Sefton Hill : بتمن جدید در راه است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

BatmanBeginsLogo.jpg

درود.

اقای Sefton Hill از استدیوی Rocksteady طی صحبتی که با Official Playstation Magazine داشتند گفتند در حال فکر در مورد ساختن ورژن جدید بازیه batman در ایندهای اتی هستیم .

ایشون ادامه دادند.

در مورد بازی جدید batman نمیخواهم زیاد صحبتی داشته باشم ولی میتوانم این را بگویم در دنیای جدید بتمن واقعا ماجراهای هیجان انگیزی وجود خواهد داشت و ما در مورد داستان هم خیلی داریم کار میکنیم . و من به شخصه در مورد اینده بتمن بسیار خوشبین هستم .

باید دید ایا Rocksteady موفقیتی که در سری اول این بازی را داشت در سری جدید هم پیدا خواهد کرد.

source

Last edited by a moderator:
بتمن همیشه قهرمان محبوب من بود و از نسخه جدید بازی خیلی لذت بردم
کلا بازی طبیعی بود با 2 تا مشت یا تیر میمرد!
امیدوارم نسخه جدیدی رو بسازن بازم با داستان و گیم پلی زیبا

خب این اشتباه محض که به این زودی بیان راجب بازی جدید فکر کنن...واسه ی AA نزدیکه 2 سال کار کردن که شد اون!بنابراین اگر بخوان کمتر وقت بزارن احتمال خراب کردن بازی زیاد هست...
تا بتمن هم خز نکنن دست بردار نیستن!

بتمن متاسفانه خز شده رفته!الان از هر گاگولی بپرسی بتمن رو میشناسی میگه آره!

آخرین ویرایش:
این چرت و پرت و خز و خره و جلبک رو بی خیال شید:biggrin1:
واقعا خوشحال شدم و اینکه دارن روی داستان کار می کنن مشخصه که کاملا براشون واضح هست که بازی هایی قهرمانان مارول بدون داستان چیزی بیشتر یه بازی ضعیف از کار در نمیان.
بتمن آرخام اسایلم به نظر من بهترین بازی سال بود.تا بحال هیچ بازیی رو 100 درصد نرفتم وحتی قسمت Collectable Item رو تا پیدا کردن آخرین دونه رفتم:love:

یعنی فقط شما باید بتمن ببینی تا خز نشه؟بنظرم با این حرفت شما گاگولی.
نه نه منظورم این نبود...الان بتمن با Dark Knight تقریبا دیگه همه ی دنیا میشناسنش...اما خیلی ها هم هستن که فقط با دیدن یه TDK ادعای بتمن بازیشون میشه...نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!:دی

نتیجه گیری کلی:

هر کس که شخصیت ها مارول یا دی سی و لاغیر رو بشناسه:

1- اون شخصیت خز میشه.

2- یارو گاگوله :laughing:

واقعا این شماره از بازی بتمن با توجه یه نوع ساخت و داستانش کشش خیلی زیادی داره و میشه با همین تکنیک های الانی یه نسخه دیگه اما از داستانی دیگه و مکانی دیگه براش بازی ساخت.
لازم نیست حتما 2-3 سال بعد بیاد. بتمن الانی هم چیزی کم نذاشته.

این خوشحال کننده ترین خبری بود که توی این ماه خوندم ....
بتمن تنها شخصیت مورد علاقه منه توی کل شخصیت های مارول و دی سی ( البته به جز جوکر) ...
امیدوارم توی این شماره با پنگوئن هم رو به رو بشیم و همچنین فریز من که خوراک باس فایت میشه !!!!

این خوشحال کننده ترین خبری بود که توی این ماه خوندم ....
بتمن تنها شخصیت مورد علاقه منه توی کل شخصیت های مارول و دی سی ( البته به جز جوکر) ...
امیدوارم توی این شماره با پنگوئن هم رو به رو بشیم و همچنین فریز من که خوراک باس فایت میشه !!!!

شما الان بتمن رو خز كردي به مقدار بسيار زياد :biggrin1:
منم بسي خوشحال شدم ازين خبر ! البته اگه خز نشه و گاگول نشم :biggrin1:

اين نسخه آخريش اينقدر قشنگ بود که من وقتی نسخه 360 اش رو گرفتم و ديدم خيلی حال ميده رفتم و نسخه پلی 3 رو گرفتم ......
واقعاً بازيه جالبيه ..... از يه طرف هم داستان بازی طوريه که ميشه حسابی ادامش داد
اگه بتونن بازی رو اوايل 2011 بدن بيرون خيلی عالی ميشه

امیدوارم این بار M باشه تا از Blood And Gore هم لذت ببریم.
-
دیگه بحث خز بودن نیست . Dark knight همه چیرو خز کرد رو رفت:biggrin1:. الان اریا باید چی بگه پس

آخرین ویرایش:
خب این اشتباه محض که به این زودی بیان راجب بازی جدید فکر کنن...واسه ی AA نزدیکه 2 سال کار کردن که شد اون!بنابراین اگر بخوان کمتر وقت بزارن احتمال خراب کردن بازی زیاد هست...

بتمن متاسفانه خز شده رفته!الان از هر گاگولی بپرسی بتمن رو میشناسی میگه آره!

من نمی دونم چجوری فشار آوردی به مغزت این حرف را زدی والله من غریب به اتفاق این کمیک های بتمن را خوندم هر کدوم تازگی داره برام :biggrin1:

از قدیم گفتن دوری و دوستی

به نظر من بتمنی که هر چند سال یک بار بیاد از بتمنی که هر روز بیاد خیلی بهتره حد اقل میزاشتن یکم دلمون برای بتمن تنگ بشه بعد !!!!!!!

من نمی دونم چجوری فشار آوردی به مغزت این حرف را زدی والله من غریب به اتفاق این کمیک های بتمن را خوندم هر کدوم تازگی داره برام :biggrin1:
منظور نظر من بچه های اینجا نبودن که!کلی گفتم!اگرم حرف من رو قبول ندارین میتونن یه نظری هم از آریا(که همه اونو به عنوان Bob Kane قبول دارن:دی)بپرسین...مطمئن باشین تا حدی نظر من رو داره که بتمن الان همه گیر شده...اگرم یادتون باشه همین موضوع برای Super Hero های دیگه مثل SM و Wolverine پیش اومده بود!اما خب هر چیز تو فرهنگ ایران زمان خودش رو داره!مطمئن باشین بعد از اومدن SM4 همه کسایی که بتمن بتشون بود(بازم میگم منظور من شخص خاصی نیست)Carnage باز میشن!یا بعد IM 2 همه Nick Fury باز میشن!بازم میگم اگر از آریا هم سوال کنین مطمئنِ مطمئن باشین که جوابش فرق زیادی هم با حرف من نمیکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or