Xbox Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
View attachment 292553

آرون گرینبرگ عکس پروفایل توییترش رو به همون لوگو شوکیس با نشونه هایی، از هلبلید، تغییر داده، یکسری ها حدس میزنن، همین نشونی از نزدیکی عرضه باشه
View attachment 292555
View attachment 292557
View attachment 292556
IMG_20230509_205625.jpg

فقط خواهشا نیان از موکپ یا نمیدونم زل بزنه به دوربین شروع کنه به دیالوگ گفتن نشون بدن.

یه تریلر درست حسابی با تاریخ بدن تموم شه پی کارش.

نمیدونم چرا وسط پروژه هلبلید اومدن استارت یه پروژه جدید زدن فکر کنم مارا بودش.

چه اصراری دارن نمیفهمم تو که تیمت کوچیکه چه مسخره بازی دوتا پروژه مختلف ببری جلو
البته اون کلا ی پروژه آزمایشیه و اگه اشتباه نکنم یکی دو نفر بیشتر سازنده نداره

با مت چه میکنید؟
مسئول مستقیمش ایشون هست
یکیشو آتش بزنیم حساب کار دست بقیه میاد :D
ولی از شوخی گذشته دیگه امسال خبری نشه خیلی ضایع هست
سال 2019 بازی معرفی شده و مطمئنا قبل اونم شروع شده
جدا از این امیدوارم از SOD3 هم خبری بشه

با مت چه میکنید؟
مسئول مستقیمش ایشون هست
مت کدوم خریه بنظرم ۳۰ ۴۰ درصد گیروگورای Xbox زیر سر این گربه نره ست :D
قشنگترین قسمت مراسم واسه من این می‌تونه باشه که یه لوح تقدیری چیزی بدن دست این حمال و بندازنش بیرون:|

من همچنان سر حرفم هستم .به نظرم بازی از ی جایی به بعد سافت ریبوت شده و Scale ش بیشتر شده . چون اینا همون اول اومدن گفتن با ی تیم کوچیک میخوان بازی بسازن الان همه شواهد نشون میده که کل تیمشون دارن رو هلبلید کار میکنن . دلیل اینکه اینقدر هم طول کشیده همینه . البته سافت ریبوت چیز بدی نسخه قبلی هم ی دور ریبوت شد .
اون پروژه مارا هرچی که هست به هلبلید ربط داره پس انتظار منتشر شدنش به صورت جداگانه فک نکنم منطقی باشه . من خودم احتمال میدم به عناون ی دمو واسه بازی اصلی منتشرش کنن ی شوکیس گرافیکی خالص واسه آشنا شدن با حال هوا و تمی که میخواد باهاش سر و کله بزنه

گیم پلی که هیچ کل بازی رو هم نشون میدادن زیر هایپ استارفیلد گم میشد
با نظرم به زودی یه نمایش کاملتر داشته باشن
کلا فقط استارفیلد دایرکت میگذاشتن بس بود
این نمایش رو میگذاشتن برای نوامبر
شما فکر کن کیانو ریوز رو با سایبرپانک با اون گرافیک بیاری تو مراسم گم نه ، تجزیه بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or