Saint's Row

با سلام
آقا شما این بازی رو با این فریم ریت افتضاح چجوری بازی میکنید ؟
خیلی گیر میکنه ، اعصابه منو که ریخت به هم
نمی دونم شاید ماله من اینتوریه ؟
دوستان یه چیزی بگید من نگران شدم ، البته اینو هو بگم که دیسکم مالزی هستش
لطفا راهنمایی کنید
من که بازی نکردم ولی میگن فریم ریتش پایینه!
ولی خب دیسک هم 100% تاثیر داره اگه تونستی با یکی از بچه ها که دیسک کپی دارن تبادل بکن ببین بازم چنین مشکلی هست یا خیر;)

سلام
دوستان عزیز من نمیدونم شما رو چه حسابی میگین که افت فریم نداره ، تمام سایت های بازی از جمله Gamespot و IGN این مطلب رو تایید کردن و گفتن شدیدا افت فریم ریت داره
البته این افت فریم در بازی Oblivion و Splinter Cell 4 هم به وضوح دیده میشه

تو صحنه های شلوغ افت فریم داره اونایی که میگن افتش خیلی ضایعست ممکنه دلیلش فعال کردن این باشه : اگه می خواین افت فریم به معنای واقعی رو ببینین داخل بازی برین سر Video Options بعد Vsync رو فعال کنین (واسه In Game) البته خودش اخطار میده که ممکنه بازی افت فریم پیدا کنه(که البته بدون اونم داره);)
اونایی که نمیدونن Vsync چیه:

Vsync is a display option found in some 3-D computer games that allow the gamer to synchronize the frame rate of the game with the monitor refresh rate for better stability. If the Vsync is turned off, gamers might obtain a higher frame rate but this action may introduce artifacts in the game.

بابا فقط نو آوری داره نه گرافیک و نه ditance یعنی دومتری خودت را ببینی خیلی هنر هست یعنی gta5 ازش بهتره ولی اگر gta اینهمه ابتکار داشت باحال بود من که بعضی مقع ها خوشم میاد ازش بعضی موقع ها میخوام سیدی را در جوار سطل آشغال قرار بدم

:confused::eek:

-------------------------------------
راستی من یه چیزی رو کشف کردم .... ! میدونم خودتون میدونین !
اما توی Insurance Fraud Activity یدونه ماشین پلیس از یه استگاه پلیس کش برین ....
بعد برین توی منطقه مشخص شده با سرعت زیاد با یه ماشین از رو به رو شاخ به شاخ بشین .... :laughing:
خیلی پول میده .... ( البته باید حتما از ماشین پرت شین بیرون )

راستی من یه چیزی رو کشف کردم .... ! میدونم خودتون میدونین !
اما توی Insurance Fraud Activity یدونه ماشین پلیس از یه استگاه پلیس کش برین ....
بعد برین توی منطقه مشخص شده با سرعت زیاد با یه ماشین از رو به رو شاخ به شاخ بشین ....
خیلی پول میده .... ( البته باید حتما از ماشین پرت شین بیرون )
هنوز این بازی رو تموم نکردی؟:)

یکی یه شماره تلفن بده تا زنگ زدیم یکی یه گوشی بر داره هر چی شماره میزنیم میگه غلطه!
راستی چطوری می تونم آسون پول دربیارم؟ چی جوری میشه از شر پلیس خلاص بشم؟

یکی یه شماره تلفن بده تا زنگ زدیم یکی یه گوشی بر داره هر چی شماره میزنیم میگه غلطه!
اون شماره ها برای فعال کردن رمز های بازیه که تو اینترنت هست شماره هاش.
راستی چطوری می تونم آسون پول دربیارم؟
برو ماشین حمل پول رو گیر بیار بعد منفجرش کن پولاشو جمع کن. (شبیه یه ون بزرگ زره داره می مونه)

هنوز این بازی رو تموم نکردی؟

نه بابا ! :) خیلی وقت بود اصلا 360 رو گذاشته بودم کنار ! الان تازه Vice Kings رو تموم کردم !! :laughing: فعلا 30 درصد ! :)

اون شماره ها برای فعال کردن رمز های بازیه که تو اینترنت هست شماره هاش.

اگر اول اون شماره ها # نباشه رمز نیست . ولی اگه رمز بزنی دیگه Achivement نمیگیری !

برو ماشین حمل پول رو گیر بیار بعد منفجرش کن پولاشو جمع کن. (شبیه یه ون بزرگ زره داره می مونه)

جای مشخصی نداره ؟

یکی میتونه بگه چه جوری میشه از کد استفاده کرد .
من بازی رو تموم کردم ولی با اون تلفن فقط تونستم شماره بگیرم ؟؟؟
تو اون تلفن چه جوری باید کد ها رو زد ؟ ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or