™MASOUD 3 کاربر سایت Jun 17, 2012 #16 نوشته شده توسط { KANE }: دوست عزیز ریجن 2 پوند هست که 20 ــی نداریم 25 ــی موجوده ! بیشتر... بله میدونم.20 امارات هست میخریم توی اکانت 2 هم میاد دیگه.مگه نه؟؟؟؟
نوشته شده توسط { KANE }: دوست عزیز ریجن 2 پوند هست که 20 ــی نداریم 25 ــی موجوده ! بیشتر... بله میدونم.20 امارات هست میخریم توی اکانت 2 هم میاد دیگه.مگه نه؟؟؟؟
LazaR AngeloV کاربر سایت Jun 17, 2012 #17 نوشته شده توسط ™MASOUD 3: بله میدونم.20 امارات هست میخریم توی اکانت 2 هم میاد دیگه.مگه نه؟؟؟؟ بیشتر... آها درستــه امارات !
نوشته شده توسط ™MASOUD 3: بله میدونم.20 امارات هست میخریم توی اکانت 2 هم میاد دیگه.مگه نه؟؟؟؟ بیشتر... آها درستــه امارات !
Max_Payne کاربر سایت Aug 9, 2012 #18 نوشته شده توسط Max_Payne: من این بازیها رو دارم تو اکانتم : Crysis 1 Just Cause 2 Journey Fat Princess Worms Crash Bandicoot 2 Crash Bandicoot 3 Crash Team Racing Toy Story 2 Angry Birds با یکنفر که بیشتر بازیهاش بدردم بخوره حاضر به share هستم. ریجن UK. بیشتر... تااحالا کسی با کسی بازی share کرده اینجا؟ چرا هیچکس پایه sharing نیس پس؟
نوشته شده توسط Max_Payne: من این بازیها رو دارم تو اکانتم : Crysis 1 Just Cause 2 Journey Fat Princess Worms Crash Bandicoot 2 Crash Bandicoot 3 Crash Team Racing Toy Story 2 Angry Birds با یکنفر که بیشتر بازیهاش بدردم بخوره حاضر به share هستم. ریجن UK. بیشتر... تااحالا کسی با کسی بازی share کرده اینجا؟ چرا هیچکس پایه sharing نیس پس؟
S Soul River کاربر سایت Aug 17, 2012 #20 دوستان کسی هست که پایه باشه بازی Counter Strike رو با هم بخریم. نفری 25 تومن در میاد. یه کارت 20 دلاری میخریم. بقیشم یه بازی دیگه حتما ریجن 1 باشه. هرکی پایست به سرعت بگه , تا قبل اینکه مهلت Pre - Order تموم بشه. پخ بدین بهم آخرین ویرایش: Aug 18, 2012
دوستان کسی هست که پایه باشه بازی Counter Strike رو با هم بخریم. نفری 25 تومن در میاد. یه کارت 20 دلاری میخریم. بقیشم یه بازی دیگه حتما ریجن 1 باشه. هرکی پایست به سرعت بگه , تا قبل اینکه مهلت Pre - Order تموم بشه. پخ بدین بهم
LazaR AngeloV کاربر سایت Aug 18, 2012 #21 نوشته شده توسط Soul River: دوستان کسی هست که پایه باشه بازی Counter Strike رو با هم بخریم. نفری 12 تومن در میاد. حتما ریجن 1 باشه. هرکی پایست به سرعت بگه , تا قبل اینکه مهلت Pre - Order تموم بشه. پخ بدین بهم بیشتر... پستت رو ویرایش کن تا ملت نریختند خواستی کارت بخری پ.خ بده تا بهترین جا رو بهت بگم ..
نوشته شده توسط Soul River: دوستان کسی هست که پایه باشه بازی Counter Strike رو با هم بخریم. نفری 12 تومن در میاد. حتما ریجن 1 باشه. هرکی پایست به سرعت بگه , تا قبل اینکه مهلت Pre - Order تموم بشه. پخ بدین بهم بیشتر... پستت رو ویرایش کن تا ملت نریختند خواستی کارت بخری پ.خ بده تا بهترین جا رو بهت بگم ..