Multi Platform Saints Row IV

vvyqndudio5ahq6zptsg.jpg

بخش اول)

Developer: Volition Inc
Publisher: Deep Silver
Genre: Action/Shooter/Open World
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: August 23, 2013​

بخش 2)

بخش 3)

یکی ازبهترین های Open World عنوان Saints Row است. این بازی توانست با آمیختن شوخ طبعی و جدی بودن به یکی ازبهترین تجربیات Open World این نسل تبدیل شود.
خوشبختانه استودیوی Volition Inc خالق اصلی این سری بازی را خواهد ساخت و امیدواریم Saints Row IV همانند نسخه های قبلی خود در زمان THQ بدرخشد.
Saints Row IV در ابتدا قرار بود در اصل یک پک DLC باشد، که در هنگام حراج THQ، به وسیله ی Deep Silverخریداری شد و در نهایت ساخت این قسمت امروز (15 مارس 2013( تایید شد.
Deep Silver ناشر این بازی اعلام کرده است که در تاریخ 23 آگوست 2013 این عنوان منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دوستان نسخه های 1و 2 این بازی برای PC موجود هستش؟
ارزش دارن؟

بله ولی این نظر شخصی منه که زیاد با این بازی حال نکردم حداقل زیاد بازی نکردم...نسخه اول که خدای افت فریم بود هم زمان شد با gta iv خیرش را زدم دوم هم اولش خوب شروع میشد ولی بعد دیگه لوس بازی شد خیلی غیر واقعی شد..کیفیت تیر اندازی دیگه مثل مرحله اول نبود و مراحلش هم نه سر داشت نه ته..ولی رانندگیش نسبت به نسخه اول خیلی بهتر شده...

به هر حال اگه اهل بازی های fun هستی بهت توصیه اش می کنم ولی خدایی نکرده بخوای از تو این بازی یه gta در بیاری خیرش را بزن..

با اینکه تریلرای بازی رو دیدم ولی فکر میکردم خیلی افت کرده نسبت به نسخه قبل ولی نمرات عالی تا الان دریافت کرده!

متای نسخه PC با 29 نقد ثبت شده 86 هست یعنی عالی!!!! و بین نسخه های کنسولی متای بالاتری گرفته! نسخه Xbox360 بازی متای 83 گرفته و نسخه PS3 بازی انگار بشدت خراب کرده و متای 77 ـو گرفته!
کلا انگار شاهد یک عنوان درخشان مثل نسخه های قبلی خواهیم بود شایدم بهتر :x

با اینکه تریلرای بازی رو دیدم ولی فکر میکردم خیلی افت کرده نسبت به نسخه قبل ولی نمرات عالی تا الان دریافت کرده!

متای نسخه PC با 29 نقد ثبت شده 86 هست یعنی عالی!!!! و بین نسخه های کنسولی متای بالاتری گرفته! نسخه Xbox360 بازی متای 83 گرفته و نسخه PS3 بازی انگار بشدت خراب کرده و متای 77 ـو گرفته!
کلا انگار شاهد یک عنوان درخشان مثل نسخه های قبلی خواهیم بود شایدم بهتر :x
تو چرا اینقدر رو متا و اینا کلید میکنی ؟
تا الان همه گفتن بهترین نسخه ای هستش که ساخته شده تو هم که پایرت خوری ، پس ساکت شو و بازیتو بکن:d

تو چرا اینقدر رو متا و اینا کلید میکنی ؟
تا الان همه گفتن بهترین نسخه ای هستش که ساخته شده تو هم که پایرت خوری ، پس ساکت شو و بازیتو بکن:d
چه طرز حرف زدنه :دی
متا خیلی مهمه! متا واسه من از نمره ی یک سایت مهم تره :دی
یک جوری میگی تا الان انگار همه دیگه بازیش کردن تموم شد و رفت :دی هنوز 2 روز شده بازی رو کنسولا اومده روی PC هم که هنوز نیومده!
ولی توی تریلرا که من ازش دیدم خیلی دیگه زیادی مسخره بازی راه انداخته بودن :دی

یک جوری میگی تا الان انگار همه دیگه بازیش کردن تموم شد و رفت :دی هنوز 2 روز شده بازی رو کنسولا اومده روی PC هم که هنوز نیومده!

اره مجید جان
کمی مسخره شده ولی حالش به همینه.... قبل از مدرسته رفتن این شادیا میتونه خیلی مفید باشه نه مثل نسخه قبل که اومدند یکماه قبل از امتحانات دی دادند:|:d اصلا سر نسخه قبلی روح و روانم سر جلسه امتحان بهم ریخته بود:|:d

تا بوده Saints Row به همین مسخره بازیاش معروف بوده

تو سایت skidrow نوشته 16 ساعت دیگه کرک میاد :d
کلا کرک کردن این بازی کار سختی واسشون نیست!
همون SR The Third بدبخت همون اول Skidrow زد کرکش کرد همزمان با همون کرک Co-op ـشم به فنا رفتو همون روزای اول همه Co-op هک شده بدون هیچ مشکلی بازی میکردن :دی چه حالی هم میداد :دی
به احتمال خیلی زیاد اینم همزمان با همون کرک Co-op ـش هک میشه :دی
خدا کنه امکانات بیشتری به Co-op ـش اضافه کنن! کلا Co-op ـش همون سینگلش بود که 2 نفره میشد! که میشد بری بالای ماشین رفیقت و پشتک بزنی و مراحلو دو نفری رد کنی :دی :دی :دی

راستی بازی مثل نسخه قبل فقط Co-op داره یا مولتی پلیر هم داره؟

کلا کرک کردن این بازی کار سختی واسشون نیست!
همون SR The Third بدبخت همون اول Skidrow زد کرکش کرد همزمان با همون کرک Co-op ـشم به فنا رفتو همون روزای اول همه Co-op هک شده بدون هیچ مشکلی بازی میکردن :دی چه حالی هم میداد :دی
به احتمال خیلی زیاد اینم همزمان با همون کرک Co-op ـش هک میشه :دی
خدا کنه امکانات بیشتری به Co-op ـش اضافه کنن! کلا Co-op ـش همون سینگلش بود که 2 نفره میشد! که میشد بری بالای ماشین رفیقت و پشتک بزنی و مراحلو دو نفری رد کنی :دی :دی :دی

راستی بازی مثل نسخه قبل فقط Co-op داره یا مولتی پلیر هم داره؟

بعید میدونم مولتی داشته باشی
من که خبرای این بازیو کامل دنبال میکردم چیزی نشنیدم

- - -ویرایش - - -

تو سایت skidrow نوشته 16 ساعت دیگه کرک میاد :d

ایول پس زودتر از ریلیز بازی هست:d

بچه ها اسکیدرو نسخه Commander in Chief رو آپلود کرده! این نسخه انگار بهتره از بقیه!

Saints%20Row%20IV%20Commander%20In%20Chief%20Edition.jpg

این نسخه قابلیتای جدیدتری داره!

1. یک مقر موشکی داره برای حمله که توی این نسخه باز هست!
2. اسلجه جدید و قدرتمند Merica !
3. باز شدن جنگنده وِیژه و قدرتمند جدید!
4. DLC های جدید بازی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or