Multi Platform Saints Row IV

vvyqndudio5ahq6zptsg.jpg

بخش اول)

Developer: Volition Inc
Publisher: Deep Silver
Genre: Action/Shooter/Open World
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: August 23, 2013​

بخش 2)

بخش 3)

یکی ازبهترین های Open World عنوان Saints Row است. این بازی توانست با آمیختن شوخ طبعی و جدی بودن به یکی ازبهترین تجربیات Open World این نسل تبدیل شود.
خوشبختانه استودیوی Volition Inc خالق اصلی این سری بازی را خواهد ساخت و امیدواریم Saints Row IV همانند نسخه های قبلی خود در زمان THQ بدرخشد.
Saints Row IV در ابتدا قرار بود در اصل یک پک DLC باشد، که در هنگام حراج THQ، به وسیله ی Deep Silverخریداری شد و در نهایت ساخت این قسمت امروز (15 مارس 2013( تایید شد.
Deep Silver ناشر این بازی اعلام کرده است که در تاریخ 23 آگوست 2013 این عنوان منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
^^^
این اسلحه بالایی فقط مردمو میرقصونه؟:dیا کاربرد دیگه ای هم داره؟

برای کشتن هم کاربرد داره. خوبی رقصش اینه یارو تا بخواد بمیره میرقصه بجای تیر اندازی :d اگر کسی رو هم مستقیم هدف بگیرید سریعتر باعث مرگشون میشه!
آپگرید هم می تونید بکنید که Wub ها منفجر بشه. اون وقت دیگه ................... A total Bad A$$ Dj :d

برای کشتن هم کاربرد داره. خوبی رقصش اینه یارو تا بخواد بمیره میرقصه بجای تیر اندازی :d اگر کسی رو هم مستقیم هدف بگیرید سریعتر باعث مرگشون میشه!
آپگرید هم می تونید بکنید که Wub ها منفجر بشه. اون وقت دیگه ................... A total Bad A$$ Dj :d
من فکر نکنم آپگریدش کرده باشم منتها تا زمانی که رو مردم بگیری اسلحه رو میرقصن ولش که بکنی اونا هم ول میکنن میرن پی کارشون...الان به جای اون اون اسلحه ای رو برداشتم که دشمنا رو ورمیداره میبرشون تو هوا(اسمش یادم نیست:d)

من فکر نکنم آپگریدش کرده باشم منتها تا زمانی که رو مردم بگیری اسلحه رو میرقصن ولش که بکنی اونا هم ول میکنن میرن پی کارشون
آپگرید کنی، امواجش منفجر میشه خیلی قوی میشه :d ولی در حالت عادی هم میکشه!
الان به جای اون اون اسلحه ای رو برداشتم که دشمنا رو ورمیداره میبرشون تو هوا
بله بله ....... Abduction Gun :d مردم که سحله، خودروها رو هم میبره بالا. خیلی دیگه این اسلحه Over Power هستش!

06289516317181721584.jpg

آقا من یه مشکل خیلی بزرگ دارم نه تنها در این بلکه تو همه بازی ها من هرچی بازی جدید دارم تو سیستمم میریزم همین ارور رو می ده 0xc0000142 یا اینو 0xc000007b لطفا کمک کنید من ویندوزم هم عوض کردم ولی تاثیری نداشت

آپگرید کنی، امواجش منفجر میشه خیلی قوی میشه :d ولی در حالت عادی هم میکشه!

بله بله ....... Abduction Gun :d مردم که سحله، خودروها رو هم میبره بالا. خیلی دیگه این اسلحه Over Power هستش!

06289516317181721584.jpg

این Abduction Gun خیلی بدرد اون ماموریت فرعی هایی میخوره که باید چند تا هدف رو (که معمولا جون زیادی هم دارن)بکشی...راحت میبرشون هوا...
امروز اینو رو یه Warden امتحان کردم منتها نرفت بالا حیف شد:d

نامردا چرا اون دیدلو بت رو از توش برداشتن ؟
برداشتند :-/ هست که! تازه مدل های رنگارنگ هم میتونی انتخاب کنی :d یک ذره بری جلو آزاد میشه
امروز اینو رو یه Warden امتحان کردم منتها نرفت بالا حیف شد
Waden ها یک Shield دارند که تا با ابرقدرت ها از کار نیفته نمیشه بلایی سرشون آورد. هر چند بدون Shield هم فکر نکنم برند بالا #:-s من امتحان نکردم. شات گان تمام اتوماتیک خریدم، با آخرین آپگرید. یک Blast میزنم و یک خشاب خالی می کنم تمام :d

ولی احساس میکنم روند گیم پلی نسبت به نسخه قبل کند تر شده
ابر قدرت ها رو گرفتی به ما هم بگو چند ساعته بازی رو تموم کردی :d جدی میگم بازی خیلی اتفاقا سریع تموم میشه 8-|

میگم این Commander in chief رو میشه دانلود کرد؟
یعنی فایل دانلودی داره که بریزی تو بازی یا فقط باید ورژن کلیشو بگیری؟

آخه وقتی اون کرک Co-op ـشو میریزی بازی میشه اورجینال وقتی وارد بازی میشی مینویسه ایناها توی Downloadable content هستن و میتونی دانلود کنی که اولیشم همین بود! یعنی میشه دانلودش کرد؟

ابر قدرت ها رو گرفتی به ما هم بگو چند ساعته بازی رو تموم کردی :d جدی میگم بازی خیلی اتفاقا سریع تموم میشه 8-|
بدون ابر قدرتهارو می گم ! نگفتم داستانش مثلا همین ماشینا از بس کندن که آدم دق می کنه که برسی هه جالبه من تو یکی قبلی هرچی زوز زدم رو low فریمم 30 بشه نشد ولی الان تو این رو High خیلی خوب فریم 45 - 60 می ده

این DLC pack که اومده چه چیزایی به بازی اضافه میکنه ؟

Saints Row Episode 4 - Preorder DLC
Saints Row IV - Commander-In-Chief Pack
Saints Row IV - Volition Comics Pack
Saints Row IV - The Executive Privilege Pack
Saints Row IV - Team Fortress 2 Pack
Saints Row IV - Brady Games Pack
Saints Row IV - Grass Roots Pack
Saints Row IV - Presidential Pack
Saints Row IV - Dubstep Expansion Pack (Saints Row IV: Dubstep Gun (Remix) Pack)

+چند تا دیگه

که همراه آپدیت 2 ریلودد موجود هست.

میگم این Commander in chief رو میشه دانلود کرد؟
یعنی فایل دانلودی داره که بریزی تو بازی یا فقط باید ورژن کلیشو بگیری؟

آخه وقتی اون کرک Co-op ـشو میریزی بازی میشه اورجینال وقتی وارد بازی میشی مینویسه ایناها توی Downloadable content هستن و میتونی دانلود کنی که اولیشم همین بود! یعنی میشه دانلودش کرد؟

این یکی از DLC هایی هست که همراه با آپدیت 2 ریلودد هست. لینک آپدیت کم حجمش هم تو بخش مشکلات این بازی هست که S@EET گذاشته.

اقا ما هی میریم هی وقتی میخوایم co-op بازی کنیم سیو هامون پاک میشه ! کسی سیو بازی رو نداره ؟
ترجیحا تا اون جایی باشه که مت میلر رو ازاد کردیم و نجاتم دادیم میخوایم بریم جک رو ازاد کنیم !!! :d
اگه یکم جلو و عقبم بود طوری نی ! :d
ادرس سیو : C:\ProgramData\Steam\RLD!\206420\storage

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or