Multi Platform Saints Row IV

vvyqndudio5ahq6zptsg.jpg

بخش اول)

Developer: Volition Inc
Publisher: Deep Silver
Genre: Action/Shooter/Open World
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: August 23, 2013​

بخش 2)

بخش 3)

یکی ازبهترین های Open World عنوان Saints Row است. این بازی توانست با آمیختن شوخ طبعی و جدی بودن به یکی ازبهترین تجربیات Open World این نسل تبدیل شود.
خوشبختانه استودیوی Volition Inc خالق اصلی این سری بازی را خواهد ساخت و امیدواریم Saints Row IV همانند نسخه های قبلی خود در زمان THQ بدرخشد.
Saints Row IV در ابتدا قرار بود در اصل یک پک DLC باشد، که در هنگام حراج THQ، به وسیله ی Deep Silverخریداری شد و در نهایت ساخت این قسمت امروز (15 مارس 2013( تایید شد.
Deep Silver ناشر این بازی اعلام کرده است که در تاریخ 23 آگوست 2013 این عنوان منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اها ممنون ، نه منظورم فرق اسلحه فروشی و گاراژ نیست . منظورم این بود که اسلحه فروشی پایین نقشه با بالا نقشه و چپ و راست و وسط نقشه چه فرقی داره ؟ گاراژی خیابون بالایی با خیابون پایینی چه فرقی داره ؟ مثلا تو یه اسلحه فروشی کلت میفروشن تو اون یکی اسلحه فروشی شاتگان میفروشه ... اینطوری Xd
نه، فقط فروشگاه های لباس از این حیث تفاوت دارن:دی (سه نوع فروشگاه لباس Let's Pretend | Nobody Loves Me | Planet Zin هستن تو بازی)

سلام ، امروز رفتم تو یه فروشگاه بعدش که اومدم بیرون یه یارو رو دیدم که کلاه گربه ای داشت و همه چیزو داشت داغون میکرد ... قضیش چی هست ؟ هرچی تیر هم زدم نمیتونستم بکشمش !!!

این دکتره چی هست ؟ چیکار میکنه ؟

امروز رفتم تو یه فروشگاه بعدش که اومدم بیرون یه یارو رو دیدم که کلاه گربه ای داشت و همه چیزو داشت داغون میکرد ... قضیش چی هست ؟ هرچی تیر هم زدم نمیتونستم بکشمش !
ایشون یکی از شخصیت های مورد علاقه من هستند که شدیدا هم دوستش دارم :x:d این Prof.Genki هستش که بدون حساب کتاب یک دفعه سر و کلش پیدا میشه همه رو قتل عام میکنه!
خیلی خیلی جون زیادی داره. با تیر معمولی راحت نیستید. از Freeze Blast استفاده کنید و یا اسلحه هایی که اون رو به زمین بندازه. هر چقدر هم بیشتر بزنیدش بیشتر ازش هی پول میریزه :d کلا اگر اسلحه درست و درمون ندارید پیشنهاد می کنم فرار کنید
این دکتره چی هست ؟ چیکار میکنه ؟
Image as designed رو میگی؟ با پرداخت 500 دلار میتونی یک شخصیت کاملا جدید رو بسازی!

ایشون یکی از شخصیت های مورد علاقه من هستند که شدیدا هم دوستش دارم :x:d این Prof.Genki هستش که بدون حساب کتاب یک دفعه سر و کلش پیدا میشه همه رو قتل عام میکنه!
خیلی خیلی جون زیادی داره. با تیر معمولی راحت نیستید. از Freeze Blast استفاده کنید و یا اسلحه هایی که اون رو به زمین بندازه. هر چقدر هم بیشتر بزنیدش بیشتر ازش هی پول میریزه :d کلا اگر اسلحه درست و درمون ندارید پیشنهاد می کنم فرار کنید

RPG + Freeze Blast چی ؟ نمیشه بازم ؟

یه راهنمایی میخواستم . من امروز 3-4 ساعت وقت گذاشتم تا تمام ماموریت های فرعی رو انجام بدم ولی با یه ماموریت اصلی . شونصد هزارتا ماموریت فرعی اضافه شد دوباره . سخت تر هم شدن . مثلا دارم رد میشم یه هویی حمله میکنن ... من چیکار کنم ؟ اینارو تموم کنم بعد ماموریت اصلی ها رو انجام بدم ؟ تموم میشن اصلا ؟

مشکل اینه علاوه بر اینا دختره هم ماموریت اصلی میده هم فرعی ...

و اینکه این Side Mission تصادقا چطوری هستش ؟ من خودم رو به در و دیوار میزنم اخرش میگه Failed ... دقیقا چیکار کنم ؟

RPG + Freeze Blast چی ؟ نمیشه بازم ؟

یه راهنمایی میخواستم . من امروز 3-4 ساعت وقت گذاشتم تا تمام ماموریت های فرعی رو انجام بدم ولی با یه ماموریت اصلی . شونصد هزارتا ماموریت فرعی اضافه شد دوباره . سخت تر هم شدن . مثلا دارم رد میشم یه هویی حمله میکنن ... من چیکار کنم ؟ اینارو تموم کنم بعد ماموریت اصلی ها رو انجام بدم ؟ تموم میشن اصلا ؟

مشکل اینه علاوه بر اینا دختره هم ماموریت اصلی میده هم فرعی ...

و اینکه این Side Mission تصادقا چطوری هستش ؟ من خودم رو به در و دیوار میزنم اخرش میگه Failed ... دقیقا چیکار کنم ؟

تمام ماموریت ها و کالکتبریزها محدود هستن. برای %100 کردن بازی همشو باید انجام داد که با احتساب ماموریت های Co-op (که راحت میشه 2 نفره هم بازی کرد) نهایت 30 ساعت طول میکشه. هر Side Mission که تموم کردید برای گرفتن جایزه پیش کارکتر مشخص شده میرید و بعد از لیست حذف میشه و به قسمت Completed Quest اضافه میشه.

آخرین ویرایش:
سلام ، من به یه مشکل خوردم ...

یه سری گروه های خیابونی که فرمز میپوشن گیر دادن به من . میخوام برم لباس عوض کنم میان سراغم تیر میزنن میاد بیرون .. میرم فروشگاه هک کنم میان تیر میزنن ... مشکل اینه موقعی که بهشون تیر بزنم پلیسا میان پلیسا هم هی بیشتر میشن اخرش ادم فضایی ها میان ... . مشکل بدتر از اون اینکه موقعی که فرار میکنم رو هوا باز پیدام میکنن ( یعنی اون مستطیل کوچیکه کنار نقشه قرمز کم رنگ میشه ) . بعدش میرم بالای ساختمونا که این مستطیله خالی بشه خالی نمیشه . به ته که میره همینطوری میمونه . بدجور گیر دادن ... . اون Upgrade ـی هم که اینا رو زودتر تموم میکنه گرفتم ولی بازم تاثیر نداشت ... .

یه سوال ، الان من رسیدم به اونجا که همه افرادش رو میره نجات میده .... یکی میشه بگه الان به کجا بازی رسیدم ؟ اخرش رسیدم یا نه ؟

و یه سوال دیگه ... این دکتره رو من برم کلا شخصیتم رو پاک میکنه و یکی دیگه باید بسازم یا فقط میتونم قیافه و اینا رو عوض کنم ؟

---------------------------------------
ویرایش : یادم رفته بود ... تو یه دونه از این ماموریت ها گفته بود که بهت حمله میشه ... :D . الان تمومش کردم دیگه کسی حمله نمیکنه .

آخرین ویرایش:
این چی بود اخه من دانلود کردم نصب کردم دوسه تا مرحله انجام دادم سریع با بهترین پاک کننده حال حاضر پاک کردم از روی پی سی مردشور همه شونو ببرم با ساخت این بازی

این چی بود اخه من دانلود کردم نصب کردم دوسه تا مرحله انجام دادم سریع با بهترین پاک کننده حال حاضر پاک کردم از روی پی سی مردشور همه شونو ببرم با ساخت این بازی

براي لذت بردن از اين بازي سابتايتل رو روشن كنيد و بريد مولتيپلير و از خنده لذت ببريد :|

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

و همانا تروی بیکر در زمان ساخت این بازی راست گفت: :d
Nothing was out of boundaries ... we could do anything

saints-row-dlc.jpg

عصر حجر
این DLC به قیمت $2.99 برای Xbox 360, PlayStation 3 و PC عرضه خواهد شد.
تمامی محتویات این DLC (لباس و اسلحه و خودرو) در تصویر موجوده!

======
به چه زبونی بگم من عاشق SR و خل چل بازی هاش هستم؟ :d :x

و همانا تروی بیکر در زمان ساخت این بازی راست گفت: :d

saints-row-dlc.jpg

عصر حجر
این DLC به قیمت $2.99 برای Xbox 360, PlayStation 3 و PC عرضه خواهد شد.
تمامی محتویات این DLC (لباس و اسلحه و خودرو) در تصویر موجوده!

======
به چه زبونی بگم من عاشق SR و خل چل بازی هاش هستم؟ :d :x

معلوم نیستت کی میاد ؟؟:d
بعد کلا چندتا dlc برای بازی اومده ؟؟

معلوم نیست کی میاد ؟
عرضه شده! :d
بعد کلا چندتا dlc برای بازی اومده ؟
بیشتر خورده DLC بوده که لباس و اسلحه و این چیزها داشته مثل GAT V , Anime Pack , President Skin و همین عصر حجر. اما داستانی Enter the Dominatrix بوده با Christmas

بازی دارم بازی میکن عالی تازه اولاشم اون جا که call of duty مسخره میکنه عالی

فقط بازی یه تا مشکل بزرگ داره : باگ های فراوون

به نظر من تو نسخه های بعدی باید سعی کنن توش کاور گرفتنم بذارن

به نظر من تو نسخه های بعدی باید سعی کنن توش کاور گرفتنم بذارن
اتفاقا هیچ نیازی نیست چون هوش مصنوعی دشمنا ضعیف طراحی شده (به عمد تا حدودی) و بازی از همینی هم که هست آسون تر میشه :d
باگ و نمیدونم هوش و کاور و این چیزها رو توی SR باید بیخیال شد! فقط بخندید :d

اتفاقا هیچ نیازی نیست چون هوش مصنوعی دشمنا ضعیف طراحی شده (به عمد تا حدودی) و بازی از همینی هم که هست آسون تر میشه :d
باگ و نمیدونم هوش و کاور و این چیزها رو توی SR باید بیخیال شد! فقط بخندید :d

دقیقا فقط باید بخندی :d
قیافه یارم دارم سعی میکنم شبیه به مکس پین کنم هنو نرفتم لباس فروشی اگه خریدم سریعا عکسو میذارم
بعد دقیقا چند ساعت بازی گیم پلی داره؟؟؟ ( جه قدر طول میکشه داستان بازی تموم شه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or