Xbox Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
بانو حرمت داره از چشماش شرم کنید!
ولی حقیقتا تعجب کردم متاهله! البته با این کرامت قاعدتا تعجبی نداره ولی خب.
یه شوهر UFC کار هم داره که تو کل عکسهای پیج اینستاگرامش یه بار لبخند زده!
Screenshot_20230915_235031_Gallery.jpg
edersonlion-ivanraupp.jpg_95.jpg

رفقا واقعا بعضی از سازنده ها حق ندارند از گیمرها شاکی باشند که چرا بازیشون رو تجربه نمی کنند.الان بازی چندین سال هست معرفی شده و تقریبا به جز چشم و دماغ چیزی ازش نشون ندادند.حالا هر چقدر هم بگوییم یک تجربه منحصر به فرد هست ولی بازم به جز چشم و دماغ چیزهای دیگری هم در بازی وجود دارد! بنده خودم ایراداتی به نسخه اول دارم و انتظار دارم حداقل این ایرادات در نسخه جدید رفع شده باشند ولی فعلا فقط دیدن چشم و دماغ نصیبم شده است!واقعا چرا Ninja Theory باید انتظار داشته باشد افراد زیادی این بازی رو تجربه کنند وقتی تبلیغات و نمایش بازی زیر خط فقر هست؟البته شاید خودشون هم همچین انتظاری ندارند.به هر حال امیدوارم هر چه به زمان عرضه نزدیک می شویم چیزهای بیشتری از چشم و دماغ از این بازی ببینیم چون حس میکنم در نهایت نتیجه کار قابل قبول خواهد بود و حیف هست که کیفیت بالای احتمالی بازی فدای این پنهان کاری بیش از حد NT بشود.

رفقا واقعا بعضی از سازنده ها حق ندارند از گیمرها شاکی باشند که چرا بازیشون رو تجربه نمی کنند.الان بازی چندین سال هست معرفی شده و تقریبا به جز چشم و دماغ چیزی ازش نشون ندادند.حالا هر چقدر هم بگوییم یک تجربه منحصر به فرد هست ولی بازم به جز چشم و دماغ چیزهای دیگری هم در بازی وجود دارد! بنده خودم ایراداتی به نسخه اول دارم و انتظار دارم حداقل این ایرادات در نسخه جدید رفع شده باشند ولی فعلا فقط دیدن چشم و دماغ نصیبم شده است!واقعا چرا Ninja Theory باید انتظار داشته باشد افراد زیادی این بازی رو تجربه کنند وقتی تبلیغات و نمایش بازی زیر خط فقر هست؟البته شاید خودشون هم همچین انتظاری ندارند.به هر حال امیدوارم هر چه به زمان عرضه نزدیک می شویم چیزهای بیشتری از چشم و دماغ از این بازی ببینیم چون حس میکنم در نهایت نتیجه کار قابل قبول خواهد بود و حیف هست که کیفیت بالای احتمالی بازی فدای این پنهان کاری بیش از حد NT بشود.
بازی به مشکل خورده بابت همین نشد بیشتر نشان دهند
در کل امیدی به این بازی ندارم چون به نظرم اینقدر درگیر مسائله ی فنی اش بودن برای سایر بخش هایش وقت نگذاشتند
من الان توقع یک AAA تمام عیار از این استدیو دارم

بازی توی استرالیا رده بندی سنی R (+18) رو دریافت کرده

بنظر احتمال نمایش در TGA و حتی اعلام تاریخ انتشار وجود داره
واقعا انتظارات رو به سقف رسوندن و بنظرم در آخر به ضررشون میشه
در نهایت امیدوارم زودتر تاریخ انتشارش بیاد خسته مون کرد :D

گیم پلی بازی اگه شبیه نسخه ۱ باشه رقیب جدی واسه flight simulator و Forza میشه.

Goat simulator درسته اسمش شبیه سازه بزه ولی به اندازه هل بلید خصوصیات یه بازی شبیه ساز رو نداره و سره همین اسمی ازش نبردم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75 and Amirbeta
گیم پلی بازی اگه شبیه نسخه ۱ باشه رقیب جدی واسه flight simulator و Forza میشه.

Goat simulator درسته اسمش شبیه سازه بزه ولی به اندازه هل بلید خصوصیات یه بازی شبیه ساز رو نداره و سره همین اسمی ازش نبردم.
نسخه اول فکر کنم با بودجه ناچیز ساخته شده بود
این نسخه دیگه مشکل بودجه ندارن ولی گویا تیمشون خیلی بزرگ نشده
انتظار ندارم کاملا گیم پلی عوض بشه ولی دوست دارم مبارزات عمق بیشتری داشته باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or