armin_xbox360
کاربر سایت
ماموريت هايي كه به داستان ربط داره تموم كردي الان تو نقشرو دقيق بگرد پيدا ميكني بعد كه اونارو رفتي دوباره ماموريت هايي كه به داستان ربط داره مياد.
ماموريت هايي كه به داستان ربط داره تموم كردي الان تو نقشرو دقيق بگرد پيدا ميكني بعد كه اونارو رفتي دوباره ماموريت هايي كه به داستان ربط داره مياد.
اخه تو 39% ماموريت ها كه تموم نميشه؟دوستان من 39% رفتم دیگه ماموریتی نیست respect=2X چه کنم؟
اخه تو 39% ماموريت ها كه تموم نميشه؟

دوستان از این بازی خیلی بد شنیدم
به نظرتون با توجه به اینکه من از GTA خوشم میاد اینو بگیرم یا نه حال گیریه؟
لطفا مساله 4000 تومن رو هم ملاک نکنید چون وقت و ... خیلی با ارزشتر از 4000
تومنه
به پای GTA نمیرسه برای همین سازنده ها به جای اینکه بخوان راه GTA رو دنبال کنن (داستان جذاب شخصبت پردازی قوی ) روی چیزی کار کردن که GTA توش کمتر مانور داده اونه هجویه خشونتشه از یه نطر این یکی نسخه شبیه postal درومده! برای همین نه مثل GTA اما به یه شکل دیگه ای سرگرم کنندس خلاصه اینکه میرزه بگریش! (فقط بگم خیلی اچیومنت بده نیست)دوستان از این بازی خیلی بد شنیدم
تومنه
به نظر من باید درجه بندی بازی رو Tمیزاشتن(خنده داره)فقط پیاده شدن از ماشینشو عشقه:laughing:دوستان از این بازی خیلی بد شنیدم
تومنه

بايد بري توي اون فروشگاه كه اون دوروراس ماموريت اونجا هستش.ذوستان من الان ماموریت اخر بازی هستم رسپکتم هم 22هست اما میرم جایی که نقشه مشخص کرده جایی نیست که بتونم برم و ماموریت اخر رو شروع کنم![]()
همون فروشگاهی که توش ژنرالو کشتی طبقهی اولشه!ذوستان من الان ماموریت اخر بازی هستم رسپکتم هم 22هست اما میرم جایی که نقشه مشخص کرده جایی نیست که بتونم برم و ماموریت اخر رو شروع کنم![]()

:confused:
منم اولش نظرم همین بود ولی اگه یه مقدار بازی کنی نظرت عوض میشهمن بازی رو خریدم ولی کلن گذاشتم کنار! خیلی مضحکه! نمی دونم چطور اینو کنار GTA قرار می دن! GTA 3 از این حالش بیشتر بود. حتی با اون گرافیک قدیمیش حالش از این بیشتره!:confused:
![]()