save های شما از infamous به infamous2

Mehrdad

کاربر سایت
picture.php

به گفته سایت معتبر IGN از sucker punch اطلاعات ذخیره شده شما از inFamous در inFamous2 به شما جایزه هایی میده که با اجرا کردن infamous2 از شما می خواد اطلاعات تروفی های شما رو به صورت آنلاین بخونه که با انجام دادن این کار اگر شما بازی رو plat کرده باشید هدایایی از قبیله:
با تروفی خوب بودن یا بد بودن در inFamous به شما 1لول کاراما خوب یا بد می ده با انتخاب شما در شروع بازی.
با تروفی برنزه جمع کردن 25 تا از blast shards به شما یه هسته انرژی می ده(یاد آوری نقطه های سمت چپ بالا در inFamous).
با تروفی برنزه جمع کردن 50 تا از blast shards به شما دو هسته انرژی می ده.
با تمام کردن infamous با هر نوع karama به شما 1000xp در infamous2 می ده.
با انتخاب های شما در ماموریت های خاص inFamous باعث تاثیر در ماموریت فرعی و همچنین dead drops و دیالوگ های معمولی می شه
منبع: IGN

آخرین ویرایش:
:دی ! یعنی چون فنم نباید پایرت خوری کنم ؟:-/:دی
برای پلات کردنش من دو سال پیش 3 دور بازی رو تموم کردم ، الآن بنظرت وقت دارم ؟:دی
این همه بازی نکرده(!) دارم ، برای آرشیو هم حتما یدونه نگه خواهم داشت بعدا :دی واسه از کف در اومدن باس سریع یدور بزنیم به بدن با پایرت خوریش ! :دی(با توجه به انصاف فروشنده های ایرانی:| )

نه که چون فنی نباید پایرت خوری کنی
چون فنی یه CE باید داشته باشی :دی
منم وقت ندارم! :دی ولی چون infamous یه چیز دیگه اس la .noire رو گذاشتم کنار اینو بازی میکنم:دی
انصاف رو بیخیال CE واقعا ارزش داره

خارجکی هایی که نسخه دو رو میخوان بازی کنن احتمالآ همشون سراغ نسخه یک هم میرن ! :دی اونایی که قبلآ بازی کردن که هیچی , اونایی هم که بازی نکردن به صورت مجانی از PSN میگیرن ! فقط حجمش یه خورده زیاده که برای اونا مهم نیست.

آخرین ویرایش:
آقا فقط به تروفی بستگی داره یا سیو هم مهمه ؟! چون من تروفی های خوب رو همش رو گرفتم بعد شخصیت بد رو شروع کردم حواسم نبود سیو قسمت بد روی سیو خوب رفت و خلاصه سیو خوب پرید :d تکلیف چیست ؟ :d یعنی چون سیو خوبم پرید جایزه ی اون رو بهم نمیده ؟
-------------
من دقیقا داشتم همین اشتباه رو میکردم که متوجه شدم و دو save ش کردم یکی برای بد بد یکی برای خوب خوب .:d
منم دو سیوه کرده بودم ولی از بد روزگار حواسم نبود و دوباره روی اون خوبه سیو کردم ! :(

آخرین ویرایش:
خوبه پس پلاتش ارزش زحمات رو داشت.لامصب یکی از این رعدا جا مونده بود یک هفته داشتم دنبالش میگشتم!سه تا شهر رو 20 بار زیر و رو کردم.

چون من تروفی های خوب رو همش رو گرفتم بعد شخصیت بد رو شروع کردم حواسم نبود سیو قسمت بد روی سیو خوب رفت و خلاصه سیو خوب پرید :d

من دقیقا داشتم همین اشتباه رو میکردم که متوجه شدم و دو save ش کردم یکی برای بد بد یکی برای خوب خوب .:d

بازي پلات هست ولي سيو هام خيلي وقت پيش پاك شدن از روي اشتباه راهي نداره ؟:(:-/

تنها راه این هستش که یک بار دیگه بازی رو تمام کنی و تا آخرین درجه آدم خوبی باشی بعدش که بازی تمام شد شروع کنی به ادم بدی شدن و یک سیو از شخصیت بد به وجود بیاری و زمین و زمان رو به ..... بدی .:d در کنار سیو خوبت داشته باشی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or