SEGA دامنه Shenmue III را ثبت کرد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
SEGA نام تجاری Shenmue III را ثبت کرد

63104084437324205434.png

آیا پس از سال ها انتظار باید منتظر رونمایی از Shenmue III در VGX یا E3 سال آینده باشیم؟

آخرین ویرایش:
جالب اینه که سوزوکی تو GDC یه کنفرانس داره که مترجمش مارک سرنی هست!:دی و اینکه یادتون باشه زن سوزوکی چند وقت پیش تو توییتر خودش گفته بود سرنی از شوهرش خواسته Shen Mu III رو برای PS4 بسازه! شاید خبریه!
هیچ خبری نیست 12 سال هست که من خودم دارم خبراشو دنبال میکنم با جدا شدن یو سوزوکی شرایط پیچیده تر هم شده فرنچایز متعلق به سگاست و یو سوزوکی هم دیگه برای سگا کار نمیکنه بارها علاقه مندی خودشو برای ساخت شماره 3 اعلام کرده ولی خبری نمیشه فقط مشکل این هم نیست شنمو یه بازی هست که داستان محوره تا کسی دو شماره قبلو بازی نکرده باشه 3 رو نمیتونه بازی کنه. 13 سال از رلیز شنمو میگذره فکر میکنی چند نفر یادشونه با در نظر گرفتن تمامی این موارد بعید میدونم خبری بشه مگه اینکه سونی فرنچایز رو بخره بعد شماره 1 و 2 رو ریبوت کنه که با توجه به فروش نسبتا کم بازی در گذشته اینم بنظرم بعیده.
در ضمن بازی رو Shenmue مینویسن که به زبان چینی به معنای درخت گیلاسه

اون یارو که تو شماره یکش پدرشو میکشه و تو شماره 2 آخرش فرار میکنه فکر کنم اسمش لندی بود خیلی دوست داشتم یه بار دیگه باهاش ملاقات داشته باشم ولی نه تو کنسول ps4 :-&:-&:-&:-&:d

خیلی عجیبه ! دقیقا همین امروز صبح خواب دیدم Sega نام بازی رو ثبت کرده ! :دی
اگر کارگردان بازی یو سوزوکی نباشه به هیچ وجه بازی خوبی نمیشه ! اینو مطمئنم !

اینم.باید فیک باشه مثله قبلیها,
فکر نکنم به این راحتی ها تا یه سرمایه شارژ کننده به سگا نباشه تایید بشه ,یادمون باشه شماره دو این بازی تا حدوده زیادی سگا رو به این روز انداخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or