Screenshot Center

• Thread starter Thread starter R.P.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

R.P.G

کاربر سایت
سلام
این تاپیک مخصوص قرار دادن Screenshot از هر بازی و از هر جایی که فکرش میکنید هستش . واسه گذاشتن Screenshot تو این تاپیک هیچ محدودیتی ندارید فقط چند تا قانون ساده زیر رو رعایت کنید

1.اسکرین شات ها حتما حتما یا به صورت بند انگشتی یا داخل اسپویلر گذاشته بشن.

2.در صورتی که اسکرین از خود شما نبود حتما حتما لینک پستی که مالک Screenshot تو فضای مجازی گذاشته رو برا دادن Credit بهش اینجا قرار بدید.
با تشکر

Last edited by a moderator:
تاپیک کلا خوابید!
لااقل کسایی که GTAV (که پتانسیل فوق العاده ای واسه گرفتن اسکرین شات هنری داره) بازی میکنن اینجا اسکرین شات هاشون رو شیر بکنن.

تعداد عکس های این سری یه خورده زیاد شده؛ با سایز کوچکتر میزارم.

عکس های سیاه و سفید هم با ENB انجام شده.

تاپیک کلا خوابید!
لااقل کسایی که GTAV (که پتانسیل فوق العاده ای واسه گرفتن اسکرین شات هنری داره) بازی میکنن اینجا اسکرین شات هاشون رو شیر بکنن.
معمولا بچه ها عکس میگیرن توی تاپیک خودش میزارن منم اونجا میگذاشتم ولی خوب اینجا هم میزارم از این به بعد :دی:
---
چند تا عکس زیبا از GTA V:
w5rj7wyh2caq7zzbzid.jpg

--
به جاهای قشنگ تر برسم عکس میگیرم میزارم! معمولا عکسای معمولی وسط شهر و از در و دیوار و اینا نمیزارم حتما باید خشگل باشه مثل این بالاییا :دی
فقط هنوز هیچ ماد گرافیکی درست و حسابیی برا بازی نیومده وقتی بیاد تازه طوفانی میشه :x

هر چی از این بازی بگم کم گفتم. درود بر مرد پر آوازه ژاپن غرور سامورایش رو تو این بازی من حس کردم.دی:d

اتمسفر،ترس،نا امیدی،گرسنگی،بدبختی، از در و دیوارش میباره.......#:-s

آخرین ویرایش:
سلام تاپیک خیلی خوبیه ولی خب اکثرا عکس هاشونو تو تاپیک خود بازی میزارن ولی من معتقدم اصلا وجود یه تاپیک جدا برای عکس لازمه به هر حال من که موافقم برای شروع هم یه تعدادی عکس از AC UNITY میذارم : ( این دکمه های کنسول برای اینه که من دسته XBOX ONE به کامپیوتر وصل کردم چون معتقدم با دسته خیلی راحت تر از موس و کیبورده )

بازی گرافیکش خیلی بالاست و سیستم خیلی قوی لازم داره البته من روی لپ تاپ HP با کارت گرافیک AMD RADEON HD 8750 M راحت اجرا میکنم البته بازم یه خورده بازی فریمش پایینه ولی در کل راضی کنندست .

گرافیک و کیفیت تکستچر ها عالیه ولی متاسفانه باگ زیاد داره بزرگترین ایرادش هم اینه که بازی اصلا تنظیمات گرافیکی خوبی نداره

واقا طراحی بناها و ساختمون ها در بازی عالین خیلی وسواس برای طراحی به خرج دادن

افکتی که برای خون در بازی استفاده کردن هم خیلی متفات شده

DRAW TO DISTANCE بازی خیلی عالیه

گرافیک بازی و طراحی تو محیط های بسته عالیه رنگ پردازی فوق العادست طراحی چهره ها خیلی متفاوت از گذشته شده

مپ بازی از قبل خیلی بزرگ تر شده و این قابلیت 3 بعدی شدنش باعث شده از اون شکل بدی که در گذشته داشته فاصله بگیره و بهتر بشه

چند تا عکس از مولتی بتل باگ. دی
جالبه بدونید خارجی هم از لگ می نالیدند.
اسلحه مورد علاقه بنده

تجربه شلیک با تانک خیلی حال داره.

طراحی وسایل نقلیه عالیه.

خب بالاخره با سری دوم عکس ها اومدم
یه نکته ای که امروز به فکرش افتادم اینه که خوبی این تاپیک اینه که ادم لازم نیست وقتی میخواد چند تا عکس از یه بازی بزاره بره یه تاپیک زیر خاکی رو بیرون بکشه دوستان یه کم بیشتر فعالیت کنن تو این تاپیک خیلی بهتر میشه چون نمونه همین تاپیک توی بخش xbox , ps کلی هر روز اپدیت میشه توی pc که به مراتب ساده تره عکس گرفتن ...
امروز هم چند ساعتی بازی dying light رو بازی کردم که واقا خیلی ادم ادرنالینش میره بالا وقتی بازی میکنه گرافیکش برای همچین بازی واقا عالی و راضی کنندست

ولی شبا واقا ادم سکته میزنه من همش یه نگاهم به مپه یه نگاهم به جلو رومه چراغم که بندازی نورش تابلو میکنه همه میان اونوری البته من هنوز زامبی مود بازی رو بازی نکردم ایشالا در سری های بعدی اونا رو هم میزارم

ولی توی روز گرافیک بازی واقا عالیه خیلی مناظرش دیدنیه

فقط این تنوع سلاح ها کمه البته مشکل اصلی اینه که پول درنمیاد ادم بتونه یه اسلحه یا یه شمشیری چوبی چیزی بگیره همش باید لگد بندازیم زیادم از لوله و چوب استفاده کنیم دیگه کاراییشو از دست میده فقط یه زامبی معمولی رو باید 20 بار بزنی تا بمیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or