18 دقیقه از گیمپلی اوایل بازی چند روز پیش اومد که IGN جون زحمتشو کشیده...
خودم هم تا همینجای ویدئو بازی کردم باید بگم توی این تجربه کوتاه ، بازی فراتر از انتظارات شخص خودم ظاهر شد ..
ظاهر امر اینه که بازی کارتونی هست و برای سنین پایین طراحی شده و از سادگی بیش از حد رنج می بره...اما اصلا اینطور نیست...!!
من هم با همین دیدگاه ابلهانه وارد بازی شدم همون اول گزینه انتخاب درجه سختی روبروم قرار گرفت من هم Master Samurai رو که میشه هارد انتخاب کردم که مثلا خیلی ساده نباشه ..رفتیم تو محیط بازی و 4 تا حشره رباتی اومدند گفت دکمه x رو بزن برا ضربه سبک،گفتم چشم و زدم..بعد گفت Y بزن برا سنگین، زدم و اون 4 تا رو کشتم...چند متر رفتم جلوتر و دوباره دشمن اومد...شاید باورتون نشه ولی توی اولین درگیری رسمی یک بازی کارتونی کشته شدم!
تو صفحه گیم اور بازی گفت می خوای درجه سختی رو برات بیارم پایین عمو جون!..با خودم گفتم نه بابا !من سکیرو بازم، حالا این دفعه از دستم در رفت ..دوباره رفتم تو و دوباره و دوباره..دقیقا 7 بار مردم و نتونستم اون جا رو رد کنم و با روسیاهی تموم درجه سختی رو آوردم پایین..همون لحظه یک صدای خنده تحقیرآمیز ریزی اومد ..فکر کنم AI بازی بود ناکس ! بعد دیدم در کمال ناباروری..!!.ناباوری، دشمن ها تغییر کردند و ربات های تیر انداز و پرنده حذف شدند...و اونجا بود که فریاد زدم درود بر شرفت Hiroaki Matsui که سخنانت را جز حق و حقیقت نیافتم...!!
روی درجه نرمال خب بازی آسون تر شد و هلث دشمن ها اومد پایین و یخورده به شما جاده خدا میدن تا غرورتون نشکنه...!
ولی هنوز تعداد دشمن ها خیلی زیاده , بعضی وقت ها میره تو فاز serious jack...
با کتک خوردن علاوه بر کم شدن مداوم سلامتی، لباس های بالاتنه جک پاره میشه...!! بیشتر ضربه بخوره موهاش باز میشه و اون لنگی که دور کمرش بسته شروع به ریش ریش شدن میکنه..!!
حالا با این تفاسیر رو درجه سختی Master of Masters که اول بازی قفله و به استناد صحبت های کارگردان من باب اضافه شدن دشمن های سرسخت تر و چیزهایی که خودم دیدم ، انتهای مبارزه جک باقی میمونه لخت و عور با یک شورت یقه هفت که پشتش هم به قاعده یک وجب سوراخه...
آخ ببخشید ! این قدر وِر زدم که یادم رفت ویدئو رو قرار بدم...
خب حالا یخورده در مورد سیستم مبارزات افاضات کنم : ?
دومین نکته ای که اثبات میکنه ادعاهای بنده رو در مورد با ارزش بودن بازی همین سیستم مبارزات هست ...در حالت طبیعی انتظار از سیستم ضربه زدن این نوع بازی ها یجور ضربه زدن سریع ،سطحی و پفکی هست ...چجوری بگم ..باور کنید توضیحش سخته ...مثل ..مثل آخه بازی تو سبکش نیست...آها چرا mini ninjas یا MEDIEVIL ... ضربه هاش رو ببینید..!! می خواستم بگم زلدا ولی دیدم یک نفر ناراحت میشه..! اما اینجا اصلا اینطور نیست!
همونطور که احتمالا تا حالا متوجه شدید جک یک سامورایی هست!! و ضربات سامورایی ها با شمشیر، سنگین و پر قدرت هست و کمبو ها زمان بندی دارند نمیشه مث دویل می کرای تق وتق ضربه زد...!!
نمیدونم چرا در نظرم حرکات جک با شمشیر, دش کردن بین دشمن ها و ضربه های کوتاه و لگد زدن خیلی شبیه ریو توی نینجا گایدن 2 اومد..حتی ضربه سبک بعد سنگین که طرف رو میبره توی هوا و ادامه روی هوا ،کپ حرکت معروف ریو بود...
اولین مرحله که شمشیر و مشت رو در اختیار دارید و توی دومین مرحله چوب بامبو میگیرید که رنج و سرعت بالایی داره ..این هم شبیه یکی دیگه از اسلحه های ریو هست ..پرتاب کردن شوریکن، نحوه و دوربین تیر وکمان بدست گرفتن رو چی میگید...خود ریو هست... به جان خودم...!!
اینم بگم سازنده ها نیم نگاهی به گادآو وار اسنشن هم داشتند و وسط مبارزه میشه سلاح دشمن رو به نفع خودمون مصادره کنیم...انیمیشن باز کردن صندوق ها هم ایضا و بعضی نماهای دوربین بویژه مسیر های باریک و طولانی هم از گاد وام گرفتند... یک آپگرید خریدنی تو دویل می کرای هست که دانته چند متر راه میره بعد خودش شروع میکنه به دویدن...این قابلیت روی جک همون اول بازی فابریک کارخونه سواره ...
اینم همینجا اضافه کنم بازی یک عالمه میانپرده از انیمیشن و همینطور از جنس خود موتور بازی پخش میکنه
همه اینها هم با بهترین صدا گذاری انجام شده .تازه اگه دقت کرده باشید جک صندل چوبی می پوشه بعد روی سطح سنگی راه میره تق تق صدا میده ...اینقدر باحاله...
استیج دوم طراحی پیچ پیچی داره با کلی پله مارپیچی ! قلعه در دل کوه با محیط های سردابی شکل و رنگ بندی گرم شیطانی شبیه یکی از محیط های دارک سایدرز 3 ،خیلی حال کردم , سازندگان راه فرعی و دوراهی و چلنج و کلی کالکتیبل و مخفیجات هم در طراحی مرحله در نظر گرفتند که باید خودمون با همین چشم های وامونده مون پیدا کنیم نه اینکه دنبال یه توله سگ ...!حالا روباه ..!! ..راه بیافتیم ..
اونجا رابرا دخترهای اسکاتسمن وایستادن و یچیزی به شما میدن.
راستی میدونستید Scotsman 28 تا دختر بزرگ و دم بخت داره ..اصلا کی وقت کرده! از چند سالگی شروع کرده ! اونوقت سالی چند تا !
da samurai هم نقش بقال بازی رو داره و کمی هم آهنگری بلته..ولی تو بساطش یچیزی دیدم گرخیدم..علاوه بر تیر برای کمان و شوریکن kaiken هم داشت...!! تعداد آیتم ها و واحد های پولی و روحی که جمع می کنیم هم خیلی زیاده. زیاد به ایناش دقت نکردم فقط هر چی رو زمین بود سریع برداشتم گذاشتم جیبم ..سر فرصت باید بشینم غنایم رو دسته بندی کنم
ولی فقط اینو میدونم آپگرید ها وخریدها به سادگی و با یک واحد انجام نمیشه و مثلا هم باید روح بدی هم پول بدی هم دو تا الماس بزاری روش.. این بخش رو زیاد دقت نکردم...
در کل من که تا اینجا خیلی با مبارزات و میان پرده ها و آرت استایل بازی حال کردم, بازی هم 60 فریم فیکسه ،فقط از دیوار بالا رفتن جک خیلی کند بود درست مثل اسپایرو جون داد تا بره بالا ...
معمولا اینطور بازی ها رو تو 6 ماه سر هم می کنند ولی پروسه ساخت این عنوان تقریبا نزدیک 2 سال بوده ، قبلا هم عرض کردم به نظر یخورده زیادی برای یک بازی کارتون بیس وقت و هزینه گذاشتند و تلاش کردند اون هم نه یک سازنده غربی درپیتی ، یک سازنده ژاپنی متعهد و با وجدان کاری بالا و ژاپنی ها هم نمی تونند کم مایه بگذارند...اینا رو گفتم که به این نتیجه برسم که با یک بازی با ارزش در سبک خودش طرف هستیم...
اینکه بازی برای بچه هاست و کارتونی واینا رو از سرتون بیرون کنید , فن های بازی الان بیشتر از 20 سال دارند به علاوه کلی ریش و پشم در بالا و پایین ! پس فکر نکنید بازی غیر از اونها کس دیگه ای رو هدف گرفته...
بنظرم کاملا طرفدارها رو راضی کنه . الان توی استیم با 170 نقد در حالت Very positive بسر میبره...شد 183 تا ...متای سوییچ هم یک نمره اومد بالا شد 62 و نمره 7 نینتندو لایف ثبت شد .
تا الان بالا ترین نمره ها متعلق به نسخه pc هست و پایین ترین به سوییچ اونم مشکل از سوییچه نه بازی..!! به نمره Destructoid هم توجه نکنید اونا هدفشون تخریبه سامورایی جکه نمی دونم تا حالا متوجه شباهت پالت رنگی لوگوی این سایت با آکو شدید یا نه؟