PlayStation Saros

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
1739433923345.png
Saros” بازی بعدی اکشن تک‌نفره از استودیوی هاوسمارک است. و این عنوان به نوعی یک دنباله معنوی برای ریترنال به شمار می‌رود.

ساروس یک بازی اکشن با داستانی ترسناک درباره یک مستعمره گمشده در دنیای خارج از زمین به نام کارکوزا است که زیر یک کسوف شوم قرار دارد. شما به عنوان “آرجون دوراج”، یک نیروی قدرتمند Soltari، بازی می‌کنید که برای پیدا کردن چیزی که دنبالش است، به هیچ قیمتی تسلیم نمی‌شود.

«راهل کهولی» (از سریال‌های “Midnight Mass” و “The Fall of the House of Usher”) در کالبد نقش اصلی بازی یعنی آرجون دوراج ایفای نقش می‌کند. او همچنین در سیاره کارکوزا تنها نیست و استودیو در آینده اطلاعات بیشتری درباره شخصیت‌های غیرقابل بازی و داستان شگفت‌انگیز خود منتشر می‌کند.

یک تفاوت کلیدی در گیم‌پلی بین ساروس و ریترنال وجود دارد که منابع و پیشرفت‌های دائمی را شامل می‌شود و این باعث می‌شود هر مرگ ارزشمند باشد. پس از هر مرگ، شما با دنیایی تغییر یافته روبه‌رو خواهید شد، اما در ساروس می‌توانید از یک مجموعه در حال تحول از سلاح‌ها و ارتقاء‌های لباس خود انتخاب کرده و به‌طور دائمی بهبود پیدا کنید تا «قوی‌تر برگردید» و بر چالش‌هایی که در کارکوزا با آن‌ها روبرو هستید، غلبه کنید.

گیم‌پلی بازی سال جاری نمایش داده خواهد شد.

سارون در سال 2026 برای کنسولی PlayStation 5 منتشر می‌شود و گیمرها می‌توانند انتظار یک نسخه بهبود یافته برای کنسول PlayStation 5 Pro را نیز داشته باشند.​

بلخره قسمت شد من هم دو ساعتی بازی کردمش از ریترنال راحتتره و طبیعتا جذابتر ولی درجه سختی پیدا نکردم کم و زیاد بکنم.
انتخاب دیفیکالتی نداره! جلوتر همون رباته یه قابلیت جدید انلاک میشه که یسری ویژگی ها رو میتونی لاک یا انلاک کنی که ممکنه سختی بازی نسبت به انتخاب اونها برات متغیر بشه. که همونم بازی رو راحت نمیکنه.

دوستان من از ریترنال خوشم نیومد علتشم سختی زیادش بود به نظرتون میتونم به Saros فرصتی بدم ؟

آره یه سری مادیفایر داخل بازی هست که میتونی بازی رو آسون‌تر کنی و لذتشو ببری. با آپدیت اخیر باز شدن این مادهارو سریعترم کردن.

این گیم چجوریه قضیه اش که حتی سونی فنها هم چیزی ازش اینجا نمی نویسن و از عرضه تا حالا 2-3 نفر فقط نظرشون رو گفتن؟

بیخود نیست که گفته می شه فروش بازی کمه، از ریترنال هم یعنی کمتر تحویل گرفته شده؟

ریمیک AC بیشتر ازش گفتن تو تاپیکش:D

این گیم چجوریه قضیه اش که حتی سونی فنها هم چیزی ازش اینجا نمی نویسن و از عرضه تا حالا 2-3 نفر فقط نظرشون رو گفتن؟

بیخود نیست که گفته می شه فروش بازی کمه، از ریترنال هم یعنی کمتر تحویل گرفته شده؟

متاسفانه سلایق گیمرها سال به سال بدتر میشه :D

• Like
Reactions: Destro and jdepp

بازیهاشون خیلی خاصه و خب طرفدارهاشون هم کمتر.
ریترنال هم متاسفانه خیلی تحویل گرفته نشد.
این از اون سبکهاست که حتما باید مولتی پلتفرم منتشر بشه تا از پتانسیل همه طرفدارها تو پلتفرمهای مختلف استفاده بشه وگرنه نمیشه یه بازی با بودجه زیاد تو این سبک ساخت و انتظار فروش حتی متوسط رو به خوبی رو داشت.

من هنوز بازی نکردم و حتما دوستانی که تجربه کردن نظر درست تری میتونن بدن ولی از روی نمایشهایی که دیدم و کمیونیتی بازی رو که به خاطر ریترنال دنبال میکنم بیشتر این رو متوجه شدم که شاید دلیل کمتر دیده شدنش نسبت به ریترنال این باشه که استودیو سعی کرده که بازی کمی آسونتر و در دسترس‌تر بشهو
روی این حساب یکسری QOL براش آوردن که خب انگاری این مورد پلیرها رو کمی گیج کرده.
در آخر نه تونستن اون بخشی که از این سبک درجه سختی مناسب و هاردکورتری میخواد رو تونستن راضی کنن و نه گیمرهای کژوال‌تر که نیازه که بازی خیلی براش در دسترس تر باشه که رغبت کنه بیاد سمت بازی.

خلاصه مثل اینکه این حرکتشون جواب نداده و حتی همه اون طرفدارهای ریترنال رو هم حتی نتونستن دوباره جذب کنن که اگه میکردن بازی الان شرایط کاملا متفاوتی رو میداشت.
حیفه واقعا ، این بازی لااقل میتونست با انتشار روی PC شاید حداقل 600-500هزارتا بفروشه و تو کمترین حالت ضررده نباشه که استودیو تو شرایط پرریسک الان نباشه.

من تو ردیت و جاهای دیگه خیلی این رو میبینم که طرف میگه Saros خیلی خوبه ولی انصافا ریترنال یه چی بود.

• Like
Reactions: Destro and jdepp

بازی کوتاهه. تکرارپذیری کمی داره. قیمت ۷۰ دلاری خورده. راحتیش زیادیه دیگه یجاهایی. اینا باعث شده علی رغم بازی جذابی که هست اما کمتر دیده بشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jdepp
کاش واسه پی‌سی هم میومد. حیف. به نظر منم سر و صداش خیلی کمتر از ریترنال بود.

پایه و اساس کار رو همونه خب. یعنی واقعا چیزی شبیه به این گیم‌پلی نداریم اما ریترنال تازگی داشت. ساروس رو فقط عاشقان ریترنال پیگیرش بودن. این وسط یه سری پلیر جدیدم پیدا کرد به لطف مادیفایرها که میشه بازی رو آسون‌تر کرد ولی خب بازم نمیشد انتظار فروش عجیب غریب داشت. به نظرم همین بیش از نیم میلیونی هم که فروخته خوبه واسش. به مرور وقتی تخفیف بخوره بیشترم میشه. امیدوارم با آپدیت یه اندگیم خوبم به بازی اضافه کنن که ارزش تکرار رو حسابی ببره بالا. واقعا حیفه همچین گیم‌پلی خفنی ساختن ولی دلیل کافی به ملت ندادن که مدت زمانی خیلی زیادی پاش بذارن. من خودم ۵۰ساعتی توش چرخیدم و فعلا استراحت دادم بهش.

• Like
Reactions: jdepp

من به عنوان کسی که ریترنال رو سال پیش بازی کردم و دوسش داشتم، از Saros انتظار تغییرات بیشتری داشتم. این تغییرات به اندازه ای نبود که منو قانع کنه. من نمی‌خوام صرفا ریترنال بهتری بازی کنم. بین این همه بازی خوب و متفاوتی هم که هرماه میاد هفتاد یورو رو برای عنوان دیگه ای خرج کردم.

بنظرم به درستی دلایل تحویل نگرفتنش رو گفتید.
نصفش بخاطر سلیقه ی گیمراس نصف دیگش هم تصمیمات خود استودیو که یا باید همون ریترنال 2 می داد حداقل هاردکور گیمرا بترکوننش یا ارزش تکرار و قیمتش رو باهم متناسب می کرد که این موضوع مهمیه بنظرم و سرسری نباید ازش گذشت.
همینطور باز اگه سونی مولتی پلتفرمش می کرد شرایط براش بهتر می شد.
تو کشور ماهم که انتشارش خورد به جنگ و یحتمل این رو مخاطب این سمت اثر گذاشته.
من هنوز خودم نرفتم سراغش ولی ریترنال بخاطر اتمسفر و شوتینگ خفنش خیلی حال می داد اما هرچی اینجا رو نگاه می انداختم زیاد مثل ریترنال نیومدن ملت از تجربشون بگن بخاطر همین نسبت به saros داشتم دچار شک و تردید می شدم. :D چون مثلا تو سوشال مدیا که می چرخی یا همین فروم که هاردکور به حساب میاد دنبال می کنی شاید از 100 تا کانتنت یکیش در مورد ساروس باشه(داستانش رو دیدم ویدیو دادن:D) اصن نیستن ملت تو فازش.
حالا بالاخره که می ره آدم سراغش ولی گویا باید تخفیف دار باشه و سر فرصت.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arios 22

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or