Satya Nadella به عنوان مدیر عامل جدید مایکروسافت برگزیده شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
0130-satya-nadella-630x420.jpg

آقای Satya Nadella به عنوان مدیر عامل جدید شرکت مایکروسافت برگزیده شدند و نقش آقای Steve Ballmer که کناره گیری کرده اند را ایفا خواهند کرد.
پروفایل جدید آقای Nadella بیانگر این موضوع است و در بیانیه ای از مایکروسافت آمده:
با انتخاب آقای Satya Nadella به عنوان سومین مدیر عامل مایکروسافت، ایشان همکاری و نوآری های بسیار را به ارمغان می آورند. او 22 سال پیش به مایکروسافت ملحق شد زیرا می دانست که این شرکت چطور مردم را با موارد جادویی مختلف هیجان زده و دنیا را به مکانی بهتر تبدیل میکند. او میگوید شرکت های زیادی هستند که دوست دارند دنیا را تغییر دهند اما عده معدودی تمامی عناصر را دارند: استعداد، منابع، استقامت. مایکروسافت ثابت کرده است که هر 3 اینها را دارد.
لازم به ذکر است آقای Bill Gates از سمت خود کنار خواهند رفت و به آقای Satya Nadella مشاوره می دهند.
VG247

مراسم معارفش

یعنی خوشم اومد که بالمر از روزی که اومد با همین پیرن بود الآن هم که داره میره همین تنش :crying1: فقط 2-3 دفعه هوا سرد بود اون پولیور قرمزش رو روش پوشید ، همین :دی
درکل ایشون مدرک مهندسی الکترونیک و مهندسی کامپیوتر دارن و همچنین در رشته ی اقتصاد تحصیل کرده اند. چیزی که ساتیا رو از بالمر جدا میکنه همین داشتن سابقه ی تحصیلی تو زمینه ی کامپیوتر ـه که میتونه درک بیشتری نسبت به بالمر که یه اقتصاددان بود به مسائل کمپانی داشته باشه و انتظار دارم چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری که خودش تسلط داره روش مایکروسافت رو به جلو هل بده.
خیلی هم لازم نیست که خودِ CEO حتماً دستی بر آتش نرم افزار و کامپیوتر داشته باشه که :-/ :دی
فکر کنم اینو مورینو گفته که: برای اینکه اسب سوار خوبی باشی حتماً نباید قبلش اسب خوبی بوده باشی
biggrin1.gif
اصالتاً آریگو ساکی گفته ، مورینیو تکرار نموده :دی

آخرین ویرایش:
خیلی هم لازم نیست که خودِ CEO حتماً دستی بر آتش نرم افزار و کامپیوتر داشته باشه که :-/ :دی
فکر کنم اینو مورینو گفته که: برای اینکه اسب سوار خوبی باشی حتماً نباید قبلش اسب خوبی بوده باشی :دی
تا یه حدی قبول دارم ولی به نظرم وجود همچین فردی که به اینجور مسائل آشنا باشه میتونه بهتر باشه. بهرحال این نظر منه که دوست دارم واسه هر زمینه مدیری انتخاب بشه از جنس خودش.

ایشون سابقش خیلی درخشان هست مخصوصا تو بحث آفیس 365 و همچنین سرویس Xbox Live و کلا سیستم های ابری

وقتی خود بالمر میاد خودشو ناتوان برای پیشبرد اهداف کمپانی معرفی میکنه شما از روی چه حسابی میای میگی موفق بوده؟حتماً نباید که تو هر زمینه ای نظر داد :| مایکروسافت که تو Xbox و 4 تا گیم شما خلاصه نمیشه!!

الان ماکرو روی دنده پیشرفت هست و دیگه از اون شرکتی که فقط نرم افزار می ساخت خارج شده
تو بحث کنسولها که خیلی سریع دوش به دوش سونی و نیسنتیدو داره حرکت میکنه
تو قسمت سیستم های ابری و همچنین ارتباط اینترنتی بسیار پیشرفت کرده با خرید اسکایپ
ویندوز فون امسال رشد 104 درصدی داشت و داره پله های طرقی رو می پیمایه

میگم حس حمایت از محصولات خودشون حرف نداره !
همه ـشون گوشی Lumia دارن !:d

بیل گیتس بچه هاش رو نمیذاشت آیپاد بگیرن بعد میخوای کارمنداشون به دلخواه گوشیشونو انتخاب کنن ;;):d

ویندوز فون امسال رشد 104 درصدی داشت و داره پله های طرقی رو می پیمایه

باز اومدی با آمار نقطه به نقطه و درصد بالا خودت و بقیه رو گول بزنی ؟!

این آمار سال 2013 در مقایسه با 2012

تو این نمودار مشخص شده که نسبت به سال 2012 وینفون 0.9% رشد داشته، یعنی از کاهش سهم 11%ـیه iOS و بقیه سیستم عامل ها فقط 0.9 به سمت وینفون رفتن و بقیه 10.1 درصد به سمت اندروید رفتن

اینم مربوط میشه به چند وقت پیش که گفتم سهم عمده وینفون مربوط میشه به Lumia 520

همونطور که معلومه فروش 520 "+ 521 که همون 520 با امکانات کمتره" تقریبا نصف بازار وینفون رو تشکیل داده ...

Math ؟
2013 35.7m
up from
18.8m in 2012
~90% year over the year growth

یعنی فروشش دوبرابر شده طی یکسال
همونطور که معلومه فروش 520 "+ 521 که همون 520 با امکانات کمتره" تقریبا نصف بازار وینفون رو تشکیل داده ...​

هنوز بهتره آندرویده::d
Smartphone-Average-Selling-Price-by-OS.png

Eury@

خب اون میشه آمار مقایسه فروش امسال مایکرو نسبت به پارسال ! تو بازار جهانی میزان رشد خودش نسبت به سال قبلش که اهمیت نداره، مهم اینه که در کل تونسته 0.9% رشد کنه و نتونسته تعداد بیشتری رو نسبت به گوگل از کسایی که از پلتفورم قبلشون جدا شدن رو سمت خودش بکشونه

من هم نگفتم مثلا اندروید فقط پرچمدارها میفروشن اما مقایسه این دو بازار خنده داره، فقط فروش گوشیی مثل اس 4 از کل وینفون ها بیشتره، مسلما درصد بالایی از اون 781 میلیون اندرویدی گوشی های ارزون رو شامل میشه اما همون درصد پایین پرچمدارها و قدرتمند ها هم تعداد زیادی میشه، نه مثل وینفون "که یه جورایی باید گفت نوکیا" تو این مقدار کم تقریبا 70% فروشش مربوط به گوشیای میانرده و ارزون میشه ...

@veryhigh
الان اپل+سهامداراش از فروشش راضین با اینکه سهمش از بازار کم شده, چرا ؟ چون بیشتر از پارسال فروخته
در ضمن همین وینفون سهمش توی اروپا از 10% زده بالا و توی آمریکای جنوبی,هند, روسیه و.... #2 ـه, فروش کمش توی بازار آمریکا و چین باعث شده سهمش تو بازار جهانی کم بشه

از افزایش فروش راضی هستن اما مطمئن باش نگاه به اون کاهش درصد هم دارن، وگرنه هیچ وقت تبلت با سایز کوچیکتر و گوشی با سایز بزرگتر نمیزد "الان هم که شایعات از سایز های بزرگتر میگن" برای در بر گرفتن طیف بیشتر مصرف کنندگان و فروش بیشتر

برام عجیبه ملاک مقایسه ی ویندوزفون و اندروید چیه! یعنی یه سیستم عملی که جای پاش توی بازار محکمه و ۹۹ درصدش الهام گیری از سیستم عاملای قبلیه با یه سیستم عاملی که تازه داره رشد میکنه و یه چیز کاملا جدیده! کسی شک نداره اندروید سیستم کاملتریه ولی برای اکثر کاربرا از جمله خودم یه ویندوزفون میتونه تمام کاراشونو بکنه! الان اکثر برنامه های جدید داره برای ویندوزفون همزمان با بقیه یا یکم تاخیر میاد. ویندوزفون تازه اول راهه, تازه نوکیا اومده زیرنظر مایکروسافت بخش موبایلش و این یعنی سخت افزار و نرم افزار کاملا هماهنگ. رشد ویندوزفون به اندازه ی اندروید نبوده ولی در حد خودش قابل قبوله. برای اولین بار توی یه ۳ماهه نزدیک به ۱۰میلیون لومیا فروش رفته و اینا همش نشونه های خوبیه. ضمن اینکه الان خیلی از مردم دارن ترغیب میشن که گوشی بعدیشون ویندوزفون باشه چون حداقل از ۳۶ ماه ساپورت واقعی مطمئنن به خاطر قولی که مایکروسافت داده. مسلما اگه Lumia 520 با این سخت افزار یه گوشی اندرویدی بود بعد ۶ماه ساپورتش قطع میشد کلا!
اینم ۲ تا عکس که نشون میده ویندوزفون داره کم کم محبوب میشه و شاید توی ۲-۳ سال آینده بتونه جای IOS رو توی رده ی دوم بگیره...
76843068794537840650.jpg
83760614884736408244.png

تو این نمودار مشخص شده که نسبت به سال 2012 وینفون 0.9% رشد داشته، یعنی از کاهش سهم 11%ـیه iOS و بقیه سیستم عامل ها فقط 0.9 به سمت وینفون رفتن و بقیه 10.1 درصد به سمت اندروید رفتن

اینم مربوط میشه به چند وقت پیش که گفتم سهم عمده وینفون مربوط میشه به Lumia 520

همونطور که معلومه فروش 520 "+ 521 که همون 520 با امکانات کمتره" تقریبا نصف بازار وینفون رو تشکیل داده ...

استاد شما اطلاعاتت یخ زده ویندوز فون نسبت به سال قبلش 104 درصد رشد داشته من دارم رشد ویندوز فون رو میگم نه سهمش در بازار جهانی چون اصلا قابل مقایسه نیست الان از حداقل 200 شرکت چینی گوشی اندرویدی می زنن + تمامی شرکتهای معروف ولی ویندوز فون اصالت داره و فقط نوکیا و HTC می زن و معلومه فروش چه جوری هست..

الان ویندوز فون و نوکیا به شدت در حال رشد هست و نوکیا بعد از رفتن به سمت ویندوزفون از یک ورشکستگی کامل خارج شد و داره به سود دهی می رسه

اونجا ایران نیست که یه نفر رو بیارن رو کار بعد یه نفر دیگه بهش خط بده چیکار کنه و چیکار نکنه!! استقلال کاری دارن.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ساتیا نادلا مدیر بخش سرویس های ابری مایکروسافت بوده.
کارنامه ی ساتیا رو داشتم نگاه میکردم ، فرد موفقی بوده تو هر زمینه ی کاری ای که داشته.از همه مهمتر برای خود کمپانی مایکروسافت اینه که ایشون از داخل کمپانی هست و به ساختار کمپانی آشنا!
اونطور که من خوندم انگار هدایت و راه اندازی Xbox Live رو هم برعهده داشته که خوب این برای گیمرا مهمه که چنین فردی شده CEO ـه مایکرو!
درکل ایشون مدرک مهندسی الکترونیک و مهندسی کامپیوتر دارن و همچنین در رشته ی اقتصاد تحصیل کرده اند. چیزی که ساتیا رو از بالمر جدا میکنه همین داشتن سابقه ی تحصیلی تو زمینه ی کامپیوتر ـه که میتونه درک بیشتری نسبت به بالمر که یه اقتصاددان بود به مسائل کمپانی داشته باشه و انتظار دارم چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری که خودش تسلط داره روش مایکروسافت رو به جلو هل بده.

خب دوست من چرا بیل گیتس از پست قبلیش صرف نظر کرده و مشاوره مدیر جدید ماکروسافت شده؟؟؟؟؟برای دلخوشی بوده؟ .شغل قبلیش هم که کم اهمیت نبوده..شاید هوس کرده تغییر شغل بده و از کار قبلیش خسته شده....

دعوت می کنم این مقاله رو هم بخونید.
World's most profitable Android company? Microsoft!? | ZDNet

اندریویدم گوشی می فروشه سودش میره تو جیب مایکرو بدون یه ذره زحمت. مایکرو کارشو می کنه. مطمئن باشید با ایده های تازه مدیرعامل جدید خیلی چیزا عوض می شه.

خب این چه ربطی داشت این وسط ؟!

استاد شما اطلاعاتت یخ زده ویندوز فون نسبت به سال قبلش 104 درصد رشد داشته من دارم رشد ویندوز فون رو میگم نه سهمش در بازار جهانی چون اصلا قابل مقایسه نیست الان از حداقل 200 شرکت چینی گوشی اندرویدی می زنن + تمامی شرکتهای معروف ولی ویندوز فون اصالت داره و فقط نوکیا و HTC می زن و معلومه فروش چه جوری هست..

الان ویندوز فون و نوکیا به شدت در حال رشد هست و نوکیا بعد از رفتن به سمت ویندوزفون از یک ورشکستگی کامل خارج شد و داره به سود دهی می رسه

نه بابا ! یعنی فقط نوکیا و اچ تی سی میزنن واسه همین کلاس داره ؟! اصلا هم هیچ شرکت چینی وینفون نمیزنه ؟!
رشدی که تاثیرش تو بازار جهانی کم باشه به درد عمه ـش میخوره
نوکیا هم سمت اندروید میرفت وضعش از الان بهتر نبود مطمئن باش بدتر هم نبود ، در واقع این مایکروسافت بود که شانس اورد نوکیا رو بدست اورد که از اون فلاکت خارج بشه ...

خوبه طرز فکرش به بیلی( :d) شبیه و تازه بیلی مشاور خصوصیش هم هست.کلا‌از اون بالمر خوشم نمیومد .
فقط کاکشکی یه کاری نکنه بگیم خدا پدر و مادر بالمرو بیامرزه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or