SEGA پيش گام صنعت بازي هاي رايانه اي!

  • Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
attachment.php

سايت IGN در آستانه ي E3 كه همه ي حواس ها جمع معرفي تكنولوژي هاي جديد است در طي مقاله اي تحت عنوان SEGA was ahead of its time به بررسي اينكه چرا شركت SEGA از زمان و در واقع شركتهاي ديگر جلوتر است پرداخته وبه معرفي شركتي پرداخته كه در واقع آغاز گر بسياري از تكنولوژي هايي بوده است كه امروز به صنعت بازيهاي رايانه اي جذابيت بخشيده اند .البته به دليل طولاني بودن مقاله تنها خلاصه آن در اينجا قرار داده ميشود و براي مطالعه كامل آن ميتوانيد به آدرس وب سايت مراجعه كنيد.

1- TV On a Console
(اولين TV بر روي كنسول)
36162897493603490784.jpg

تقريبا 18 سال قبل از اينكه ما به توانيم به تماشاي برنامه هاي مورد علاقه خود توسط سرويس Netflix بر روي XBOX و 3DS بپردازيم شركت SEGA اين امكان را در كنسول دستي خود يعني Game Gear قرار داده بود.كافي بود كه كنسول را به كابل ماهواره يا تلوزيون وصل كنيد و به تماشاي برنامه مورد علاقه خود بپردازيد.


2- Home Away From Home
(اولين قابليت انجام بازيهاي خانگي در بيرون از خانه)
29722702055208655313.jpg


تقريبا 16 سال قبل از عرضه PSVITA شركت SEGA با عرضه دستگاه SEGA NOMAD اين امكان را به گيمرها داده بود كه بازي هاي SEGA Megadrive را به صورت قابل حمل در هر مكاني بازي كنند.


3- Thanks for the Memory
(اولين قابليت ذخيره بازيها)
58642100556300285415.jpg

در سال 1991 شركت SEGA اولين شركتي بود كه با كنسول Mega CD و با داشتن حافظه ي داخل اين امكان را به گيمرها داد كه بتوانند بازي خود را Save كنند.كه اين قابليت بعدها در SEGA Saturn هم وجود داشت.
همچنين اين شركت تنها شركتي بود كه Memory داراي صفحه نمايش براي كنسول Dreamcast در سال 1999 طراحي كرد كه قابليتهايي ديگري به حز Save كردن داشت.اين مموري ها اين امكان را در آن زمان ايجاد كرده بودند كه بتوانيد بازي خود را در خارج از خانه و توسط كنترلر ادامه دهيد.


4- Motion Sickness
(اولين كنترلر هاي حركتي)
72051812959241310302.jpg

شما كنترلر هستيد.تيم سازنده كينكت در واقع شايد از اين ويديوي Sega الهام گرفته باشند.
خانم ها و آقايان من به شما اولين دستگاه كنترلر بدني كامل يعني Activator را معرفي ميكنم.با وجود آن ديگر نيازي به استفاده از كنترلر نداريد چون شما كنترلر هستيد.
اما حتي اين بخش با اين دستگاه هم پايان پيدا نمي كنه وقتي من به شما SEGA Fishing Controller معرفي كنم كه در واقع جد Wii Remote است.اين دستگاه براي انجام بازيهاي مبارزه اي واقعيانه تر براي Dreamcast طراحي شده بود كه حركت عمودي و افقي را ساپورت ميكرد.
Samba de Amigo تلاش ديگر SEGA براي ايحاد كنترلر هاي حركتي بود.چيزي شبيه به Wii.
61874399961457963172.jpg

اما جالبتر از Samba de Amigo و SEGA Fishing Controller پديده اي به نام Seaman بود.SEGA با اين بازي براي اولين بار اين امكان را به گيمرها داده بود كه بتوانند با دستورات صوتي به انجام بازي بپردازند.كافي بود فقط يك Headset داشتيد.


5-Welcome to the Net Level
(اولين سيستم Online بازي)
61346362536602124233.jpg

شايد بزرگترين سهم SEGA در پيشرفت صنعت بازيهاي رايانه اي سيستم Online آن باشد.اين شركت هم از لحاظ سخت افزاري و هم از لحاظ نرم افزاري اولين شركتي است كه قابليت Online را وارد دنياي كنسولها كرد.
Sega Net Work System اولين سيستم Online شركت SEGA بود.اين سيستم در تاريخ سوم نوامبر سال 1990 بر روي كنسول Megadrive عرضه شد.
گيمرها ميتوانستند با وصل كردن مودم مخصوص به كنسول Megadrive از طريق Game Toshokan به دانلود بازيهاي مورد علاقه خود بپردازند و يا به انجام بازيهاي آنلاين از طريق سرويس dial-up با پرداخت ماهانه 800 ين بپردازند.
حركت بعدي SEGA سرويسي تحت عنوان SEGA Channel بود كه در تاريخ دسامبر سال 1994 عرضه شد.SEGA تحت قراردادي با Time Warner Cable اين امكان را براي گيمرها ايجاد كه براي اولين بار بتوانند به دانلود بازيهاي درخواستي (Game ON Demand) ،دمو بازيها و حتي محتواي اضافي براي بازيهاي خود بپردازند.
98828202056853704995.jpg

SEGA با عرضه NetLink بر روي Saturn براي اولين بار اين امكان را به گيمرها داد كه با وصل كردن كيبورد و ماوس به اين كنسول به گشت و گذار در اينترنت بپردازند.البته اين سرويس امكانات سرويس هاي قبلي را نيز داشت.
و در نهايت Dreamcast اولين كنسول داراي مودم داخلي و آماده براي ساتفاده از امكانات Online بود كه در سال 1999 عرضه شد.
در واقع SEGA پيش گام صنعت بازي سازي بود كه قطعا پولهاي كلاني را براي پيشرفت اين صنعت سوزاند.اما عدم مديريت و عرضه كنسولهاي پياپي كه باعث ايجاد عدم اطمينان در مشتري ها شد باعث سقوط اين شركت از چرخه ي سخت افزاري شد.SEGA به سرعت و با پيشرفت دادن روزافزون كنسولهاي خود ، هر روز دستگاهاي جديدي عرضه كرد بدون اينكه به جنبه هاي مالي آن دقت كند كه باعث شد امروز SEGA نظاره گر پول در آرودن نينتندو از اينترنت ، سوني از كنسولهاي قابل هم و مايكروسافت از كينكت باشد.​


براي ديدن ويديو ها به منبع اصلي مراجعه كنيد.
 
واقعا درست میگه
جدا چرا اینقدر سگا عقب افتاد و از دور خارج شد!؟

شاید به خاطر اینکه عناوین موفقش رو ادامه نمی ده و اگر هم ادامه می ده خرابشون می کنه! دریم کست کلا آغاز دوران سراشیبی سگا بود. کلا سگا بعد از اینکه ساخت Bayonetta 2 رو کنسل کرد برام تموم شد. اگه به خاطر سونیک نبود الان اصلا تو این تاپیک هم نمی اومدم!
 
درسته سونی و ماکرو در حال حاضر پیشگام هستن و صنعت گیم رو یه جوری در دست دارند ولی سگا رو میتونیم پدر اونها بخونیم.

دراخر ممنون سگا، ممنون از بازیها بی شمار زیبایی که خلق کردی، و ممنون بابت کنسول 8 بیتی و 16 بتی خودت که به ما معرفی کردی.
 
سگا
یادش به خیر:(
چه ساعت هایی رو پای سونیک مگا درایو گذاشتم.گرافیک سونیکشم خیلی باحال بود.اون موقع بچه های محل همه سونی1 داشتن ولی من سگا مگادرایو بازی میکردم.:dبا این وجود هیچ پلتفرمر2 بعدی روی سونی1 نبود که به پای سونیک مگا درایو برسه.
الانم اگه سگا یه کنسول دستی خفن بده بیرون و همه تمرکزشو بزاره روی اون به نظرم میتونه موفق بشه:x
 
دیگه کم مونده بشینیم غم و غصه اینکه سگا چی بود و چی شد رو بخوریم..همین سونیک هایی که هر سال کرد تو پاچمون برای 7 پشتش خدابیامرزی گذاشت از طرفی به نظرم سگا درسته بازی هاش خوب بود مثل سونیک و مورتال ولی کلا من یادمه باید بازی هاش رو می شستی به کوب 1 روزه تموم می کردی و واقعا ادم رو عصبی می کرد من سر یکی از سونیک ها یادمه چشمام داشت در می یومد مسئله دیگه این بود که اون زمان هر فیلم بازیش رو من 7 تومن میخریدم
مثلا خود دستگاه سگا بود 35 هزار تومن!

ادیت": کیفیت دسته هاشو یادم رفت بگم ما هر 2 ماه باید یه پولی هم جمع می کردیم واسه خرید دسته واقعا دسته هاش اشغال بود
 
آخرین ویرایش:
هیچوقت خاطراتی که با مگادرایو داشتم رو فراموش نمیکنم؛با بابام دوتایی مینشستیم بازی میکردیم.
به نظر منم دنیای بازی همیشه مدیون سگا بوده و خواهد بود!
ممنون سگا.
^:)^=d>
 
یه زمانی بدبختی گیمر مردم به جا تعداد کیل توHalo این بود که راه رفتن اون مرحله غیر قابل تموم کردن سونیک رو پیدا کنن.:(

R.I.P sega واقعا.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or