Samurai Jack: Battle Through Time | PC

vai_picture12-min.jpg

snt9_picture2-min.png

6.jpg 5.jpg 4.jpg 2.jpg
9.jpg 1.jpg 3.jpg 8.jpg
123.jpg 3214.jpg 345.jpg 3456.jpg

lm2m_picture1-min_(1).png

qehh_picture3-min.png

2yyr_picture13-min.png

آخرین ویرایش:
Pit این جا چیکار می کنه ؟؟ :)):))
و چرا دارن بهش میگن Kid Icarus؟؟!! =))=))=))=))=))

تقصیر من نیست, خواست و اراده خداست ..! ?

ولی فکر کنم چون اونم تو Angel Land هست و اونجا هم نون مفت به کسی نمیدن ...

دلت خوشه ها ...! اینجا کسی خود سامورایی جک رو هم نمی شناسه چه برسه به پیت ..?

...اونم وسط انجمن پی سی....
اولش می خواستم دارک پیت بذارم و کلی فحش و بد بیراه بچپونم تو دهنش ..! ولی متاسفانه تصاویر آتلیه ای مناسب پیدا نکردم...!

بعدشم اونجا دفتر کار هست و همه چیز رسمیت داره ، بخاطر همین با فامیلی صداش میکنند...!!!?

ولی چشم ، فقط بخاطر شما ? یدونه Pitto هم میزارم تنگش....

تقصیر من نیست, خواست و اراده خداست ..! ?

ولی فکر کنم چون اونم تو Angel Land هست و اونجا هم نون مفت به کسی نمیدن ...

دلت خوشه ها ...! اینجا کسی خود سامورایی جک رو هم نمی شناسه چه برسه به پیت ..?

...اونم وسط انجمن پی سی....
اولش می خواستم دارک پیت بذارم و کلی فحش و بد بیراه بچپونم تو دهنش ..! ولی متاسفانه تصاویر آتلیه ای مناسب پیدا نکردم...!

بعدشم اونجا دفتر کار هست و همه چیز رسمیت داره ، بخاطر همین با فامیلی صداش میکنند...!!!?

ولی چشم ، فقط بخاطر شما ? یدونه Pitto هم میزارم تنگش....

تازه من نمیخواستم بگم Pit کلا خوندن نوشتن بلد نیست و تو همون پنل دوم حضورش نابود میشه این شخصیت اقتباسی ات :>

خلاصه که بانو پالوتینا و کل مجمع المپوس رو از خودت ناامید کردی با این بلایی که سر پیت بدبخت آوردی :D

آخرین ویرایش:
ox5l_3-min.png

فقط 4 روز تا ریلیز بازی باقی مونده به همین مناسبت 4 تا ویدئو جدید اینجا قرار میدم...

گفتگو با Phil LaMarr صدا پیشه اصلی جک که تو بازی هم صدای جک به عهده خود شخص ایشون هست..
اونایی که نمی دونند ایشون کیه رجوع کنند به صدای کوتال کان در mk و
یا ولگریم در دارک سایدرز ، حالا فیلم ها و انیمیشن ها بماند....

توی ویدئوی دوم نگاهی داشتند به پشت پرده صدای Aku و گفتگو با Greg Baldwin صدا پیشه اصلی انیمیشن و بازی..
بنظرم همون صدای آکو برای رستگاری ایشون کافیه...وای من عاشق صدا و دیالوگاشم...
ولی اگه دوست داشتین می تونین به صدای روح نواز مستر اوگ وِی توی پاندای کنگ فو کار هم گوش جان بسپارید...

توی این دوتا ویدئو هم می تونید نیم نگاهی داشته باشید به قابلیت های جک ،
درخت مهارت هاش و قابلیت پری و حمل 4 سلاح همزمان و عوض کردن اون وسط کومبو زدن و...

آخرین ویرایش:
gd77_3-min_(1).png

تا بازی نیومده بر خودم لازم دیدم که اطلاعاتی از مجموعه بدم که دانستنش بر هر گیمر مسلمان واجب است..!!​

بازی در سبک 3D hack and slash adventure از روی مجموعه انیمیشن سریالی تحت همین نام توسط استدیوی ژاپنی soleil ساخته شده , استدیویی که بازی NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER رو درکارنامه خودش داره .و همین روزهاست که بازی Ninjala رو هم برای سوییچ از خودش در کنه!

انیمیشن سامورایی جک در 4 فصل طی سال های 2001 تا 2004 پخش شده و فصل پنجم سال 2017 منتشر شده ، از کارتون نت ورک پخش شده، نمی دونم ، ما ماهواره نداریم !! شاید شما روی جاهای دیگه هم دیده باشین ، نسخه دوبله اون هم روی نت موجوده.
بازی هم قراره هر 5 فصل رو پوشش بده.یعنی میتونید هم جک جوان و هم جک پشمالوی Gatling gun بدست فصل پنجم رو ، کنترل کنید.

داستان بازی مربوط میشه به موجودی اهریمنی به نام آکو، افسونگری هزار چهره که بعد از شکست چند باره با کسوف خورشید دوباره زنده میشه و قدرت میگیره و برای نابودی ژاپن عزمش رو جزم می کنه. ولی پادشاه پیر اونجا که در جوانی یکبار شانسی آکو رو شکست داده دوباره جلوی اون می ایسته ، اما اینبار چون زرتِش قمصور شده شکست می خوره و آکو سرزمین ژاپن رو در اختیار میگیره..از اون طرف مادر پادشاه نوه اش رو میزنه زیر بغلش و میپره تو قایق و به سمت سرزمین های دور می گریزه...این پسرک همون جکه...

همونطور که اگه تو انیمیشن دیده باشید جک در کودکی و نوجوانی در همه کشورها پرسه می زنه با همه اقوام مراوده داره و زیر نظر اساتید به نام تعلیم فنون رزم میبینه و از هر خطه فنون و حِرَف مختلف می آموزه...تا زمانی که جوانی برومند میشه برمی گرده ژاپن تا از اونجا زن بگیره !! اما مادر بزرگش اول شمشیر سحرآمیز پدرش رو در اختیارش قرار میده تا به جنگ آکو بره ...سامورایی جک در طی یک نبرد آکو رو شکست میده اما آکو در لحظه آخر اون رو با جادو به زمان های آینده می فرسته.....

خالق و کارگردان انیمیشن ، استاد Genndy Tartakovsky هست که می تونم از کارهای دیگه ایشون به آزمایشگاه دکستر و کارگردانی هتل ترنسیلوانیا اشاره کنم...که خودش مستقیما با سازنده های بازی برای احیای نام سامورایی جک همکاری داره...

5ie6_2-min.png

حالا فکر نکین این بازی جدید بی پدرو مادره و از زیر بته به عمل اومده..عنوانی تحت نام Samurai Jack: The Amulet of Time در سال 2003 برای گیم بوی و عنوان دیگری با نام Samurai Jack: The Shadow of Aku در سال 2004 برای ps2 , xbox و game cube منتشر شده ...

جک و آکو سال 2013 یک بار دیگه با هم روبرو شدن منتها نه توی انیمیشن و یا بازی خودشون ..داخل یک بازی دیگه تحت عنوان
Cartoon Network: Punch Time Explosion XL ...

بروبچز کارتون نتورک مثل بن تن ، دکستر ، بیلی و مندی، جانی براوو و موجو جوجو ....کلی کاراکتر کج و کوله دیگه رو ریختن تو دیسک گفتن مثل اسمش همدیگه رو کتک بزنین ...هر کی خوب تر لگد بزنه و انگشت کنه تو چشم حریفش ادامه سریالش رو می سازیم وگرنه بودجه اش رو قطع می کنیم ...ولی گویا جک و آکو خیلی کتک خوردن....

نمی دونم این بازی رو 360 چجوری از زیر دستم در رفته ولی خب نسخه 3ds و شبیه ساز Citra رو برای همچین وقتایی گذاشتن دیگه.!

twoq_1-min.png

در مصاحبه ای که سایت Nintendo Everything با آقای Hiroaki Matsui کارگردان بازی انجام دادند .ایشون فرمودند Adult Swim Games از سال 2017 و پایان فصل 5 انیمیشن دنبال ساخت بازی بودند و به دلیل آشنایی ما با بازی های نینجا و سامورایی دار، کار رو دادن دست ما و ما هم از بهار 2018 ساخت بازی رو با شروع کردیم. ببخشید با نام و یاد خدا شروع کردیم..?
فبریه پارسال که بازی رو آنونس کردیم تقریبا کار ساخت بازی تموم شده بوده و قرار شده در PAX EAST دموی قابل بازی داشته باشیم که کرونا پی پی کرده وسط برنامه هامون ..بعد ازش پرسیدند چرا 3 بعدی این مدلی کار کردین ؟ گفته که بخاطر انیمیشن Clone Wars که خود گندی تارتاکووسکی ساخته بودتش و تجربه کار با ایشون رو بسیار لذت بخش دونسته ،الکی ، تعارفه حالا چشم دیدن همدیگه رو ندارنا? ...
در مورد سلاح ها هم علاوه بر شمشیر جادویی جک هر سلاح گرم وسرد و سبک وسنگینی رو که در انیمیشن جک دستش گرفته ساختند و در بازی قرار دادن، از کلت 1911 بگیرید تا دسته بیلی که در مستراح های عمومی برای دفاع از خود و همچنین یک کار دیگرمورد استفاده قرار می گیرد...?
ایشون در ادامه زمان تقریبی به اتمام رساندن بازی روی درجه نرمال رو 10 ساعت در نظر گرفته ولی تاکید کرده که همه آپگرید ها برای توانایی ها و مهارت ها رو نمی تونید باز کنید و باید بازی رو روی درجه سختی های بالاتر شامل “ Master Samurai” و “Master of Masters” که دشمنان خطرناک تر و بیشتر و چالشی تر ،درست مانند سری دویل می کرای سر راه شما قرار می گیرند به اتمام برسونید ..
آه خسته شدم ..چقدر وِر زدم...اصلا به جهنم ، بازی می کنید بکنید نمی کنید هم به....!!?

پ.ن:این اطلاعات باید در پست اول قرار می گرفت منتها سر کل و کل بازی ابلهانه با اون بازی لعنتی که هیچ وقت برای pc نمیاد اینجوری شد که می بینید. به بزرگواری خودتون ببخشید. ?

آخرین ویرایش:
ybhr_u3-min.png

18 دقیقه از گیمپلی اوایل بازی چند روز پیش اومد که IGN جون زحمتشو کشیده...​

خودم هم تا همینجای ویدئو بازی کردم باید بگم توی این تجربه کوتاه ، بازی فراتر از انتظارات شخص خودم ظاهر شد ..
ظاهر امر اینه که بازی کارتونی هست و برای سنین پایین طراحی شده و از سادگی بیش از حد رنج می بره...اما اصلا اینطور نیست...!!

من هم با همین دیدگاه ابلهانه وارد بازی شدم همون اول گزینه انتخاب درجه سختی روبروم قرار گرفت من هم Master Samurai رو که میشه هارد انتخاب کردم که مثلا خیلی ساده نباشه ..رفتیم تو محیط بازی و 4 تا حشره رباتی اومدند گفت دکمه x رو بزن برا ضربه سبک،گفتم چشم و زدم..بعد گفت Y بزن برا سنگین، زدم و اون 4 تا رو کشتم...چند متر رفتم جلوتر و دوباره دشمن اومد...شاید باورتون نشه ولی توی اولین درگیری رسمی یک بازی کارتونی کشته شدم!
تو صفحه گیم اور بازی گفت می خوای درجه سختی رو برات بیارم پایین عمو جون!..با خودم گفتم نه بابا !من سکیرو بازم، حالا این دفعه از دستم در رفت ..دوباره رفتم تو و دوباره و دوباره..دقیقا 7 بار مردم و نتونستم اون جا رو رد کنم و با روسیاهی تموم درجه سختی رو آوردم پایین..همون لحظه یک صدای خنده تحقیرآمیز ریزی اومد ..فکر کنم AI بازی بود ناکس ! بعد دیدم در کمال ناباروری..!!.ناباوری، دشمن ها تغییر کردند و ربات های تیر انداز و پرنده حذف شدند...و اونجا بود که فریاد زدم درود بر شرفت Hiroaki Matsui که سخنانت را جز حق و حقیقت نیافتم...!!

روی درجه نرمال خب بازی آسون تر شد و هلث دشمن ها اومد پایین و یخورده به شما جاده خدا میدن تا غرورتون نشکنه...!
ولی هنوز تعداد دشمن ها خیلی زیاده , بعضی وقت ها میره تو فاز serious jack...
با کتک خوردن علاوه بر کم شدن مداوم سلامتی، لباس های بالاتنه جک پاره میشه...!! بیشتر ضربه بخوره موهاش باز میشه و اون لنگی که دور کمرش بسته شروع به ریش ریش شدن میکنه..!!
حالا با این تفاسیر رو درجه سختی Master of Masters که اول بازی قفله و به استناد صحبت های کارگردان من باب اضافه شدن دشمن های سرسخت تر و چیزهایی که خودم دیدم ، انتهای مبارزه جک باقی میمونه لخت و عور با یک شورت یقه هفت که پشتش هم به قاعده یک وجب سوراخه...
آخ ببخشید ! این قدر وِر زدم که یادم رفت ویدئو رو قرار بدم...

خب حالا یخورده در مورد سیستم مبارزات افاضات کنم : ?

دومین نکته ای که اثبات میکنه ادعاهای بنده رو در مورد با ارزش بودن بازی همین سیستم مبارزات هست ...در حالت طبیعی انتظار از سیستم ضربه زدن این نوع بازی ها یجور ضربه زدن سریع ،سطحی و پفکی هست ...چجوری بگم ..باور کنید توضیحش سخته ...مثل ..مثل آخه بازی تو سبکش نیست...آها چرا mini ninjas یا MEDIEVIL ... ضربه هاش رو ببینید..!! می خواستم بگم زلدا ولی دیدم یک نفر ناراحت میشه..! اما اینجا اصلا اینطور نیست!

همونطور که احتمالا تا حالا متوجه شدید جک یک سامورایی هست!! و ضربات سامورایی ها با شمشیر، سنگین و پر قدرت هست و کمبو ها زمان بندی دارند نمیشه مث دویل می کرای تق وتق ضربه زد...!!
نمیدونم چرا در نظرم حرکات جک با شمشیر, دش کردن بین دشمن ها و ضربه های کوتاه و لگد زدن خیلی شبیه ریو توی نینجا گایدن 2 اومد..حتی ضربه سبک بعد سنگین که طرف رو میبره توی هوا و ادامه روی هوا ،کپ حرکت معروف ریو بود...

اولین مرحله که شمشیر و مشت رو در اختیار دارید و توی دومین مرحله چوب بامبو میگیرید که رنج و سرعت بالایی داره ..این هم شبیه یکی دیگه از اسلحه های ریو هست ..پرتاب کردن شوریکن، نحوه و دوربین تیر وکمان بدست گرفتن رو چی میگید...خود ریو هست... به جان خودم...!!
اینم بگم سازنده ها نیم نگاهی به گادآو وار اسنشن هم داشتند و وسط مبارزه میشه سلاح دشمن رو به نفع خودمون مصادره کنیم...انیمیشن باز کردن صندوق ها هم ایضا و بعضی نماهای دوربین بویژه مسیر های باریک و طولانی هم از گاد وام گرفتند... یک آپگرید خریدنی تو دویل می کرای هست که دانته چند متر راه میره بعد خودش شروع میکنه به دویدن...این قابلیت روی جک همون اول بازی فابریک کارخونه سواره ...

3k00_picture1.jpg

اینم همینجا اضافه کنم بازی یک عالمه میانپرده از انیمیشن و همینطور از جنس خود موتور بازی پخش میکنه
همه اینها هم با بهترین صدا گذاری انجام شده .تازه اگه دقت کرده باشید جک صندل چوبی می پوشه بعد روی سطح سنگی راه میره تق تق صدا میده ...اینقدر باحاله...

استیج دوم طراحی پیچ پیچی داره با کلی پله مارپیچی ! قلعه در دل کوه با محیط های سردابی شکل و رنگ بندی گرم شیطانی شبیه یکی از محیط های دارک سایدرز 3 ،خیلی حال کردم , سازندگان راه فرعی و دوراهی و چلنج و کلی کالکتیبل و مخفیجات هم در طراحی مرحله در نظر گرفتند که باید خودمون با همین چشم های وامونده مون پیدا کنیم نه اینکه دنبال یه توله سگ ...!حالا روباه ..!! ..راه بیافتیم ..
اونجا رابرا دخترهای اسکاتسمن وایستادن و یچیزی به شما میدن.
راستی میدونستید Scotsman 28 تا دختر بزرگ و دم بخت داره ..اصلا کی وقت کرده! از چند سالگی شروع کرده ! اونوقت سالی چند تا !

da samurai هم نقش بقال بازی رو داره و کمی هم آهنگری بلته..ولی تو بساطش یچیزی دیدم گرخیدم..علاوه بر تیر برای کمان و شوریکن kaiken هم داشت...!! تعداد آیتم ها و واحد های پولی و روحی که جمع می کنیم هم خیلی زیاده. زیاد به ایناش دقت نکردم فقط هر چی رو زمین بود سریع برداشتم گذاشتم جیبم ..سر فرصت باید بشینم غنایم رو دسته بندی کنم
ولی فقط اینو میدونم آپگرید ها وخریدها به سادگی و با یک واحد انجام نمیشه و مثلا هم باید روح بدی هم پول بدی هم دو تا الماس بزاری روش.. این بخش رو زیاد دقت نکردم...

در کل من که تا اینجا خیلی با مبارزات و میان پرده ها و آرت استایل بازی حال کردم, بازی هم 60 فریم فیکسه ،فقط از دیوار بالا رفتن جک خیلی کند بود درست مثل اسپایرو جون داد تا بره بالا ...

t4w_picture4-min_(1).png

معمولا اینطور بازی ها رو تو 6 ماه سر هم می کنند ولی پروسه ساخت این عنوان تقریبا نزدیک 2 سال بوده ، قبلا هم عرض کردم به نظر یخورده زیادی برای یک بازی کارتون بیس وقت و هزینه گذاشتند و تلاش کردند اون هم نه یک سازنده غربی درپیتی ، یک سازنده ژاپنی متعهد و با وجدان کاری بالا و ژاپنی ها هم نمی تونند کم مایه بگذارند...اینا رو گفتم که به این نتیجه برسم که با یک بازی با ارزش در سبک خودش طرف هستیم...
اینکه بازی برای بچه هاست و کارتونی واینا رو از سرتون بیرون کنید , فن های بازی الان بیشتر از 20 سال دارند به علاوه کلی ریش و پشم در بالا و پایین ! پس فکر نکنید بازی غیر از اونها کس دیگه ای رو هدف گرفته...

بنظرم کاملا طرفدارها رو راضی کنه . الان توی استیم با 170 نقد در حالت Very positive بسر میبره...شد 183 تا ...متای سوییچ هم یک نمره اومد بالا شد 62 و نمره 7 نینتندو لایف ثبت شد .

تا الان بالا ترین نمره ها متعلق به نسخه pc هست و پایین ترین به سوییچ اونم مشکل از سوییچه نه بازی..!! به نمره Destructoid هم توجه نکنید اونا هدفشون تخریبه سامورایی جکه نمی دونم تا حالا متوجه شباهت پالت رنگی لوگوی این سایت با آکو شدید یا نه؟

ji0x_picture2-min.png

آخرین ویرایش:
Aku May Cry

بازی رو تموم کردم اونم نه یک بار بلکه دو بار...حالا عرض می کنم چرا..

بازی در مجموع 9 مرحله و دنیا داره که همگی برگرفته از مهم ترین دنیاهای انیمیشن هستند مثل معدن سگ های فضایی و یا شهر آینده آکو...و تموم کردن هر کدوم بسته به درجه سختی بین 30 تا 50 دقیقه طول می کشه...من روی درجه نرمال رفتم جلو تا مرحله آخر که برج آکو نام داره و به هر زحمتی بود خودمو رسوندم بالای برج برای مبارزه با شخص آکو ...ولی بعد از 2 ساعت تلاش بی حاصل و مصرف تمامی اطعمه و اشربه ذخیره شده , متوجه شدم من حریف این میدان نیستم ..

مبارزه با آکو نمی دونم چرا منو همش یاد مبارزه با هادس توی گاد 3 می اندازه به ویژه وقتی زیر زمین سیاه میشه و ازش سیخونک می زنه بیرون ,یا وقتی آکو تغییر سایز میده و بزرگ میشه ..خلاصه آبروی هر چی سامورایی بود رو بردم ، بگما آکو زیاد قوی نیستا، من سامورایی خیلی ضعیف و ریقویی بار آورده بودم ،

qew9_ff-min.png

چون بازی توی دادن یکسری روح های سبز رنگ به نام بوشیدن چی چی...! خیلی دست و دل باز نیست پول هم که سخت درمیاد برا همین بیشتر ازنصف آپگرید ها رو انجام نداده بودم ..مجبور شدم به معنی واقعی کلمه در زمان سفر کنم و برگردم تو منو و با درجه سختی بالاتر دوباره مراحل رو تکرار کنم و پول و ارواح سبز جمع کنم. خوبی بازی اینه که نیو گیم پلاس درش مستتره و میتونید روی درجه های بالاتر هر مرحله رو انجام بدید با دراختیار داشتن هر چی تا حالا جمع کردید و دوباره برگردید روی درجه پایینتر...حُسن انجام این حرکت این بود که کلی راه مخفی جدید پیدا کردم و با دشمنان جدیدی در طرح و رنگ های مختلف آشنا شدم....

r1rj_eww-min.png

گفتم که پول در آوردن و روح درآوردن تو بازی خیلی سخته. خداییش هر چی پول در آوردم دادم پای آپگرید و تعمیر این آهن آلات و روح ها رو هم دادم پای کراتین برا رو اومدن بدن جک . خواهشا یک نگاه خریدارانه به کلکسیون سلاح ها اون بالا بیاندازید که هر کدوم کمبوهای مخصوص به خود و آپگرید و حرکت ویژه دارند بعد بیان بگین ازین بازی کارتونی ها ؟آخه اینو کی بازی میکنه؟..
حتی یک جا دوتا سوکس میان در ابعاد فیل، اونا رو بزنید می تونید پاشون رو ور دارید و به عنوان سلاح استفاده کنید.. باورتون میشه پای سوکس !! اَیییییی..من که بهش دست هم نزدم همش چندشه...ولی میگن یکی از بهترن سلاح هاست و میشه تا 2000 سکه طلا فروختشون در صورتیکه کاتانای شما رو 120 تا بیشتر نمیخرند...

07vy_c1-min.png

من که با بازی خیلی حال کردم .یکی از بهترین بازی هایی هست که از روی دنیای انیمیشن ساختند . خیلی باحال و لذت بخش بود دمشون گرم و دستشون درد نکنه .کاش TMNT 2012 هم میدادند دستشون یک نسخه با همین استایل از روش بسازند....می تونید توی تصویر بالا تنوع زیست بوم بازی رو شاهد باشید...

آپدیت : پست متا دچار تغییر وتحولاتی شد ....

بازی سنتر هم بازی رو نقد کرد ، داد بهش 6.5....خود شخص شخیص جناب آقای استاد اعظم محمد طالبیان کبیر ! این نقد رو انجام داده...نقد ویدوئی هـــا نه از این متنی ها...خیلی خوشحالم یک نفر دیگه هم در کشور این بازی رو انجام داده, اون هم چنین بزرگمردی.. البته امیدوارم تا آخر انجام داده باشه...!!

ollp_bt5-min.png

This is actually a new ninja gaiden game in disguise. I never watched the Samurai Jack cartoon, I'm here for the combat and the game delivers.
If you played 3d ninja gaiden games you will feel right at home. Powerful blocking options, counter attacks, helm splitter - it's all here.​

یک نظر تو استیم خوندم اینقدر خوشحال شدم طرف هم با من درمورد شباهت این بازی با نینجا گایدن موافق بود. باورم نمیشه بالاخره با یک طرف غربی به توافق رسیدم...!
بعد باز دیدم تو استیم تاپیک زدن با این عنوان : Ninja Gaiden fans should play this!

حالا هِی برید پشت سرم بگید این NewSherdder آدم احمقیه و هیچی حالیش نیست و حتی نمی دونه فرق بین پوشن و چایی شیرین چیه..! حالا اون دوتـای اول قـبــول !! ولی انصافا می دونم فرق اون دوتا رو...

86gb_r4-min_(1).png

icjv_picture4-min_(2).png

داشتم فکر می کردم امسال چقدر 3d platformer و بازی های کارتون بیس زیاد شده اونم بدون اینکه پر و پاچه نینتندو در میون باشه !!

سال که با Effie شروع شد ، چند ماه بعد ریمیک باب اسفنجی رو داشتیم ، پشت بندش ریمیک Destroy All Humans! حالا samurai jack ....

game of the year امسال یعنی No Straight Roads هم اومد(شاید عده ای بگن اینکه اکشنه و ربطی به این ژانر نداره ولی من دوست دارم تو این لیست قرار بدمش، مشکلی هست...!)

New Super Lucky’s Tale هم بعد از سوییچ چشم امیدش به pc و کنسول هاست و چند روزی میشه اومده...

همین فردا پس فردا یعنی اول سپتامبر Ary and the Secret of Seasons میاد که قراره بترکونه! این ازون بازی هاست که هرکی تریلرش رو ببینه می گه وای چقدر خوب بود! چقدر خلاقانه است !و کلی به به و چه چه دیگه ...! بعد هیشکی هم بازیش نمی کنه...!

درست 10 روز بعد، بازی tamarin که بعد قرن ها همین پیش پاتون تاریخ خورد میاد ترکیبی از راچت بدون کلنک و انیمیشن زندگی مورچه ای...
عصر همون روز Tin & Kuna رو داریم ..فکر نکنم خیلی ها خوششون بیاد چون قرار گرفتن در نقش دو خرخاکی گرد شونده به مزاج خیلی ها سازگار نیست...

Trollhunters: Defenders of Arcadia البته 2.5 بعدی ولی کارتون بیس هست از روی سریال Trollhunters: Tales of Arcadia سازنده اش Wayforward هست و فقط یک تریلر 50 ثانیه ای ازش اومده ...

6t7f_1-min.png

در پاییز شماره چهارم Crash Bandicoot که برای کنسول ها میاد .خدا ذلیلشون کنه و به تیر غیب گرفتار بشن اگه چند ماه بعد برا pc ندن..

بعدش Asterix & Obelix XXL ، رومستر نسخه سال 2004 که خداییش خیلی قشنگ شده...

بعدش اونجا دوباره یکبار دیگه جک داریم ! سامورایی شون که نه ، این کدو شونه به نام pumpkin jack (دمو شو بازی کردم بین Dead Head fred هست , medievil که هر دو انحصاری سونی اند ...) احتمالا هالووین بیاد...

و در آخر شاهکاری به نام Clive 'N' Wrench که در زمستون میاد.به این بازی خیلی امید دارم قشنگ ترکیبی هست از محیط شهری و اجتماعی وکاراکتر های حیوانی اسلای کوپر , به علاوه همکاری بانجو و کازویی!!

یدونه بن تن و ترنسفورمرز هم میاد که پلتفرمر نیستند، از الان هم معلومه گند می زنند..بی خود تقویمتون رو برای اینا خط خطی نکنید...

این وسط چندتا بازی ایندی فقیرونه! هم مثل

Omno fifos night, و Mira's Tale Mail Mole, هم میان...

تازه سایکوناتس رو انداختند عقب و balan رو هم تایید کردند ...the Gunk هم که تو کنفرانس ماکروسافت نشون دادن و demon Turf هم یخورده زور بزنه شاید امسال در بیاد.!
عنوان جدید راچت و کلنک هم احتمالا لانچ تایتل باشه و همین ور سال بیاد و به دست عده ای از متمولان صاحب جاه و جلال برسه...!! دست ما که....!! هییع خدا....!!

kxu3_2-min_(1).png

جالب اینه که به غیر از عناوین جدید تقریبا تمامی بازی های دنباله دار, یک نسخه دورو بر سال 2003 -2004 داشتند..

اون دوره هر چی بازی می اومد یک کاراکتر گرد یا دراز داشت توش بالا پایین می پرید وپفک و الماس جمع می کرد! واقعا گندش رو در آورده بودند..خود سونی انحصاری هاش بعد از کرش و سر دنیل، بودند جک و دکستر ،راچت و کلنک، اسلای کوپر ..که هر سال ترکیبی دو تا شون رو میداد .. من e3 های اون موقع رو ندیدم ولی به نظرم خیلی جالب بوده..!! اونایی که الان میان میگن باز گیرز هیلو فورزا...اون موقع چی میگفتند...!!
بعضی از دوستان که از شبیه سازهای پیاده روی و حرف مفت زدن, دوربین روی شانه و صحنه های سینمایی بیشتر لذت می برند، و فقط ویدئو گیم رو منحصر در چهارتا عنوان می بینند !! اگه اون موقع می خواستن به عنوان فن یک کمپانی فعالیت کنند یا حتی گیمر بشند احتمالا با مشکلات اساسی گریبانگیر بودند...!!

خلاصه اینکه امسال اندک طرفدارهای باقی مونده این ژانر بعد از سال ها ناکامی و فرو رفتن در انزوا , می تونند اوقات خوشی رو سپری کنند...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or