ps.3 کاربر سایت Jan 29, 2013 #32 سلام دوستان کسی سیو the adventure of tintin رو داره ؟ آخرین ویرایش: Feb 21, 2013
powerfull325 کاربر سایت Feb 8, 2014 #34 سلام مگه کسی تونسته بازی Dark Souls رو صد در صد بره من چند صد ساعت بازی کردم چند بارهم تمومش کردم فقط چند درصدی شد
سلام مگه کسی تونسته بازی Dark Souls رو صد در صد بره من چند صد ساعت بازی کردم چند بارهم تمومش کردم فقط چند درصدی شد
W !warning کاربر سایت Feb 22, 2014 #35 نوشته شده توسط powerfull325: سلام مگه کسی تونسته بازی Dark Souls رو صد در صد بره من چند صد ساعت بازی کردم چند بارهم تمومش کردم فقط چند درصدی شد بیشتر... خیلی سخته باید زحمت بکشی
نوشته شده توسط powerfull325: سلام مگه کسی تونسته بازی Dark Souls رو صد در صد بره من چند صد ساعت بازی کردم چند بارهم تمومش کردم فقط چند درصدی شد بیشتر... خیلی سخته باید زحمت بکشی
SUB.ZERO1997 کاربر سایت Apr 3, 2014 #37 دوستان من سیوBatman Arkham Orgins BlackGate بازی پاک شده لطفا اگه کسی بازی تقریبا ۳۲% رفت سیو هاشو یجا آپلود کنه لینکش بزاره.
دوستان من سیوBatman Arkham Orgins BlackGate بازی پاک شده لطفا اگه کسی بازی تقریبا ۳۲% رفت سیو هاشو یجا آپلود کنه لینکش بزاره.
Saint475 کاربر سایت Apr 3, 2014 #38 نوشته شده توسط Barcelona FC: سیو بازی باید با دستگاه شما حتما ریساین شده باشه . بعضی وقتا نمیشه از همه سیو ها استفاده کرد بیشتر... سیو این بازی رو میشه استفاده کرد، اول سیو رو طبق روش صحیح ریساین کنید بعد از اون از منوی اصلی سیو بازی رو پاک کنید ، یک بار وارد بازی بشید بعد از اینکه بازی سیو شد از بازی خارج بشید و از طریق مولتی من سیو رو Overwrite کنید روی سیو قبلی حالا وارد بازی بشید و لذت ببرید.
نوشته شده توسط Barcelona FC: سیو بازی باید با دستگاه شما حتما ریساین شده باشه . بعضی وقتا نمیشه از همه سیو ها استفاده کرد بیشتر... سیو این بازی رو میشه استفاده کرد، اول سیو رو طبق روش صحیح ریساین کنید بعد از اون از منوی اصلی سیو بازی رو پاک کنید ، یک بار وارد بازی بشید بعد از اینکه بازی سیو شد از بازی خارج بشید و از طریق مولتی من سیو رو Overwrite کنید روی سیو قبلی حالا وارد بازی بشید و لذت ببرید.
ADELANTEAMIR کاربر سایت Oct 7, 2014 #40 دوستان کسی سیو blood ston 007 رو داره؟؟ آخرین ویرایش: Oct 7, 2014