Sefton Hill : بتمن جدید در راه است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

BatmanBeginsLogo.jpg

درود.

اقای Sefton Hill از استدیوی Rocksteady طی صحبتی که با Official Playstation Magazine داشتند گفتند در حال فکر در مورد ساختن ورژن جدید بازیه batman در ایندهای اتی هستیم .

ایشون ادامه دادند.

در مورد بازی جدید batman نمیخواهم زیاد صحبتی داشته باشم ولی میتوانم این را بگویم در دنیای جدید بتمن واقعا ماجراهای هیجان انگیزی وجود خواهد داشت و ما در مورد داستان هم خیلی داریم کار میکنیم . و من به شخصه در مورد اینده بتمن بسیار خوشبین هستم .

باید دید ایا Rocksteady موفقیتی که در سری اول این بازی را داشت در سری جدید هم پیدا خواهد کرد.

source

Last edited by a moderator:
والا نمردیم معنی خز رو هم فهمیدیدم کجای بتمن خز شده الان دیگه اینکه هرکی از راه میرسه زود می خواد خز بازی در بیاره بگه آره فلان بازی خوب , بد هست
این بازی خیلی عالی ساخته شده بود و به نظرم میتونه جز بهترین عناوین امسال باشه

در مورد اینکه بتمن بت من باشه و بعد از اومدن یک سوپر هیروی دیگه بزارمش کنار سخت در اشتباه هستی چون چیزی که بتمن داره هنوز هیچ شخصیتی نتونسته ارئه کنه
بتمن قدرتاش خداوندی نیست همشون توانایی فردی خودش هست
بمتن انسان خوبی را در یک ظاهر تاریک و تیره نشون میده
بتمن نمونه کامل یک سوپر هیرو واقعی هست حتی cat woman هم با اینکه تا حدودی نسخه زنونش بود نتونست این ابهت بتمن را بدست بیاره

دوستان , شهاب منظورش با فرد خاصی نبود ! فقط یه کم بد توضیح داده بود :دی
حالا من نمیدونم اسمش رو باید خز شدن گذاشت یا چیز دیگه , ولی برای خیلی ها (مثل خودم) حس بدی به وجود میاد وقتی مثلآ از 15 سال پیش با یه شخصیت آشنا هستیم و دوستش داریم و ادعایی هم نداریم , ولی بعضی ها با دیدن یه فیلم (حتی هنوز فیلمهای تیم برتون رو هم ندیدن !) یا با انجام یه بازی یه شبه طرفدار یه شخصیت میشن. طرفداری هم به تنهایی بد نیست ولی موضوع وقتی دردناک میشه که طرف جوری صحبت میکنه که انگار از 30 سال قبل با این شخصیت آشنایی داشته و حتی میاد برات در مورد خصوصیات این شخصیت توضیح میده ! حتی ادعا میکنه که این شخصیت رو بیشتر از تو میشناسه !
بگذریم ...
===============
در مورد بازی که خیلی گزینه ها رو میتونن استفاده کنن. از یه بازی فوق العاده با جوسازی عالی و غم انگیز ===> Mr.Freeze تا یه بازی جالب با معماهای مختلف ===> Riddler تا یه بازی اکشن تر و سریع تر به همراه مراحل Batmobile سواری ===> Two Face و خیلی چیزهای دیگه . خوشبختانه قدم اول رو انقدر خوب ورداشتن که میشه امید زیادی بهشون داشت.

ویرایش :
عزیز جان من نمیدونم چی بگم چون که شما دقیقا منظور شهاب خوان را دقیقا اومدی هدفمند کردی و 10 چیز دیگه هم گزاشتی روش کی گفته اگر کسی مثلا بتمن را از 2 سالگی با هم بزرگ شدن و از این حرف ها و همه ی کمیک هاش را هم خونده باشه میتونه درباره بازیش هم نظر بده اونم نظر بی ربط میگه چون همه میشناسنش خز شده خوب قربون شما هم در خز شدنش پس بسی نقش به سزایی داری مثلا شناختن شما با شناختن دیگران میزان خزیتش فرق میکنه بابا این حرف ها را بزارید کنار اینکه کسی ادعای زیادی کنه خودش را کوچیک میکنه
من گفتم که کلمه خز شدن رو شاید مناسب ندونم. بحثم هم این بود که وقتی یه نفر با دیدن فیلم TDK طرفدار بتمن میشه و تا جایی هم میتونه ادعا میکنه , حداقل بره بعدش 4 تا فیلم قبلی (دهه 80 و 90) رو ببینه. دو تا کمیک بخونه. دو قسمت از BAS رو ببینه. من مشکلم با اونایی هست که یه شبه ادعاهای خنده دار میکنن در حالی که فقط از طریق یه فیلم یا بازی با این شخصیت آشنا شدن و بعدش هم دنبالش رو نمیگیرن. من و خیلی های دیگه هم وقتی اولین بار با دیدن یه فیلم طرفدار بتمن شدیم , شاید از نظر دوستدارای قدیمی این شخصیت , خزش کردیم (بازم میگم با این کلمه موافق نیستم) ولی بعدش دنبال این شخصیت رو گرفتیم و فقط به یه فیلم بسنده نکردیم.

آخرین ویرایش:
دوستان , شهاب منظورش با فرد خاصی نبود ! فقط یه کم بد توضیح داده بود :دی
حالا من نمیدونم اسمش رو باید خز شدن گذاشت یا چیز دیگه , ولی برای خیلی ها (مثل خودم) حس بدی به وجود میاد وقتی مثلآ از 15 سال پیش با یه شخصیت آشنا هستیم و دوستش داریم و ادعایی هم نداریم , ولی بعضی ها با دیدن یه فیلم (حتی هنوز فیلمهای تیم برتون رو هم ندیدن !) یا با انجام یه بازی یه شبه طرفدار یه شخصیت میشن. طرفداری هم به تنهایی بد نیست ولی موضوع وقتی دردناک میشه که طرف جوری صحبت میکنه که انگار از 30 سال قبل با این شخصیت آشنایی داشته و حتی میاد برات در مورد خصوصیات این شخصیت توضیح میده ! حتی ادعا میکنه که این شخصیت رو بیشتر از تو میشناسه !
بگذریم ...
===============
در مورد بازی که خیلی گزینه ها رو میتونن استفاده کنن. از یه بازی فوق العاده با جوسازی عالی و غم انگیز ===> Mr.Freeze تا یه بازی جالب با معماهای مختلف ===> Riddler تا یه بازی اکشن تر و سریع تر به همراه مراحل Batmobile سواری ===> Two Face و خیلی چیزهای دیگه . خوشبختانه قدم اول رو انقدر خوب ورداشتن که میشه امید زیادی بهشون داشت.
عزیز جان من نمیدونم چی بگم چون که شما دقیقا منظور شهاب خوان را دقیقا اومدی هدفمند کردی و 10 چیز دیگه هم گزاشتی روش کی گفته اگر کسی مثلا بتمن را از 2 سالگی با هم بزرگ شدن و از این حرف ها و همه ی کمیک هاش را هم خونده باشه میتونه درباره بازیش هم نظر بده اونم نظر بی ربط میگه چون همه میشناسنش خز شده خوب قربون شما هم در خز شدنش پس بسی نقش به سزایی داری مثلا شناختن شما با شناختن دیگران میزان خزیتش فرق میکنه بابا این حرف ها را بزارید کنار اینکه کسی ادعای زیادی کنه خودش را کوچیک میکنه

چیزی که عاشقش تو این بازی بودم خسته نشدن از سبکش بود!
یه مدت مشت و لگد و تا میخواست حوصلم سر بره مخفی کاری بعدش جو ترسناک بامترسک و...
به نظر منم Batmobileسواری باشه خیلی باحال میشه!(تو نسخه میکرو هواپیما سواریش هم بود!)

کی گفته اگر کسی مثلا بتمن را از 2 سالگی با هم بزرگ شدن و از این حرف ها و همه ی کمیک هاش را هم خونده باشه میتونه درباره بازیش هم نظر بده اونم نظر بی ربط میگه چون همه میشناسنش خز شده
رفیق منظور من بازیش نبود!اصلا میخواین ول کنین این بحث رو!برین به جوکر برسین...

u[f

عجب . من کلا وقتی به دنیا اومدم بابم به جا اسباب بازی مجله کمیک بتمن رو می خرید . حالا اجازه دارم اظهار نظر کنم البته اگه خز نمیشه ..... گیم پلی بازی هیچی کم ندار فقط احساس خف بودن بتمن کمه .گرافیک که عالی بود همه چی عالی بود . کلا خوب بود هیچ فرقی هم نکنه باز بیاد من که راضیم ح.

شما الان بتمن رو خز كردي به مقدار بسيار زياد :biggrin1:
منم بسي خوشحال شدم ازين خبر ! البته اگه خز نشه و گاگول نشم :biggrin1:
پسر جون

من از 3-4 سالگیم با کارتون های بتمن شروع کردم و بعدش هم کمیک ها و ... تمام فیلم هاشم دیدم و کاملا با این شخصیت آشنام پس خواهشا برای من دیگه تریپ خز بازی در نیار ...

پسر جون

من از 3-4 سالگیم با کارتون های بتمن شروع کردم و بعدش هم کمیک ها و ... تمام فیلم هاشم دیدم و کاملا با این شخصیت آشنام پس خواهشا برای من دیگه تریپ خز بازی در نیار ...

شما حالت خوبه دوست عزيز ؟!
اصلا تو اين تاپيك سير ميكني ؟! پست هارو ميخوني ؟! چند تا پست قبل از پست اولت رو بخون بعد بيا بيوگرافي بده !
آفرين به شما كه از بچگي با بتمن بودي و با هم دوران خوشي سپري كردين .

ای بابا یک بنده خدایی یک چیزی گفت اینقدر بزرگش نکنید.
البته محبوبیت با خز شدن خیلی فرق داره یک کرکتر محبوب میشه مثل بتمن یک کرکتر خز میشه مثل یک بنده خدایی :-".
این AA خیلی عالی بود ولی من یک کم با بعضی از بخش هاش حال نکردم مثلا خود آرکام یک کم یک نواخت میزد گیم پلی بازی هم جذاب بود ولی یک کم ماشین سواری و از این قبیل ها کم داشت. طراحی دشمن هاش هم خیلی یکنواخت بود تمام مراحل با یک سری دشمن های عادی سرکار داشتی (منظورم شخصیت های اصلی نیست) یه سری مراحل هم با هارلی یا جوکر میزاشتن یک کم آدم کشی بود جذاب میشد :biggrin1: کلا به میزان شدیدی خون تو بازی کم نایاب بود از قدیم گفتن جوکر بی خون اصلا مزه نداره:biggrin1:

کلا همه اینجا همدیگرو یا خز میدونن یا کسی که خز بازی در میاره یا.....
نتیجه کلی این که تاپیک رو خز کردین رفت این قدر گفتین خز خز خز خز ...
بسه دیگه.
باز بگو خز کردی اینو اونو:biggrin1:
یادم رفت چیی میخواستم بگم.!!!!!
اهان! به نظر من فقط کافیه اینا روی داستان کار کنن همین بازی که از نظر گرافیکی عالی هست .اینجوری یه بازی توپ دیگه تحویل میگیریم.
واسه این کارم دیگه نمیخواد 2 سال صبر کرد همون اخرای 2010 فکر کنم کافی باشه.

به نظر منم یه داستان خوب دیگه با یکم هیجانی اضافی بزارن عالی میشه!
البته مکان بازی هم خیلی مهمه!
آرخام واقعا بهترین گزینه بود
شهر گاتهام هم که زیادی بزرگه تو کمیکاش یه ایستگاه فضایی هم بود که اونم زیادی تخیلی میشه!
من فقط بتموبیل سواری میخوام!
تو میکرو ای حال میداد اون مراحل بتموبیل سواریش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or