SEGA Rally Revo

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام.دوستان این تاپیک را ایجاد کردم چون الان تو سایت پردیس دیدم بازی اومده.
لطفا هرکس بازی رو انجام داده بیاد اینجادر موردش توضیح بده.
توضیح اینکه طبق تریلر های پخش شده این بازی یکی از زیباترین یازی های رالی هستش وسازندهی اون استدیوی Racing شرکت sega وناشر اون هم خوده سگا هستش.

review

با سلام و معذرت خواهی.
بالاخره ما این بازی رو انجام دادیم اومدم تا یک توضیح مختصر دربارش بدم.اول اینکه این بازی ساخت استادیوی ریسینگ سگا است وناشرش هم که خود سگاست.بازی تو 5 سی دی و 1 دیویدی تو بازار است.سیستم مورد نیاز بازی هم بقرار زیره:
DVD-ROM Drive
2.0 GHz Pentium 4® or equivalent AMD® Athlon 64
1 GB RAM
128 MB Graphics Card supporting Shader Model 2.0 - 100% DirectX® 9.0c compatible
DirectX® Compatible Sound Card*
5.0 GB of free Hard Drive Space
Microsoft® Windows® XP (SP2) or Vista™
DirectX® 9.0c (Included on the disc)
Monitor with minimum resolution 640x480
Internet Play - Broadband required - 512kbs connection minimum

Recommended requirements:
Core Duo 2® 2GHz or an equivalent AMD® Athlon 64
2 GB RAM
Graphics cards - Nvidia® Geforce 7800 or ATi Radeon® X1800 with Shader Model 3.0, 256MB or greater - 100% DirectX® 9.0c compatible

توضیح مهم:کلا کسانی که کارت گرافیک کمتراز 7800ورم کمتر لز 2 GB دارن بی خیال این بازی بشن.مثلا کسانی که dirtرو رو تنظیمات lowیاnormal راحت بازی کردند نمی تونند تو این بازی فریم ریت درست حسابی داشته باشن.
بازی از لحاظ گرافیکی واقعا دیدنیه.محیط این بازی واقعا لنگه نداره.مخصوصا از لحاظ گل و برف واین چیزا.مثلا وقتی رو برف ها میرونی جای تایر ها به طرز زیبایی بجا میمونه .تو محیط انواع حیوانات وابشارها وغیره پره.تماشگران هم نسبت به بازی dirt بهترن اما بازم جای کار دارن. وچون بازی از لحاظ گیم پلی خیلی سریع است به همین دلیل به کارت گرافیک قوی برای پردازش نیاز داره.کلا از لحاظ گرافیک امتیاز خوبی میگیره.

گیم پلی بازی هم در سطح خوبی قرار داره.به اندازه dirtوpgr حرفه ای نیست اما عوضش بسیارتندوارکید گونه و دلچسب است.
صداگذاری بازی هم تا اونجایی که من بازی کردم در حد معمولی بود.
کنترل بازی یه کم مشکل است اما میشه یاد گرفت.اگه سیستم درست حسابی دارین این بازی رو از دست ندین. خوب من که اینارو از بازی فهمیدم اگه بد بود ببخشید

بازی رو گرفتم :دی

به نظر من کنترلش آشغاله :دی

امتیازم :

گرافیک : 7

گیم پلی : 7

کنترل : 6

داستان : - :دی

کلا : 7.2

----------------------------

بازیش بچه گونست !!!

این بازی (Sega Rally Revo) که هنوز ریلیز نشده و Oct 30, 2007 منتشر میشه اونوقت چطوری شما بازیش کردید ؟؟

دقت کنید که بازی که شما امتحانش کردید Sega rally تنها بوده که از زمین تاآسمون با نسخه Revo فرق میکنه و با یکدیگر قابل مقایسه نیستند

نسخه Revo بسیار جذاب تر و با گرافیک بهتری منتشر خواهد شد و روند داستانی بسیار خوبی داره

این بازی (Sega Rally Revo) که هنوز ریلیز نشده و Oct 30, 2007 منتشر میشه اونوقت چطوری شما بازیش کردید ؟؟

دقت کنید که بازی که شما امتحانش کردید Sega rally تنها بوده که از زمین تاآسمون با نسخه Revo فرق میکنه و با یکدیگر قابل مقایسه نیستند

نسخه Revo بسیار جذاب تر و با گرافیک بهتری منتشر خواهد شد و روند داستانی بسیار خوبی داره
این بازی 3-4 هفته هست که نسخه اروپاش اومده و بازی زیاد جالبی هم نیست. روند داستانی هم نداره اصلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or