Saints Row 4 قرار بود اژدها داشته باشد،اما این اتفاق نیفتاد!

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Saints-Row-4-cover.jpg

سری Saints Row همیشه به داشتن امکانات و مواردی سرشار از دیوانگی و فان معروف بوده.شماره 4 این بازی نیز که امسال منتشر می شود قرار بود علاوه بر تعداد زیاد دیگری از اینجور موارد به علاوه قدرت های فرابشری و اژدها نیز داشته باشد!
طی مصاحبه ای با آقای Jim Boone تهیه کننده Saints Row IV و مسئول طراحی های بازی Scott Phillips گفته اند که چیزهای دیگری نیز در ذهن داشته اند :
ما شاهد اژدها در بازی نخواهیم بود.اما ایکاش می شد!این یکی از آن مواردی است که به تیم هم گفتم ممکن است مردم بیایند و بپرسند که چگونه چنین چیزی را میخواهید در بازی جا دهید!و نظر من این است اگر قرار است سرگرم کننده باشد راهی پیدا می کنیم.ما در این بازی گزینه های زیادی داریم که باعث می شود همچنان جنون و دیوانگی را در آن داشته باشیم و حفظ کنیم
Saints Row IV در 20 آگوست در آمریکای شمالی و در 23 آگوست به صورت جهانی بر روی PS3, Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد.
Gamingbolt

آیا اضافه کردن چرت و پرت در بازیها کار خوبیست ؟ آیا تلف کردن وقت گیمرها با چنین بازیهای چرتی کار خوبیست ؟ آیا نداشتن داستان درست و حسابی در بازی کار خوبیست ؟ آیا بی هدف چرخیدن در محیط بازی و شلیک کردن بی هوده کار خوبیست ؟ آیا صرف هزینه و نیروی کار برای ساخت چنین بازی کار خوبیست ؟
اصلا شما می دانید فلسفه این بازی چیست؟
Saints Row صرفا جهت خنده و لحظات شاد هست و بس!هدف و داستان می خواید کارهای آقای کیج رو یه سری بزنید این بازی برای شما نیست! ;)

اصلا شما می دانید فلسفه این بازی چیست؟ Saints Row صرفا جهت خنده و لحظات شاد هست و بس!هدف و داستان می خواید کارهای آقای کیج رو یه سری بزنید این بازی برای شما نیست! ;)
آیا قرار دادن افتضاح ترین گیم پلی ممکنه برای وسایل نقلیه صرفا جهت خنده کار خوبیست ؟

آیا اضافه کردن چرت و پرت در بازیها کار خوبیست ؟ آیا تلف کردن وقت گیمرها با چنین بازیهای چرتی کار خوبیست ؟ آیا نداشتن داستان درست و حسابی در بازی کار خوبیست ؟ آیا بی هدف چرخیدن در محیط بازی و شلیک کردن بی هوده کار خوبیست ؟ آیا صرف هزینه و نیروی کار برای ساخت چنین بازی کار خوبیست ؟
اوووووووووووووووووووووووووو وه بابا اروم نه کار خوبی نیست شما فقط اروم باش:d
(وای الان فن های SRمیرزن سرم) اره اره کار خوبیست اصلا نمیدونم ایییییی خددددددددداااااااااااااااااااااااااا چرا منو تو این موقعیت قرار میدین:d
کیه؟ کییه؟کیییه؟کیییییه؟کیییییییییییییییییه؟کییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه؟:d

این بازی هدفش خلق یه دنیای Fun ـه. همه چیز تو دنیای SR حالت تخیلی و کمدی داره. یعنی کلا لذت SR به همین موارده. SR رو نباید با دید یه بازی GTA مانند تجربه کرد. با این دید بازی کن که داری یه بازی کمدی و دیوانه وار بازی میکنی. اونوقت میبینی چقدر بازی موفقیه. کلا دیالوگ ها، شخصیت ها و حتی داستان بازی (و اتفاقاتی که توش میافته که بعضی هاش نمونه اتفاقایی هست که تو بازی های دیگه میافته ولی اینبار با یه حالت Fun روایت میشه) حالت جدی ندارن و با هدف fun بودن ساخته شدن. حالا تو همچین دنیایی انتظار داری فیزیک واقعی تو بازی پیاده سازی کنن؟ اونوقت تناقض پیش نمیاد؟

آیا قرار دادن افتضاح ترین گیم پلی ممکنه برای وسایل نقلیه صرفا جهت خنده کار خوبیست ؟
از نظر شما گيم پلي بازي افتضاح.متاسفانه أكثرا بازيرو با gta مقايسه ميكنن و بعد ميگن sr بده در حالي كه كلا با هم فرق دارن.من هر وقت اين بازيرو با دوستم بازي ميكنيم فقط ميخنديم هدف سازنده بازي هم همين بوده.

چطور شد؟ همه از نسخه 2 بد میگفتن ولی همینکه 3 اومد نظرها 180 درجه برگشت البته اونم به خاطر فان شدنش بود بهترین قسمت 3 هم واسه من شروع بازییش با اون فیزیک اون لباسایی که تنشون بود خیلی جالب بود

چطور شد؟ همه از نسخه 2 بد میگفتن ولی همینکه 3 اومد نظرها 180 درجه برگشت البته اونم به خاطر فان شدنش بود بهترین قسمت 3 هم واسه من شروع بازییش با اون فیزیک اون لباسایی که تنشون بود خیلی جالب بود
لباس ها خدا بود! :))
Saints Row 2 رو نمیدونم کی گفته بده طبق معمول با GTA مقایسه کرده اما درجه Fun اون به اندازه و جذابیت شماره 3 نیست!
داستانش یکم قویتر و واقعی تر بود واسه همین باز با GTA اشتباه گرفته شد!

بازیش هرچه قدر هم به قول خودت بد باشه..گیم پلیش بد نیست..همه بازی ها نباید داستان آنچنانی و نزدیک به واقعیت داشته باشند که؟!کار خوبیست:دی

آیا کوبوندن یک بازی به خاطر این که سلیقه فرد به بازی نمیخوره کاره خوبیست؟:d

اتفاقا شماره دومشم عالي بود هر كس از شماره دوم خوشش اومده مطمئنا از شماره سوم هم خوشش مياد.شماره دوم هم خيلي فان بود از سوار شدن سفينه تا يك رمز ميزدي شخصيت غول ميشد يا تفنگ هاي عجيب غريب

واقعا کسایی که به بازی منفی دادن باید خجالت بکشن !
شما یک بار GTA رو با Fun در نظر بگیر ببین چه اتفاقی میوفته .سازنده های این بازی از اول هدفشون Fun بوده واسه همین اینطور باید پیش میرفتند و واقعا این یک عنوان درست حسابیه .
حالا مثل دوستان منتقد : آیا شما با اینکه یک بازی حالت فان داشته باشد و موجب شاد شدن بشود مشکلی دارییییییییید ؟

تا قبل از اينکه Saints Row بياد GTA به فيزيک ماشين ها و آدم ها اهميت نميداد
يادم ميآد saints row شماره يکش که اومد فيزيک بازی واقعا برام هيجان انگيز بود
که نهايتا توی gta 4 از ragdoll استفاده شد اتفاقا خيلی هم خوب اجرا ميشد
اونهايی که شماره اول saints row را بازی کردن ميدونند چی ميگم

تا قبل از اينکه Saints Row بياد GTA به فيزيک ماشين ها و آدم ها اهميت نميداد
يادم ميآد saints row شماره يکش که اومد فيزيک بازی واقعا برام هيجان انگيز بود
که نهايتا توی gta 4 از ragdoll استفاده شد اتفاقا خيلی هم خوب اجرا ميشد
اونهايی که شماره اول saints row را بازی کردن ميدونند چی ميگم
اتفاقا من این حرفو قبول ندارم.جی تی ای همیشه فیزیک ماشین و همینطور رانندگیش عالی بوده.به قولی میگن یه حالت "سنگین و سفت" داشت:dدر حالیکه تو SR انگار سوار پرکاه میشدیم.

وقتی جی تی ای 3 اومد،همه همینو میگفتن.که چقدر رانندگیش واقعی و به قولی "سنگین:d" هست.

اتفاقا من این حرفو قبول ندارم.جی تی ای همیشه فیزیک ماشین و همینطور رانندگیش عالی بوده.به قولی میگن یه حالت "سنگین و سفت" داشت:dدر حالیکه تو SR انگار سوار پرکاه میشدیم.

وقتی جی تی ای 3 اومد،همه همینو میگفتن.که چقدر رانندگیش واقعی و به قولی "سنگین:d" هست.
فکر کنم منظورشون بیشتر فیزیک آدم ها بود، ragdoll که دیگه برا ماشین معنی نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or