attachment 337885

از طرفی هم تنگو و هم آرکین آستین، چراغ سبز که هیچ حتی کار روی پروژه بعدی رو شروع کرده بودن پس چراغ سبز نشون دادن به NT نمیتونه ملاک درستی باشه که استودیو صددرصد در خطر نیست.

تنها سورس قابل اعتمادی که میشه ازش خبر گرفته باشه شخص ساتیا نادلا و امی هود هست چون همه کاره اینان :D
سورس فقط خودت و ایشون @kourooshkabir25
لیترالی هرچی تاحالا پیش بینی کردید درست از آب در اومده :D
شما بگید نینجا بسته میشه. قطعن میشه. ویندوز سنترال کدوم خرین که بخان اطلاعات داشته باشن.
ما خودمون مکزیکی (سابق) و کوروش کبیر داریم:>

به زودی زیر ۸۰ میاد . اما خب چون مفته تجربه می کنم .

همه از گرافیک و جلوه های بصری تعریف کردن و ضعفش گیم پلی و مبارزات و داستان هست

من یک ساعتی بازی کردم
روی 4k و بالاترین تنظیمات با 3080ti بهم 50 فریم میده

گرافیک فوق العاده و نمونش رو تا حالا ندیدین
صدا گذاری بی رغیب
روایت خاص و سینمایی
مبارزات خیلی خفن اما به نظر خیلی زود تکراری میشه

من هنوز نکته منفی پیدا نکردم شاید جلوتر به ایراد هایی که سایت ها گرفتن برسم

عکسی که خودم گرفتم از بازی :

Hellblade ss.jpg

پرفرمنس PC وضعش چه طوره؟

به نظرم خیلی خوبه
بنچمارک های سایتها هیچوقت با واقعیت یکسان نیست همیشه کمتره نمیدونم چرا
شاید پارامتر های دیگه ای رو برای اندازه گیری میسنجن
در کل ولی نسبت به گرافیکی که داره پرفرمنس خوبه

• Like
Reactions: fire emblem
صدا و موسیقی بازی حرف نداره. چیزی که بیشتر از گرافیک درباره اش مطمئن بودم. اتمسفر بازی هم واقعا جو سنگین و مالیخولیایی داره و این حالت شیزوفرنیک سنوا هم عالیه.
یه وقتی هست ما تو ذهنمون با خودمون حرف میزنیم یا کسی با ما حرف میزنه اگه صدا رو نشنویم خطرناک نیست ولی اگه صدا رو بشنویم ممکنه حالت نگران کننده ای باشه.
توهم شنیداری و توهم دیداری که در کنارش حس های دیگه درگیر میکنه، از هم گسیختگی روانی و اختلال های فکری از علائم مثبت و شایع شیزوفرنی هستند که به خوبی تو بازی برای سنوا پیاده شده.
رگبار فکرهای مختلف تو ذهن سنوا نسبت به هر چیزی با صداگذاری خیلی خوب بازی یه تجربه عجیب غریبی هست که میشه به خوبی اون حالت روانی و استرس رو درک کرد. برای بعضی از ماها شاید شده که تو موقعیت های مختلف ذهنمون داغ میکنه و هزارجور افکار مختلف بهمون حمله میکنه و انگار چند نفر باهم تو سرمون دارن حرف میزنند. این چیزی هست که خیلی خوب تو بازی پیاده شده و برای من واقعا تجربه جالبیه.

خب منم فعلا یک 2 ساعتی بازی کردم (از وقتی آنلاک شد تا الان).

گرافیک بازی خارق العاده است. به خصوص طراحی کارکترهاُ و خوبیش اینه که کیفیتش را حین گیم پلی هم حفظ میکنه. اکثر بازی های نسل قبل و حتی این نسل، ما برای مثال طراحی چهره فوق العاده ای تو کات سین ها تجربه میکردیم ولی در حین گیم پلی به شدت افت میکرد جزییات. ولی اینجا اینجوری نیست و حین بازی و حتی مبارزات هم جزییات طراحی سنووا و دشمنها حفظ میشه. اولین مبارزه با Slaver (تقریبا نیم ساعت از شروع بازی) اون حس Next Gen Moment را به آدم میده و مبهوت گرافیک بازی میشه آدم.

در کنار گرافیک، صداگذاری 3D هم یکی از بهترین تجربه هایی هست که داشتم تا الان و به شدت به غرق شدن تو فضای بازی کمک میکنه. به خصوص اون حرف هایی که مدام تو ذهنش تکرار میشه به کمک صداگذاری سه بعدی (وقتی هدست میذاری) مدام دور مغز آدم میپیچه که خیلی جالبه.

در مورد گیم پلی میشه گفت همون نسخه اول هستش با کمی بهبود ها در بخش مبارزات (تا اینجا که بازی کردم) و خیلی چیز خاص جدیدی نداره اگر نسخه قبل را تجربه کرده باشین.

ایرادی هم که من تا الان اذیتم کرده واقعا، این نوارهای سیاه بالا و پایین تصویر هست که به نظرم لذت بردن از کیفیت بصری بازی را به خصوص از طراحی محیط ها کاهش میده. کاش یک پچی چیزی بدن بشه اینو حذف کرد.

بازی کنم بازم نظرم را در ادامه میگم.

آخرین ویرایش:
از اونجایی که سازنده ها تاکید کردن این نسخه رو هم با هدفون بازی کنید، من یه مشکلی برخوردم.
من چون روی لپتاپ و با tv بازی میکنم، امکان اتصال سیمدار رو ندارم.
هدفون های بلوتوث هم کمی تاخیر داره.
این تاخیر رو راهی داره بشه درستش کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or