Sega هم به وبسایتهای هک شده پیوست

RattleSnake

کاربر سایت
sega.jpg

اپدیت شد:
مسئولان sega به کاربران خود ایمیل داده اند و جریان را برای انان شرح داده اند و از انان خواسته اند تا سریعا رمز اکانت خود را تغییر دهند .
گفته اند ک هیچ اطلاعات محرمانه ای به سرقت نرفته است.
امروز گفته شده است که اطلاعات1290755 از مشتریان و کابران sega به سرقت رفته است.

sega به کاربران خود هشدا رداده است رمز علور اکانت خود را در اولین فرصت ممکن عوض کنند و گفته اند : هیچ کی از اطلاعات مالی این شرکت به خطر نیافتاده است.

این وبسایت در روز پنج شنبه 16 ژوئن به مدت 24 ساعت از مار افتاد و غیر قابل دسترس بود.
مسئولین seag گفته اند : ما بالافاصله اقدامات امنیتی را برای حفاظت از اطلاعات مشتریان انجام دادیم و رد حال راه اندازی دوباره سرور و رسیدگی به شکایت مشتریان هستیم.
رمز عبور ایملها ،تاریخ تولدها و رمز عبور شاید برای برخی از کابران به سرقت رفته باشد، کاربران سگا ناراحتی و نگرانی خود از ار دست دادن اطلاعات خود می دانند.
Sega تفویت امنیت شبکه خود را در اولویت قرار داده است، انان در حال برسی علل حادثه هستند و از کابران می خواهند با سرویس خدمات مشریانشان برای کمتر در معرض خطر گرفتن اطلاعاتشان تماس بگیرند

هنوز معلوم نیست این وبسایت را چه گروهی هک کرده اند ولی گروه هکLulzSec دخالت خود را در این هک انکار کرده اند.

منبع

منبع2

آخرین ویرایش:
با این کارای روز افزون اینا از فردا باید به جای سازمان ملل، سازمان هک راه بندازن !
بابا بس کنین دیگه ! بیاین یه 2 تا این سایتهای مارو هم هک کنین ! :d

http://www.vg247.com/2011/06/19/sega-confirms-1-3m-sega-pass-customers-details-obtained/
مثل اینکه باید روش سونی رو در مقابله با هکرا پیش بگیرن دیگه واقعا شورش در اومده!
اتفاقا جنگ هکر ها با گیم رو سونی شروع کرد
اون روز که من و مثل من ها میگفتیم سونی داره اشتباه میکنه دعوا با هکر ها اخر عاقبت نداره و دوستان منطقی میفرمودند (چه سخنانه حکیمانه ای ، اگر خونتو دزد بزنه تو چیکار میکنی ، یعنی سونی نباید از حقش دفاع کنه)و از ای قبیل ، این روز رو میدیدیم
الان باز میان میگن ربطی نداره:d
فردا BC هم هک میشه ها :biggrin1: (مخصوصاً که فن سونی زیاد داره)
اونبخته که جهانی میشیم و سازنده ها جفت جفت بازی هاشون رو برای نقد میفرستن ایران :d
دعا میکنم اینطوری نشه چون خوشبحال تو میشه! تحریریه ای:d

اتفاقا جنگ هکر ها با گیم رو سونی شروع کرد
اون روز که من و مثل من ها میگفتیم سونی داره اشتباه میکنه دعوا با هکر ها اخر عاقبت نداره و دوستان منطقی میفرمودند (چه سخنانه حکیمانه ای ، اگر خونتو دزد بزنه تو چیکار میکنی ، یعنی سونی نباید از حقش دفاع کنه)و از ای قبیل ، این روز رو میدیدیم
الان باز میان میگن ربطی نداره:d

الان سونی متور همه رو روشن کرد دیگه ؟ یا این که هک همیشه صورت میگرفته و بعد از هک شدن سونی بوده که دنیا به خودش امده که چه وضعی داره و فرت و فورت در حال هک شدن بوده کسی صداش در نمیومد .

فکر میکنی اگه سونی هک نمیشد کسی صداش در میومد یک خری میخواست یک نرم افزار در بخش پایگاه داده های بانک جهانی کار بزاره ؟ این کار یک روز دو روز هستش اخه ؟ میدونی چند دفعه اقدام به هک بانک جهانی کردن فقط چند دفعه صداش در نیومده ؟

نکنه پنتاگون رو هک کردن یا HOTMAIL یا YAHOO یا مستر کارت یا .... باز هم سونی دخیل بوده ؟ وقتی سونی هک میشه انتظار داری یک دسته ادم .... که از اون هکر گنده ها هم نیستن برای بزرگ کردن خودشون کجا رو بهتر از بخش GAME که هک کنن شرکت های مثل SEGA یا EPIC یا .... از سونی که بزرگ تر نیستن .

دنیا تا بوده همین بوده فقط الان یکم بعد از هک سونی دنیا به خودش امده که اطلاعات مشتریان در خطر هستش و کوچکترین اقدام هک یا یک هک ساده روی یک سرور معمولی رو بزرگش میکنن البته باید هم بکنن که مردم متوجه وضع بد کلیه شرکت ها از نظر امنیت شبکه بشن .

آخرین ویرایش:
چند روز قبل واسه من يك ايميل فرستاده بودند من توجه نكرده بودم.نگو قضيه اينه.

اين هكرها چقدر فعال شدن اخيرا.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or