شایعه Scalebound به صورت انحصاری برای سویچ در حال ساخت است

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
DzthvlDWsAIB93y.jpg

به گفته یک منبع نزدیک به سایت Nintendo Insider بازی Scalebound که پیش از این توسط ماکروسافت به صورت انحصاری برای برند XBOX در حال ساخت شدن بوده و پس از مدتی کنسل شد حالا برای سویچ انحصارا در حال ساخت شدن هستش ! با این حال هنوز معلوم نیست پروژه ادامه پروژه قبلی خواهد بود یا به کلی ریبوت و از نو در حال ساخته شدن هستش

https://www.nintendo-insider.com/report-scalebound-resurrected-as-a-nintendo-switch-exclusive/

آخرین ویرایش:
نکنه سوپر ماریو قراره بیاد اینوری؟=))
اقا تا april fool داریم هنوزا:D=))
گفته میشه ک پلی فونی داره با ترن تین همکاری میکنه=))
البته اسپنسر پارسال گفته بود دلتون میخواد ماریو رو xbox ببینید=))فکر کنم هنو منتظره تا نینتندو بهش ماریو بده بالایی های xbox چی میزنن واقعا:))

البته اسپنسر پارسال گفته بود دلتون میخواد ماریو رو xbox ببینید=))فکر کنم هنو منتظره تا نینتندو بهش ماریو بده بالایی های xbox چی میزنن واقعا:))
از این دست حرکات یادمه رده بالاهای سونی هم زده بودن ک ای کای لینک و زلدا رو ی روز رو کنسولمون ببینیم
کلا این مدل ابراز علاقه ها بنفع نینتندو و یجورایی تبلغ بازی و برندشون میشه
یادمه پیتر مور هم ی سال همین صحبتارو کرد
البته بهشون حق میدم ( چن سال پیش ی کنسول wii ارزون گیرم اومد و فقط خواستم ماریو گلکسی رو تجربه کنم اما انقدر غرق ماریو گلکسی 1 و 2 و ماریو پارتی و متروید و اویل و زنوبلید ونو مور هروس 1 و 2 و رد استیل دو و .....و... شدم ک بعد یک سال ک حالم فقط از گرافیک ضعیفش بهم میخورد وگرنه تجربه خاص عالی و فوق العاده ای داشتم باهاش ک هیچ وقت ن با کنسول ماکروسافت نه با کنسول سونی نداشتم

از این دست حرکات یادمه رده بالاهای سونی هم زده بودن ک ای کای لینک و زلدا رو ی روز رو کنسولمون ببینیم
کلا این مدل ابراز علاقه ها بنفع نینتندو و یجورایی تبلغ بازی و برندشون میشه
یادمه پیتر مور هم ی سال همین صحبتارو کرد
البته بهشون حق میدم ( چن سال پیش ی کنسول wii ارزون گیرم اومد و فقط خواستم ماریو گلکسی رو تجربه کنم اما انقدر غرق ماریو گلکسی 1 و 2 و ماریو پارتی و متروید و اویل و زنوبلید ونو مور هروس 1 و 2 و رد استیل دو و .....و... شدم ک بعد یک سال ک حالم فقط از گرافیک ضعیفش بهم میخورد وگرنه تجربه خاص عالی و فوق العاده ای داشتم باهاش ک هیچ وقت ن با کنسول ماکروسافت نه با کنسول سونی نداشتم
مطمئنی؟تا حالا ندیدم پیتر مور یا مدیرای سونی همچین چیزی بگن!:-?عجیبه:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or