Multi Platform Saints Row IV

vvyqndudio5ahq6zptsg.jpg

بخش اول)

Developer: Volition Inc
Publisher: Deep Silver
Genre: Action/Shooter/Open World
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: August 23, 2013​

بخش 2)

بخش 3)

یکی ازبهترین های Open World عنوان Saints Row است. این بازی توانست با آمیختن شوخ طبعی و جدی بودن به یکی ازبهترین تجربیات Open World این نسل تبدیل شود.
خوشبختانه استودیوی Volition Inc خالق اصلی این سری بازی را خواهد ساخت و امیدواریم Saints Row IV همانند نسخه های قبلی خود در زمان THQ بدرخشد.
Saints Row IV در ابتدا قرار بود در اصل یک پک DLC باشد، که در هنگام حراج THQ، به وسیله ی Deep Silverخریداری شد و در نهایت ساخت این قسمت امروز (15 مارس 2013( تایید شد.
Deep Silver ناشر این بازی اعلام کرده است که در تاریخ 23 آگوست 2013 این عنوان منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اون توضیح مرحله آخر بازی "Hope you bonded with your crew" به نظرتون رفرنس مستقیم به Mass Effect 2 نبود؟:-"
===
از سازندگان محترم تقاضا دارم سلاحی به اسم Thrash Metal gun اضافه کنن که باعث کوبیده شدن دشمنان به در و دیوار بشه:-" (آهنگشم ترجیحا یه چیزی از اسلیر باشه:دی)
ما متال دوستا هم دل داریم:(:دی

دوستان این co op کرکیش چه جوریه؟ من راش انداحتم ولی یا کسیو پیادا نمیکنه یا پیدا میکنه میخام جوین شم ارور شر و ور میده
شرو ور چیه ؟:دی
وقتی همینجوری میری توی یک روم و میخوای به یکی جوین بشی به احتمال 90 درصد نمیشه چون طرف قبول نمکنه چون تورو نمیشناسه!

یکی از دوستاتو پیدا کن و بگو هاست بشه یا تو هاست شو و بگو بره بسازه و راحت بهش جوین شو! ( در ضمن اگه هرگونه فایروال هاست روشن باشه عمرا نمیتونی پیداش کنی )
تمام اون ارورایی که میده مربوط به قبول نکردن طرف هست!

آقا اون قسمتی که باید از شهر فضایی ها فرار کنیم و سوار یه سفینه می شیم و فرار می کنیم باید چطوری ردش کنیم ؟ من هرکار می کنم باز به در بسته می خورم

آقا اون قسمتی که باید از شهر فضایی ها فرار کنیم و سوار یه سفینه می شیم و فرار می کنیم باید چطوری ردش کنیم ؟ من هرکار می کنم باز به در بسته می خورم

یه شصت باری همینو پرسیدن بچه ها:d
نظیمات بازی رو بیار پایین ترین حد بعد که ردش کردی دوباره ببرش بالا.

توی sr:tt هم یه جایی داشت همینجوری بود باید میاوردی پایین تنظیماتو:|

امروز تصمیم گرفتم قبل از اینکه بازی رو تموم کنم کارکرم رو زن کنم ببینم بازی چطور میشه
جالب بود دیالوگ ها اکثرا یکی بودن ولی بعضی هاشون فرق داشتن (مثلا وقتی کینزی در مورد هاب صحبت میکرد)
لباسمون هم تو اون مرحله ای که برمیگرده قدیم (اسمش یادم نیست :دی) فرق میکنه
در کل فرق چندانی نداشت و همچنین اکثر دیالوگ ها بنا بر مرد بودن شخصیت طراحی شدن و یه جورایی با شخصیت زن درست در نمیان

تو یه مرحله هست که اولش باید با شلیک به لامپها بری جلو که اشاره به Splinter Cell داره و جلوترشم باید بری تو جعبه کارتنی که اشاره به Metal Gear داره:))
اون سيستم لو رفتن هم مال متال گير بود
يكم بري جلوتر استريت اف ريج هم داره

تو یه مرحله هست که اولش باید با شلیک به لامپها بری جلو که اشاره به Splinter Cell داره و جلوترشم باید بری تو جعبه کارتنی که اشاره به Metal Gear داره:))
اون WTF های بالای سرشونم اشاره به متال گیر سالید بود:دی
يكم بري جلوتر استريت اف ريج هم داره
Saints of Rage:))
بیچاره جانی 6-7 سال تو اون ساید اسکرولر 16 بیتی گیر کرده بود:دی
==
کلا همه جور ادای دین به بازیهای مختلف توی SR4 هست:دی
یه جا هم یه ادونچر متنی هستش مثل SR 3:دی

لحظاتی پیش بازی را تمام کردم ... به شخصه از تمام المانهای بازی راضی بودم و با توجه به اینکه نسخه های قبلی را بازی نکرده بودم این بازی برام کاملاً خلاقانه و جدید بود و به راحتی امتیاز 9 را برای من لااقل داشت ...

من خیلی وقته تموم کردم ولی به نظر من نمرش یکم زیاد بود براش
چون باگ شدید داشت من4تا مرحله اشو مجبور شدم 2 بار برم

یک سوال داشتم تو credit بازی کلی اسم میاد برایQuality test
دقیقا اینها چی کار میکردند؟ بازی پر باگ بود :|

بازی رو تموم کردم و خیلی باحال بود. بازی فوق العاده fun بود. صدای کاراکتر رو تا ته نازک کرده بودم، بدنش رو هم تا ته لاغر. خودمو داداشام روده بر میشدیم از خنده.
در کل خیلی تجربه ی خوبی بود برای من.
توی آخر بازی که کله زینیاک رو میکنیم فکر کنم فیتالیتی سابزیرو بود.
از توی اون رقسای پایانی مال کیث، خودمون و زینیاک از همه جالب تر بودن.=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or