sega 32x

• Thread starter Thread starter frenzy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
99105017774320555869.jpg
42218930809081929743.jpg

اینم رسید بانکیش.. بعد بیا اینجا 2 تا پروفایل درست کن، با یکیش بیا مردم بپیچون با یکی دیگش بیا کارهای خودتو توجیح کن و بگو من آدم با انصافیم. و بگو خندم میگیره وقتی سر مردم کلاه میزارم. و زنگ بزن به اینو اون بیان تو بازی سنتر حمایتت کنن و توام بگی این لر نمیشناسم..!! دوستانی که کلاه برداری مشابهی داشتن از طریق این فرد. من تمام مشخصاتشو دارم و در اختیارتون میزارم برای رسیدگی قانونی در این زمینه

شما که الان مدئی شدی به نیو جیو میگفتی نیو گیو به سنگوکو میگفتی سن خو خو اومدی پیچوندی همرو 10 تا اسمم داری حرف مفتم میزنی به نژاد و خانواده ملت کار داری من دارم برات عزیز
من جوشکاره زیر گاو و گوسفند تمیز نمیکنم

چه خوش گفتا آن شیرین زبان که روزی مگردد آن گدا معتبر

منم یچیزایی براش دارم انشا... همه باهم تودادگاه صحرایی

دوستان من زنجان هستم. اگه این کلاهبردار زنجان باشند حاظرم کمکتون کنم.

افا این چرت و پرتها چیه من تا الان بالای 5000000 تومن باهاش معامله کردم و الانم باهاش دارم کار میکنم یه چیزی رو بگم اونم اینه بعضی از دوستان خیلی ادعای زرنگیشون میشه و زمانی که کسی در مقابل این افراد مثل خودشون رفتار کنه طاقتش رو ندارن حالا اومدن و دارن واسه خودشون داستان بافی مکنن ولی من همینجا هم میگم ایشون انسان واقعا شریفی هستن و این تحمتها به هیچ عنوان به ایشون نمیچسبه هر کسی اگر حرفی داره بره دادگاه شکایت کنه و گرنه که اینجا جاش نیست که بخواید ابروی کسی رو ببرید
در پایان هم بگم که من دیگه اون کسایی نیستم که بگید 4 تا پست و تازه وارده من چند سال تو بازیسنتر عضوم

• Like
Reactions: che-jaleb
افا این چرت و پرتها چیه من تا الان بالای 5000000 تومن باهاش معامله کردم و الانم باهاش دارم کار میکنم یه چیزی رو بگم اونم اینه بعضی از دوستان خیلی ادعای زرنگیشون میشه و زمانی که کسی در مقابل این افراد مثل خودشون رفتار کنه طاقتش رو ندارن حالا اومدن و دارن واسه خودشون داستان بافی مکنن ولی من همینجا هم میگم ایشون انسان واقعا شریفی هستن و این تحمتها به هیچ عنوان به ایشون نمیچسبه هر کسی اگر حرفی داره بره دادگاه شکایت کنه و گرنه که اینجا جاش نیست که بخواید ابروی کسی رو ببرید
در پایان هم بگم که من دیگه اون کسایی نیستم که بگید 4 تا پست و تازه وارده من چند سال تو بازیسنتر عضوم

خوب شما که تآییدش میکنید 1 زنگی به من بزن اخوی شمارمم همین طرف داره;)

برادر.. ایشون میگه منو نمیشناسه.. در صورتی که من با مدارک لازم دارم نشون میدم که من پول توحساب این ریختم. اینو بیا اول توجیح کن. بعد لیبل درستی بهش یزن... ایشون تا یجا اینقدر پول دید خودشو باخت و کشید بالا. الان چه مدرکی معتبر تر ازین پرینت حساب بانکی؟؟؟

---------- نوشته در 11:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:15 AM ارسال شده بود ----------

این آقا اگه کارش نمی لنگید با 2 تا پروفایل نمیومد کامنت بزاره و اسم پروفایل اصلیش قلابی باشه! که مدیرا یکیشو پاک کنند. شما هم هر وقت تونستید خلاف اینو ثابت کنید اونم مثل من با مدرک که همچین کلاهبرداری از من نکرده. بعد بیاید توجیح کنید که این آدم دزد نیست...

ایشون راست میگن من تو روستا زندگی میکنم ما یه رسمی داریم که بهار وتابستون سوار خر میشیم و زمستون تو بیابون رهاش میکنیم تا گرگ ها بخورنش حالا تو هم مواظب باش تا خورده نشی:))
شما که الان مدئی شدی به نیو جیو میگفتی نیو گیو به سنگوکو میگفتی سن خو خو اومدی پیچوندی همرو 10 تا اسمم داری حرف مفتم میزنی به نژاد و خانواده ملت کار داری من دارم برات عزیز
من جوشکاره زیر گاو و گوسفند تمیز نمیکنم

چه خوش گفتا آن شیرین زبان که روزی مگردد آن گدا معتبر

---------- نوشته در 01:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 01:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

شما هم میتونید کمک کنید=))
دوستان من زنجان هستم. اگه این کلاهبردار زنجان باشند حاظرم کمکتون کنم.

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:21 PM ارسال شده بود ----------

دادگاه صحرایی هم تو خونه ایشون اجرا میشه با حضور میهمان ویژه علی کریمی:))
منم یچیزایی براش دارم انشا... همه باهم تودادگاه صحرایی

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:24 PM ارسال شده بود ----------

سلام میثم جان اینا که این چیزا حالیشون نیست داری با کی بحث میکنی اونایی که باید بشناسن میشناسن
جواب ابلهان خاموشی است

چقدر پر رو تشریف داره... بیا پول مردم بده. فکر کردی تو فقط حالیته... آدم دزد هیچی ندار. به امسال تو میگن آدم؟ هر که نشناسه ما میشناسیمت که.. این یارو فقط تو زندگیش این بازیهای 32x داشت. بعد شما ازین 5000.000 خرید کردین؟ میشه بپرسم چی ازین خریدین که 5000.000 بابتش پول دادین؟ به هر حال این آدم قابل اعتماد نیست. دوستان گولشو نخورید... با مدرک دارم ثابت میکنم ایکارو کرده..

ایشون راست میگن من تو روستا زندگی میکنم ما یه رسمی داریم که بهار وتابستون سوار خر میشیم و زمستون تو بیابون رهاش میکنیم تا گرگ ها بخورنش حالا تو هم مواظب باش تا خورده نشی:))

زبون در آوردی دیگه نفهم جیگرشو داری بیا سوار شو بده بخورنم من بد ترتیبتو میدم تو فعلآ برو نیو گیوتو بازی کن تا من برسم

همه مردونگیت جلوی مانیتور نشستن؟؟؟
خیلی دوست داشتم چشمهای ابیتو از نزدیک میدیدم
به امید اون روز زنده ام

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or